פורסם 2006 במרץ 2119 שנים קניתי מטליות לניקוי המסך שלי, LG L1710s, מאופיס דיפו, וכתוב בתחתית האריזה "אינו מתאים לשימוש במסכים עם ציפוי כרום....", מכיוון שאין לי מושג מזה רציתי לוודא שהמטליות טובות לפני שאני משתמש בהם ? אלה המטליות: תודה
פורסם 2006 במרץ 2119 שנים ממה שאני רואה בתמונה משתמשים שם במטליות האלה כדי לנקות מסך של מחשב נייד, ככה שזה צריך להתאים גם לLCD.
פורסם 2006 במרץ 2119 שנים סתם שטויות חבל על הכסף תחזיר לחנותותיקח מטלית לחה (משמע לחה לחה ולא שנוטף ממנו נוזלים ואפילו לא קצת)תנגב את המסך בעדינות ואחרי זה עם מטלית יבשה ועדינה תנג שובוזה הכללמה להתעסק בשטויות ?
פורסם 2006 במרץ 2119 שנים אל תנקה עם המטלית הזאת את המסך!!!!!!!!!!!!!!!!!זה זכור לי במעורפל, אבל מוכר אחד באופיס דיפו אמר לי שצריך מטליות מיוחדות ל-LCD בגלל שישעליהם ציפוי כרום.אני זוכר בפירוש שהוא אמר כרום, אבל כל השאר מעורפל לי.אני משתמש במטליות דומות עם אריזה לבנה ומכסה צהוב של FELLOWS ,אבל תזכור תמיד לסגור את השקית הפינימית כדי שהם לא יתיבשו לך.בכלל, הכי טוב זה הערכה הזאת של FELLOWS שכוללת מטליות, ושני סוגי ספריי - אחד למסך ואחד לפסלטיק ומשטחים קשים.יש כמות אדירה בתוך הספריי הזה, והוא יספיק לך לשנים. המטליות יגמרו לך הרבה הרבה לפני שהספריי ייגמר.לא יודע אם אלה שיש לי מתאימים למסכי LCD כמו שיש לי, אבל לא כתוב עליהם כלום בנוגע לכרום אז אני מניח שהם בסדר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.