פורסם 2006 במרץ 2219 שנים היי , יש לי כיום 2 סטיקים של זיכרון DDR400 512MB ג'נרי ב Dual Channel , ויש לי עוד אחד של 512 שמצאתי בארון חחהשאלה שלי היא אם כדאי לי להוסיף אותו , או שאולי עדיף שלא כי זה יוריד לי את ה Dual Channel ... תודה מראש !
פורסם 2006 במרץ 2219 שנים בטח שכדי !ותפתח תארון ותחפש עוד אחד ואז היה לך 2 גיגה בדיול צאנל !ואיזה ארון זה אני גם רוצה סטיקים של 512 חינם!
פורסם 2006 במרץ 2219 שנים מחבר חח דווקא הוא כן נדלק.......בדקתי גם עם Memtest והכל רץ בסדר....אז להשתמש או לא ? חחח
פורסם 2006 במרץ 2219 שנים מחבר כן....הביוס טיפה יותר מעודכן אבל כן...למה שהוא לא ידלק ?ומישהו בבקשה מוכן להגיד לי מה עדיף מבחינת ביצועים ?
פורסם 2006 במרץ 2219 שנים חחח נראה לי כל תורת הזכרונות משתגעת. ממה שראיתי אז יש התניה ללוחות של GB עם בקר הזיכרון,אבל לא ראיתי לזה איזכור ב-MANUAL של ASUS.
פורסם 2006 במרץ 2219 שנים יש כמה מצבים לפי AMD שבהם המעבד משתגע (או במילים יפות יותר עושה פעולות לא עקביות)אחד מהמצבים זה עם 3 זכרונות
פורסם 2006 במרץ 2319 שנים עוד פעם דיון על הנושא הזה????AMD לא יכול עם 3 סטיקיםתחפש בפורום יש כבר מלא דיונים על זה (זה כבר נהיה משעמם להסביר חחחח)תחפש אפילו באתר של AMD ותראה X גדול בכל מה שקשור ל3 סטיקיםיש אולי 2 סיבות שאני יכול לחשוב עליהם שאולי זה כן ידלק.......1 הסטיק השלישי או שרוף או לא עושה מגע טוב (אז זה כאילו הוא לא מחובר)2 הלוח "מרגיש" שיש לו 3 סטיקים והוא מבטל את השלישי (עד שתחבר לו סטיק רביעי) ועולה רק עם 2 סטיקים... יכול להיות אפשרות מתקדמת בלוח שאני עוד לא שמעתי עליה אבל יכול להיות....
פורסם 2006 במרץ 2319 שנים יואביואביואב,אולי תדביק לכאן את המסך של CPU-Z עם כל ה Tabs הרלוונטיים של מעבד וזכרונות ??
פורסם 2006 במרץ 2319 שנים אני ירצה מאוד לראות את זה רעיון טוב ועולי אחר כך תשלח את זה למעבדות של AMD שילמדו את הגילוי הטכנולוגי הזה!
פורסם 2006 במרץ 2319 שנים WTF? 3 סטיקים בAMD ועוד ב2225? וואו זה מצויין. לא הגיוני.חחח מה לא הגיוני??שום דבר לא הגיוני.עובדות אחי..עובדות.תסתכל בצילום של ה-CPU-Z מת'רד נושא שלי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.