פורסם 2006 במרץ 2319 שנים מחבר חח בדיוק באתי לבדוק אם אפשר לגשת לזה ככה, כי חשבתי שהוא חסם את הגישה לספריות בצורה הזו
פורסם 2006 במרץ 2319 שנים חחחאת התיקיה הזאת גיליתי מזמן!הייתי סקרן איך Vatos-Locos עשה את זה...ואחריי שהוא עשה את זה גם לך, היית חייב אחד כזה!וכמו שאתה רואה, עשיתי את זה ;D
פורסם 2006 במרץ 2419 שנים PNG GIF http://photobucket.com/albums/v156/kidney_stone/works/tpavtar/ תעשה חיים מסתבר שבאמת טעיתי וצדקתם בקשר ל PNG, ב IE הוא נראה דפוק, ב FFOX מעולה..
פורסם 2006 במרץ 2419 שנים עבודה יפה!, אבל באחרון (זה עם הקרניים) רואים כתם לבן מוזר ליד הפה שלו, כמו עשן (:
פורסם 2006 במרץ 2419 שנים אני הבנתי שזה באמת מין עשן שהוא פולט כאילו, אז השארתי את זה...(גם הפרצוף שלו מעוות בצורה כזאת שאפשר להבין שהוא נושף החוצה משהו)
פורסם 2006 במרץ 2419 שנים מחבר זה עטלף, והוא לא אמור לנשוף... עריכה: הממ נראה לי שאתה צודק וזה באמת עשן... אבל זה נראה די רע בלי הרקע הלבן...ועטוס תהיה מתוק ותחליף לי את האווטר לחדשים
פורסם 2006 במרץ 2419 שנים מחבר חחח כל הדמויות הם סוגי התחמושת של המשחק Oddworld Stranger's Wrathהממ, עכשיו אני שם לב לאחר שהסבו לתשומת לבי, הPNG נראים הרבה הרבה יותר טוב (פחות ג'גיז)ועטוס, הסקריפט שלך תומך בזה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.