פורסם 2006 במרץ 2319 שנים עכשיו זה התפר מבחינת שתי החברותבין סוקט 939 ו-DDR לבין סוקט AM2 ו-DDR2 מבחינת AMDובין ארכיטקטורת NetBurst שנמצאת בשימוש בפנטיום 4, D ובסלרון D (מבין המעבדים שמשווקים כרגע) ובין ארכיטקטורת ה-Pentium M המוצלחת שעתידה להחליף אותה מבחינת אינטל
פורסם 2006 במרץ 2319 שנים רק לפני חודש זה יצא כבר מתחלף אז על מה ללכת ? שיחזיק לי זמן (3 שנים בערך) זה שהמעבדים יוהתושבות יוחלפו לא אומר שהם לא יחזיקו לפחות לשנתיים...
פורסם 2006 במרץ 2319 שנים אין סיבה ש3800X2 לא יחזיק 3 שנים בדיוק כמו שהפנטיום 4 2.4GHZ שלי החזיק 3 ומשהו שנים ועדיין לא רע בכלל לפי דעתי. השאלה אם אתה רוצה את הטופ כי אם כן אז לחכות לתושבות החדשות אם לא אין שום בעיה לקחת סוקט 939 לפי דעתי אין למה לחכות הPCI-E ישאר איתנו כנראה עוד הרבה ככה שעם כרטיסי המסך אין בעיה לפי דעתי כדאי לקנות עכשיו אם תחכה כל פעם עוד ועוד לא תקנה מחשב לעולם... אבל אם עדיין אתה רוצה את ה"הכי" חדש חכה לסוקט החדש.
פורסם 2006 במרץ 2319 שנים לדעתי במסגרת תקציב כזאת כדאי לחכותאבל זאת ההחלטה של ספוטניקבכל מקרה, ה-X2 3800 תהיה בחירה חכמה יותר למי שלא הולך לשדרג בעוד כחצי שנה
פורסם 2006 במרץ 2319 שנים מחבר הקטע הוא שאני קונה מחשבים תמיד בסוף שהם יוצאים ואז אחרי 3 שנים אני מפגר בטכנלוגיהקניתי את ה 2.66HT שלישהתחיל לצאת תושבת ה 939ואני לא רוצמה לפגר שוב שיגיע מצב שבעוד 3 שנים יהיה לי X3800ויצאו כבר טכנולוגיות חדשותהאם שווה לי לחכות עוד חצי שנה?
פורסם 2006 במרץ 2319 שנים לא בטוח ששווה לך לחכותלא בטוח שלא שווה לך לחכותה-X2 3800 יחזיק לך כנראה שנתיים-שלוש בלי למצמץ ויאפשר לך אוברקלוק טוב גם אחרי
פורסם 2006 במרץ 2319 שנים אם יש לך עכשיו 2.66 זה אחלה מעבדאני גם כרגע עם מעבד דומה לשלך בביצועים ( xp2500 של AMD )ואני מחכה לראות מה יהיה לAMD ו אינטל להציע בעוד כ 5-4 חודש.כל עוד יש לך מעבד שיכול לסחוב חבל שלא לחכות קצתגם אם בסוף תקח amd 3800 אז תקח אותו כבר כאשר הוא יהיה זול יותר ומשתלם יותר.
פורסם 2006 במרץ 2319 שנים מה אתה אומרק על ה ultra-d?חבל לקחת לוח כזה ללא OC חזק ומקצועי עם משתמש מקצועיזה לוח מאוד בררני בזכרונותאם יש לך עכשיו 2.66 זה אחלה מעבדאני גם כרגע עם מעבד דומה לשלך בביצועים ( xp2500 של AMD )ואני מחכה לראות מה יהיה לAMD ו אינטל להציע בעוד כ 5-4 חודש.כל עוד יש לך מעבד שיכול לסחוב חבל שלא לחקות קצתגם אם בסוף תקח amd 3800 אז תקח אותו כבר כאשר הוא יהיה זול יותר ומשתלם יותר.יש לו נקודה
פורסם 2006 במרץ 2319 שנים תשמע יש לי חבר שתיכנן על מחשב חדש לפני הצבאקנה מחשב חדשוהמחשב עמד במקום 3 שניםפעם בשבועיים בערך היה לו שימושוגם אז בתור חייל אתה לא תשחקכמובן זה תלוי איפה תשרת וכו'
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.