פורסם 2008 ביוני 2917 שנים תודה לך על התשובה. יש לי שאלה. אם נגיד אני מעלה את הheavy armor מ15 ל100 באותו LVL .אז כל פעם שאני עולה LVL אני מקבל +5 endurance?
פורסם 2008 ביוני 2917 שנים אם הבנתי אותך נכון, אז כן- כדי לקבל בונוס של 5+ בסקיל ראשי (Edurance), צריך לעלות ב-10 ומעלה בסקילים המשניים (Heavy Armor).כך שבמקרה שציינת, כל פעם שתעלה שלב, תוכל לבחור בונוס של 5+ (אם תעשה את זה כמו שאמרת מ-15 ל-100, אז יהיו לך 8 פעמים).
פורסם 2008 ביוני 2917 שנים תודה לך על התשובה. יש לי שאלה. אם נגיד אני מעלה את הheavy armor מ15 ל100 באותו LVL .אז כל פעם שאני עולה LVL אני מקבל +5 endurance? ככה זה עובד? אני לתומי חשבתי שזה אקראי
פורסם 2008 ביוני 2917 שנים ואו, ממש עלוב, לא יותר מהר לכתוב פקודה בקונסול?באותו אופן אתה גם יכול להשאיר בוט שלוחץ על קסמים, או להשאיר את השחקן שוחה עם Q - זה סוג של צ'יט
פורסם 2008 ביוני 2917 שנים אז זהו שפקודה בconsole מביאה אותך ל100 אבל כש אתה עולה LVL אתה מקבל רק פעם אחת +5 ENDURANCE
פורסם 2008 ביוני 2917 שנים ואו, ממש עלוב, לא יותר מהר לכתוב פקודה בקונסול?באותו אופן אתה גם יכול להשאיר בוט שלוחץ על קסמים, או להשאיר את השחקן שוחה עם Q - זה סוג של צ'יטקונסול??? בוט??ואתה קורא לאחרים עלובים?מסכן
פורסם 2008 ביוני 2917 שנים אני לא מבין למה אני מגיב לך, כי בהיעדר הבנת הנקרא, בטח גם את התגובה הזאת אתה לא תבין נכוןאני סתם הצגתי את העובדה שאפשר להשתמש בקונסול בשביל לעשות את אותו דבר בערך, כששני הדברים זה דומה לצ'יטים
פורסם 2008 ביוני 2917 שנים וואי סליחה פשוט לא ראיתי את הלינק שהשני שם יש לי קצת בעיות בIE משום מה לוקח לו זמן לטעון את הלינקים לא להיכנס אליהם פשוט להציג אותם ממש מוזר
פורסם 2008 ביוני 2917 שנים http://www.uesp.net/wiki/Oblivion:Vampires#Curing_Vampirismד"א ליהיות ערפד זה דווקא נחמד..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.