פורסם 2006 במרץ 1919 שנים איזה לוח אם טוב יותר GA8I945PG Gigabyte או P5LD2 Asus הייתי רוצה לדעת למי יש יותר עוצמה יותר איכות מה המרצדס מבחינתכם ולמה האם יש הבדלים ברמת הביצועיים האם יש יותר חריצים או פחות חריצים בין אחד לשניבקיצור מהו הלוח האיכותי מבלי להתייחס לעלות
פורסם 2006 במרץ 1919 שנים מחבר ישנה עוד טענה אחת שאני מנסה לקבל עליה תשובה הלוחות אם הללו זהים לחלוטין אבל מה שקורה הוא שהאקספרס ה-3 באסוס יושב על ערוץ ה LAN ולכן אומרים שזה זניח לעומת זאת ג'גיה ביט נותנת סל תוכנות והסברים רמת חום פחותה מאוד מהרמה הסטנדרטית בלוחות המתחרים וגם החלפה בחדש ועל המקום זאת אומרת שאין צורך לחכות
פורסם 2006 במרץ 1919 שנים זה לא נכון באופן גורףזה שיש נסיון כזה עם לוחות הNFORCE4 שלהם עם הקירור הפסיבי לא אומר כלום על טמפ' בצ'יפסט אחר
פורסם 2006 במרץ 1919 שנים מחבר כניראה שהחברה של ג'יגה ביט פתחה בנסיונות שיווק גדולים במטרה לקדם את המוצר שלה על פני מוצרים אחרים והינה אני מכיר את העוצמה של אסוס בכל זאת מוכר בחנות מחשבים במרדנית חשוב לציין אמר לי שזה ההההה לוח אם הכי הכי שיש הוא הדליק אותי יותר שאמר לי שהם לא מתחממים כלל וכלל ושם הם מתחממים הם ברמה מאוד מאוד אפסית לעומת לוחות אחרות ואז הוא שולף לך קלף מיקוח שהוא חתום באחריותו להחליף לך את הלוח אם בחדש בכל תקלה שתהיה זה נישמע חשוד ומעניין אני ניראה לי יקח אסוס
פורסם 2006 במרץ 1919 שנים זה לא נכון באופן גורףזה שיש נסיון כזה עם לוחות הNFORCE4 שלהם עם הקירור הפסיבי לא אומר כלום על טמפ' בצ'יפסט אחרזה לא רק בNF4. אני אישית שמעתי המון תלונות מחברים ובפורומים אחרים שיש על לוחות של GB.אבל לעומת זאת גם שמעתי תלונות על DFI מבחינת הקירור של הצ'יפסט, ככה שאני חושב שפוט המון חברות שמות קירורים גרועים על הצ'יפסטים.כניראה שהחברה של ג'יגה ביט פתחה בנסיונות שיווק גדולים במטרה לקדם את המוצר שלה על פני מוצרים אחרים והינה אני מכיר את העוצמה של אסוס בכל זאת מוכר בחנות מחשבים במרדנית חשוב לציין אמר לי שזה ההההה לוח אם הכי הכי שיש הוא הדליק אותי יותר שאמר לי שהם לא מתחממים כלל וכלל ושם הם מתחממים הם ברמה מאוד מאוד אפסית לעומת לוחות אחרות ואז הוא שולף לך קלף מיקוח שהוא חתום באחריותו להחליף לך את הלוח אם בחדש בכל תקלה שתהיה זה נישמע חשוד ומעניין אני ניראה לי יקח אסוסאני אגיד לך מה, זה פשוט חשוד מדי!לדעתי הוא נתקע עם סטוק לוחות כאלה והוא מנסה להפתר מהם כמה שיותר מהר...
פורסם 2006 במרץ 1919 שנים אני לא נתקלתי בבעיה בלוחות סוקט 775/478ובאופן כללי, לא בלוחות עם קירור אקטיבי
פורסם 2006 במרץ 1919 שנים מחבר אני רק רוצה לקנות מחשב ואני מתלבט על איזה לוחות לקחת תמיד הייתי קונה אסוס ועכשיו המוכר במרדנית הדליק אותי על הג'יגה ביט וזהו לא היו שום סטוק של לוחות ולא להמציא סיפורים בבקשה
פורסם 2006 במרץ 1919 שנים בסופו של דברזה לא באמת משנה.שניהם בעלי אותם ביצועיםלשניהם יכולות אוברקלוק פושרות(בכלל לא בטוח שהג'יגהבייט נופל מהאסוס)ואם זה לא מעבד 820/920 אז הבדל בטוח לא תרגיש באוברקלוקינג
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.