פורסם 2006 במרץ 1919 שנים יש לי מעבד 2000 ויש לי 2 לוחות שהציעו לי אחד ממהם זה asus p4vp-mx 533, עכשיו יש בו כרטיס מסך מובנה ויש לי כרטיס מסך חיצוני יותר טוב ממנו ולוח אם vt8753 apollo p4x266 של חברת pc partner שנייהם למעבד 2000 ו 512 זיכרון השאלה איזה מהם כדאי לי לקנות !!תודה לקוראים ולעונים!!!
פורסם 2006 במרץ 1919 שנים מחבר הבנתי תודה אחי אבל אני מחפש איזה מהם יותר טוב פשוט חבל לי לקנות את הלא נכון ואז להתבעס!!...אם למישהו שמבין יש זמן רגע לבדוק את זה אז ממש תודה רבה כי מחר אני הולך לקנות..
פורסם 2006 במרץ 1919 שנים מנסיונות מרים לא הייתי הולך על הפיסי פרטנר (שזכה לכינוי הלא מחמיא פיסי זבל)
פורסם 2006 במרץ 1919 שנים מנסיונות מרים לא הייתי הולך על הפיסי פרטנר (שזכה לכינוי הלא מחמיא פיסי זבל)אלו בהחלט לוחות אם עלובים ביותר...
פורסם 2006 במרץ 1919 שנים מחבר ובכל זאת ???מצד אחד מישהו אומר לי ש אסוס יותר טוב ושפיסי פרטנר יותר טובאין למישהו מושג ספציפי מה יותר טוב???????
פורסם 2006 במרץ 1919 שנים מי שזוכר בארץ את התקופה שבה היו הרבה לוחות של PC Partner בארץ (ממש מכת מדינה)זוכר גם שהשם השני שלהם היה פיסי זבל והם מתו כמו זבובים
פורסם 2006 במרץ 2019 שנים ובכל זאת ???מצד אחד מישהו אומר לי ש אסוס יותר טוב ושפיסי פרטנר יותר טובאין למישהו מושג ספציפי מה יותר טוב???????אסוס היא בין החברות המובילות ללוחות אם.פיסי פרטנר היא חברה עלובה שהביאה את הזבל שבזבלים של לוחות אם לישראל ובכלל לעולם.מי שאומר לך שפיסי פרטנר יותר טובים או שלא מבין או שמנסה לעשות עליך קופה...
פורסם 2006 במרץ 2019 שנים מי שזוכר בארץ את התקופה שבה היו הרבה לוחות של PC Partner בארץ (ממש מכת מדינה)זוכר גם שהשם השני שלהם היה פיסי זבל והם מתו כמו זבוביםמחזק. אלו היו לוחות של P3 בכמויות אדירות. עלובים למדי. לא לקנות. איך מישהו מעיז לומר שהם יותר טובים מASUS, אחת החלוצות בתחום לוחות האם!
פורסם 2006 במרץ 2019 שנים ה-asus יותר טוב כמו שאמרו pc partner היא לא חברה מוכרת וממש לא מומלצת.האמת שהיא ממש מוכרת...הבעיה היא שהיא ממש גרועה!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.