פורסם 2008 ביוני 2517 שנים תודה GMANמה זו השטות הזאת...?כשאני רוצה לבדוק למשל משהו ב uesp כמו קווסט, אני לא הולך לשנן הכל (כמובן רק במקרים קיצוניים או במקרה שהיה לי באג והייתה רשימת פתרונות) ואז להיכנס למשחק, אלא אני אקפוץ בין המשחק לדפדפן כשצריךאיך ידעתי שזה יגיע, הכנתי את זה מראשוקווסט היה רק דוגמא, אם אני זוכר שהיה חפץ בשם Skeleton Key אני לא אעשה את כל הקווסטים של ה daedra בשביל לקבל אותו, אלא אבדוק ב uesp
פורסם 2008 ביוני 2617 שנים תתחיל בלהסתכל על הקופסא שלך..איזה חלק של הקופסה?אני בכלל לא זוכר איפה היאזה לא שאני שומר את כל הקוסאות של כל מה שאני קונה כל יום......
פורסם 2008 ביוני 2617 שנים זה לא שאני שומר את כל הקוסאות של כל מה שאני קונה כל יום...... אז זה רק אני?? :-X תבדוק אולי בREADME?
פורסם 2008 ביוני 2617 שנים אז זה רק אני?? :-X תבדוק אולי בREADME? כנראה.... כי אני לא שומר קופסאות בקושי קבלות אני שומר זה צריך להיות משהו ברג'יסטרי
פורסם 2008 ביוני 2617 שנים אני לא שומר קופסאות של זה...אין טעם אני שם הכל ב CASE..או שאני משתמש בקופסאות כשחסר לי איפה לשים דיסקים חח.בכל מקרה יכול להיות שהעדכון הוא שדפק לי את המשחק?\=
פורסם 2008 ביוני 2717 שנים יש לי בעיה קשה עם המשחק.קודם כל יש 2 אבל לראשונה מצאתי פתרון, הבעיה הייתה היא שהטקסטורות של האדמה שקרובה אליי נדפקו, הם הפכו לאיזה משהו סגול כזה,ורק ממרחק מסויים ראו נורמלי, סירתי את זה על ידי ביטול הראייה לרחוק (בגרפיקה), זה קצת מרגיז אבל לא נורא..הבעיה שלא מצאתי לה פיתרון היא בעייה ממש מוזרה, בחלקים מסויימים מהמשחק, שאני עומד במקום מסויים ומסתכל למקום מסויים מופיע מין כתם שחור שמתפרס לרוחב ומרצד קצת, הוא מסתיר קצת אבל אפשר לחיות עם זה, הבעיה היא שכל פעם שהוא מופיע ה- FPS יורד ל 10 ואפילו פחות, מה עושים ? זאת בעיה מוכרת ?
פורסם 2008 ביוני 2717 שנים גם לי זה קרה פעם אחתבאחת הכנסיות (לא זוכר באיזה עיר זה היה) שנכנסים לכנסיה ולפני שמגיעים לALTAR הראשי יש עמודים בצדדיםאז שנכנסתי והתקרבתי לעמוד הראשון פתאום מופיע מסך חום מפוקסל רצח שמחחבר את העמוד הראשון בצד ימין עד לעמוד הראשון בצד הנגדי ומסתיר את כל ה"אופק" של הכנסיהשאני עובר אותו ומסתכל אחורה הכל בסדרומרחוק גם הכל בסדררק שאני מתקרב מרחק מסויים מהעמוד בזווית מסוייםלא מבין למה זה ואיך לסדר את זהאבל בגלל שזה רק הופיע לי שם אז התעלמתי מזהאבל אולי תנסה לחפש בגוגל PIXELING PROBLEM אולי יצא משהו
פורסם 2008 ביוני 2817 שנים אני רק לא מבין למה הם הורידו את הגרפיקה :[[ http://www.gameinformer.com/NR/rdonlyres/8B5C2F69-A106-4042-A98A-C66F8901C3D9/8867/1.jpg http://www.elderscrolls.com/images/art/ob_pc/obliv06B.jpg מישהו יכול להסביר לי?
פורסם 2008 ביוני 2917 שנים הסיבה היא פשוטה, בתור משחק שהיה מיועד לצאת ב-2006 לחנויות, המנוע שלו היה פשוט כבד מדי. התוצאה היא טקסטורות נמוכות יותר וקיצוצים נוספים, שינוי בולט יותר מאשר הירידה בגרפיקה, לדעתי, הוא הסירוס של מערכת ה-AI של הדמויות: אני חושב שבסופו של דבר ההחלטה הייתה נכונה. אחרת היינו רואים בדיוק מה שקרה ב-Crysis.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.