עבור לתוכן

הפיכת רקע לבן ל"שקוף"

Featured Replies

פורסם

אני רוצה להפוך את הרקע הלבן שבאווטר המתחלף שלי לשקוף

הבעיה שלחלק מהחיות יש שיערות שנחתכים במעבר כשאני מנסה לעשות זאת עם הידע המוגבל שלי בפוטושופ

כיצד אני עושה זאת? (או עם מישהו מספיק משועמם ורוצה לעשות את זה בשבילי?)

פורסם

תקרא ב HELP על כלי ה EXTRACT שקיים מפוטושופ 8 ומעלה (CS ומעלה)

(נמצא תחת FILTERS למעלה שם)

אחרי שהוצאת את הדמות מהרקע שלה, בעדינות (תעבוד עם smart select בתוך ה extract עם מברשת קטנה, ויד יציבה ותעבור מסביב לשיערות)

test.gif

כשאתה שומר, תשמור כגיף (חייב GIF, אחרת אין לך שקיפות בעצם) (SAVE FOR WEB) עם 256 צבעים, ו transparacy עם צבע MATE שזה בעצם הצבע רקע של הפורום (תדגום אותו)

(עריכה : בעצם תשמור בלי MATE, כי הצבע רקע של הפורום מתחלף - תלוי במיקום שלך בת'רד, רק עכשיו שמתי לב)

עריכה 2 :

הנה על קצה המזלג, איך עובדים ב extract

th_howtoextract.jpg

אם אחרי התיקונים, אחרי שאישרת

עדיין יש לכלוכים מסביב

פשוט תקן עם המחק של פוטושופ בגודל המתאים

אני לא מספיק משועמם בשביל לעשות את כולם (כמה יש סה"כ ?) ואני חושב שדווקא תהנה לעבוד...

שיהיה בהצלחה :)

עריכה 3 :

יש לי 691 הודעות במונה ההודעות שלי, מתי יהיו 769 ?

אולי זה מצחיק רק אותי, כי אני תומך טכני

אבל הייתי חייב לציין את זה איפשהו...

עריכה 4 :

עוד אחד ודי

test2.gif

פורסם

test2.gif

"הקפצה" בשביל להראות שלמרות שהרקע מסביב מתחלף (כי זה פוסט אחד אחרי) , זה עדיין שקוף.

פורסם

אבן כליה , למרות שאני מכיר את הטכניקה אני חייב לציין שההסבר שלך מצויין, במיוחד הסקרינשוט, סחטיין על ההשקעה :xyxthumbs:

פורסם

תודה רבה

אני אוהב לעבוד עם סקרינשוטים, יש תוכנה בשם snagit שעושה את זה לממש ממש קל , ו photobucket עושה את זה ממש קל להעלאה וקישור

http://photobucket.com/albums/v156/kidney_stone/

פורסם
  • מחבר

תודה רבה! יצא לך מצויין! יש סך הכל 8, אבל אם אני זוכר נכון רק 4 היו בעייתים אחרי הניסיון הכושל שלי

נ.ב. עכשיו שמתי לב שאין לי את ההתקנה של הפוטושופ אחרי הפירמוט האחרון :-\ אולי תוכל בכל זאת?

פורסם

יא נצלן...

אגב, אם איבדת את הדיסק או את ההתקנה, אתה יכול לשלוח מייל ל Adobe, הם בטח ירצו את החשבונית קניה או משהו לאמת, לא חושב שיעשו לך בעיה עם זה...

בהצלחה (:

פורסם
  • מחבר

חח פשוט כבר שרפתי על זה כמה שעות טובות בפעם הקודמת שניסתי, ובסוף זה יצא ככך עלוב שויתרתי

פורסם

אני בעבודה

שלח לי את כל התמונות (לא רק 4, כל ה-8 שיהיה אחיד)

(או לינק ישיר לכל אחת) , אני אעשה את זה כשאהיה בבית או מחר, בכיף, לא ייקח הרבה זמן.

פורסם

ד"א רק תוספת קטנה אתה יכול לשמור את זה בתור PNG עם transperanty ללא איבוד צבעים.

פורסם

עדיף שלא, PNG ו- FIREFOX ידועים בבעיות תאימות מסויימות...

פורסם

לא יודע לא ראיתי בעיות עם FF וPNG עדיין, PNG24 שומר על כל איכות התמונה, אם יהיו בעיות(למרות שעם GIF בתור Adaptive בדרך כלל אין ארטיפקטים בתמונות פשוטות יחסית) PNG24 יאשפר גם transparancy וגם צבע מלא.

פורסם

עדיף שלא, PNG ו- FIREFOX ידועים בבעיות תאימות מסויימות...

ההיפך הוא הנכון, פיירפוקס מראה (או יותר נכון לא מראה) שקיפות בPNG כמו שצריך, האקספלורר לעומת זאת מראה את השקיפות כאפור\לבן

פורסם
  • מחבר

אני בעבודה

שלח לי את כל התמונות (לא רק 4, כל ה-8 שיהיה אחיד)

(או לינק ישיר לכל אחת) , אני אעשה את זה כשאהיה בבית או מחר, בכיף, לא ייקח הרבה זמן.

תודה רבה! יש לי את כל התמונות בתוך קובץ ראר

כיצד לשלוח לך?

פורסם

אהה, חשבתי שיש לך את הקובץ באיזשהו שרת און ליין , אז קישור, לא ?

אם לא, אז למייל, שם המשתמש שלי שטרודל הוטמייל דוט קום :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים