פורסם 2006 במרץ 1919 שנים Just sound like monster :ylsuper: (My golf vr6 with alot of tuning)D http://rapidshare.de/files/15888256/NEW_HP.avi.html
פורסם 2006 במרץ 1919 שנים מחבר 215 כ"ס אבל יכול להיות שהציפ החדש(שעוד לא ניבדק) הוסיף עוד 2-5 כוחות סוס.
פורסם 2006 במרץ 1919 שנים אכן סאונד אטמוספרי משובח. בתור אחד שגר בישוב חקלאי שיש בו הרבה טנדרים אני חייב לציין לטובה את אחד הסאונדים האיכותיים ביותר ששייכים לאיסוזו D-MAX טורבו דיזל שעולים את העלייה של הבית שלי ב-3000 סל"ד (להזכירכם דיזל)...פשוט להזיל ריר מהשאגה של הטורבו
פורסם 2006 במרץ 1919 שנים אם אני לא טועה... המנוע הזה מוגדש.וברגע שמנוע מוגדש, הוא כבר לא מוגדר כמנוע אטמוספרי.
פורסם 2006 במרץ 1919 שנים אני כמעט בטוח שהמנוע אטמוספרי.http://www.carfolio.com/specifications/models/car/?car=34210&Volkswagenמול ה-Aspiration רשום NORMAL ולא TURBO.אלא אם הוא הוסיף (מה שדורש הרבה ממון) אבל לא שמעתי שריקה של טורבו (אולי אני חלוד), אם כי על ניוטרל לוקח זמן לטורבו להכנס, צריך לתת פול גז כמה שניות עד שתהיה גדישה מלאה.
פורסם 2006 במרץ 1919 שנים יכול להיות שיש ויכול להיות שאין.אני יוצא מנק' הנחה שהוא הוסיף ושלב עליית הטורים היה גבוה ומהיר מדי בשביל שהטורבו ייכנס לפעולה.יש טורבו, Fire?
פורסם 2006 במרץ 1919 שנים מחבר המנוע אטמוספרי.ניתן לשים טורבו על האוטו בכ-20000 שקלים אבל אחרי זה שמעתי שיש הרבה בעיות..וגם לשים על אוטו כזה טורבו (ואז נהיה בין 300-400 כ"ס תלוי איזה טורבו וציפ) על אוטו אם הנעה קידמית זה מאוד מטופש.יש מישהו שאני מכיר אם VR6 אפורה ששם לה טורבו ועכשיו יש לו 400 כ"ס הבעיה היא יש לו הרבה בעיות עם לקרר את המנוע, שגם ככה ידוע כמנוע חם מאוד.בגלל זה העדפתי לשפצר את השילדה את המיתלים ורק קצת את המנוע.
פורסם 2006 במרץ 1919 שנים באמת יותר מ-250 כ"ס על הנעה קדמית זה חוסר תועלת מוחלט (וגם צריך שילדה שתעמוד בכל זה).ואם רוצים טורבו אז קונים GTI MK4 שיש לה פוטינציאל שיפורים לא רע, אבל הבעיה שלה שהיא בכלל לא ספורטיבית כמו אימפרזה GT למשל או 306GTIחוץ מזה ש-215 כ"ס אטמוספרים הרבה יותר נגישים מ-215 כ"ס מוגדשים.
פורסם 2006 במרץ 1919 שנים נשמע טוב המנוע...אגב האוטו הכי טוב לשיפורים זה הסובארו אימפרזה ג'י טי היום ניתן להשיג אותם במחירי צחוק והם נותנים ביצועים יותר טובים משל פורשה בוקסטר הכי חלשה(במקרה שהסובארו משופרת אחרת זה לא ככה)
פורסם 2006 במרץ 1919 שנים נשמע טוב המנוע... אגב האוטו הכי טוב לשיפורים זה הסובארו אימפרזה ג'י טי היום ניתן להשיג אותם במחירי צחוק והם נותנים ביצועים יותר טובים משל פורשה בוקסטר הכי חלשה( הלו הלו ! אני מבקש שתתנצל אימפרזה מקורית יותר מהירה גם מבוקסטר S ו GT כמו שלי זה בכלל לא באותה ליגה והמחיר הוא לא מצחיק, 80 אלף ליד 3 ו 120000 ק"מ fire, אפשר לדעת מה יש לרכב? אני חושב שרכב טורבו צריך להישאר עם אגזוז רגיל כדי שישמעו את הטורבו שואב אוויר מה הדרך הכי טובה להקליט רכב?, גם לי בא להשוויץ
פורסם 2006 במרץ 1919 שנים NOSאפשר למצוא GT באיזור ה-65 אלף שח, אלה עם השיפור הכבד (350 כ"ס וכל מה שנלווה אליו) יעלו בין 90-100 אלף שח.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.