פורסם 2002 בספטמבר 1723 שנים ולמי שיש את החיבור הכי מהר יארחלמה כל דבר בארץ צריך לקחת שנה? ??? ??? ???
פורסם 2002 בספטמבר 1723 שנים אני מוכן... אבל אני לא חושב שהוא יחזיק יותר מ 6 אנשים כולל אותי (במקרה הממש טוב). יש לי 1.5 adsl.
פורסם 2002 בספטמבר 1723 שנים אני מוכן... אבל אני לא חושב שהוא יחזיק יותר מ 6 אנשים כולל אותי (במקרה הממש טוב). יש לי 1.5 adsl.אז נעשה הגרלות או שמי שכותב ראשון ישחק זה אומר שאני משחק נא נא בננה תחת של בננה!!נ.בתחת של בננה!? (WTF)
פורסם 2002 בספטמבר 1723 שנים אולי נקים את שבט HWzone וזהו? השם נרשם כך: H.W.O.J] LumberJack_Jim] זה בצחוק כמובן. (אבל נראה לי שאני ישמור מעכשיו על התוספת של האותיות).
פורסם 2002 בספטמבר 1723 שנים אולי נקים את שבט HWzone וזהו? השם נרשם כך: H.W.O.J] LumberJack_Jim] זה בצחוק כמובן. (אבל נראה לי שאני ישמור מעכשיו על התוספת של האותיות). [H.W.O.J] H w אבל מה זה ה-o.j?
פורסם 2002 בספטמבר 1723 שנים מה דעתכם על[HWzWrLBWHgR]HWzone - We Are Lamers but we have good reasons ;D
פורסם 2002 בספטמבר 1723 שנים מה דעתכם על [HWzWrLBWHgR] HWzone - We Are Lamers but we have good reasons ;D lol מה אתם אומרים על hw או hwzone? :
פורסם 2002 בספטמבר 1723 שנים [HWzWrLBWHgR] קצר וקליט...NOT! בשביל שזה יהיה קליט צריך גם להוסיף And we'll kick your furry little ass ,you gerbils, if you wont let us win... עבודתי פה הסתיימה .
פורסם 2002 בספטמבר 1823 שנים מה דעתכם פשוט hwz הכי פשוט זהו באצץ למה לא?! אני ודע למה לא כי אנחנו לא באמת הולכים להקים "שבט"...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.