פורסם 2006 במרץ 1919 שנים מחבר WTF?1??! מי מתפאר?!?! ביקשתי ייעוץ מה לעשות איתו? כחברים בפורום! לא כזרים שאני מתלהב עליהם!וממה כבר יש לי להתלהב מזה? מה אני ילד קטן?יש אנשים שעושים את זה בחודשיים...============עריכה=========אני הייתי קונה מחשב בלי לחשוב הרבה...קולנוע ביתי גם נשמע טוב. אפשר אולי לקנות מקרן יד 2 ב2000 ש"ח, ואז נשאר לך 4000 לשדרג את המחשב שיש לך... (זה מספיק לאיזה 55FX!!!!)אמממ החלטתי לא לשדרג את המחשב, הוא ישן מדי, אני או קונה חדש או לא בכלל, אשמח לקבל עוד רעיונות..
פורסם 2006 במרץ 1919 שנים תרגע, רק קבל את זה כעצה לחיים, בלי קשר לפה, אוקיי?(יש אנשים שעושים את זה בשעה, נו אז?)לא אמרתי שעשית פה משהו לא בסדר.אני מה אני הייתי עושה כבר אמרתי.
פורסם 2006 במרץ 1919 שנים WTF?1??! מי מתפאר?!?! ביקשתי ייעוץ מה לעשות איתו? כחברים בפורום! לא כזרים שאני מתלהב עליהם! וממה כבר יש לי להתלהב מזה? מה אני ילד קטן? יש אנשים שעושים את זה בחודשיים... ============עריכה=========
פורסם 2006 במרץ 1919 שנים מחבר לא התעצבנתי רק הגבתי כי לא הבנתי מה הקשר להתרברבות..בכל מקרה, "אני מאוד מעריך את האנשים כאן שתומכים ומרחיבים את הנושא שבו אנו דנים, מר. אוברלוד".ד"א יש לי בעצם רק 5K אך אלפייה נוספת נמצאת בהישג יד אני מניח, האופציות שלי כפי שאני רואה אותן נכון לכרגע, לפחות ללא חיסכון בבנק הן:אופציה א':מחשב 5000 ¤.אופציה ב':מקרן יד שניה 2000 ¤.קטנוע 2000 ¤.
פורסם 2006 במרץ 1919 שנים תשמור את הכסף ליום בא אתה תדע מה אתה רוצה.עד אז תקבל עצות מה אנשים אחרים רוצאים.תלמד להבדיל בין השניים.
פורסם 2006 במרץ 1919 שנים מחשב זה לא הכל בחיים.ותאמינו לי שגם אתם תחשבו ככה בעוד שנה שנתיים אני בממוצע נמצא עכשיו במחשב שעה גג ביום שפעם הייתי שעותשמע עצה עזוב אותך מחשב תעשה רשיון קנה כלי כלשהו ולך תחפש עיסוקים אמיתיים
פורסם 2006 במרץ 1919 שנים מחשב זה לא הכל בחיים.אני מצטת מחתימה של מישו פו : "מחשב זה לא הכל בחיים. או שכן"ואני מסכים איתו. אולי עוד שנתיים זה כבר לא יהיה הכל. העיקר שעכשיו זה כן ^^
פורסם 2006 במרץ 1919 שנים קוקאין. אתה יכול לקנות איזה 20 גרם, זה 400 שורות! אתה תהיה הילד הכי מקובל בשכבה.
פורסם 2006 במרץ 1919 שנים תעשה רשיון על אוטו, אחרי זה להוציא לקטנוע עולה איזה 600 שקל.במידה ויש לך 3 שנות רשיון על אוטו ומדובר ברשיון ל50 סמק אתה מחויב רק במבחן שליטה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.