עבור לתוכן

אובנטו: אם אפשר להעביר בזמן אמת קבצים מכונן NTFS לכונן שבו נמצאת האובנטו ?

Featured Replies

פורסם

אותו דבר לגבי כל מערכת

ext2 = מערכת קבצים שאין בה בדיקת קבצים

ext3 = כמו 2 עם בדיקה של קבצים

• תגובות 34
  • צפיות 3.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

שזה אומר ???? {סליחה על הבורות די חדש בעסק}

האם יש הבדלי ביצועים כמו בחלונות ?

יתרונות חסרונות ?

:xyxthumbs: nim901 תודה ענקית על העזרה

אגב הבעיה עם החייגן עדין לא נפתרה לי

פורסם

כעיקרון, ההבדל שאני מודע לו זה - כתיבה יותר חכמה לקבצים, אין פה צורך לדיפראג ואלי יש עוד, לא התעמקתי בזה

כמובן ששלינוקס יש עוד המון מערכות למשל rfs (אני לא יודע לכתוב את השם המלא אז תסתפק בזה :P) היא מערכת ממש ממש מהירה ואני כנראה בפעם הבאה שאפשרמט אעבור אליה

תזכיר לי את הבעיה שיש לך עם החייגן, אני כבר לא זוכר :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

:kopfpatsch: נשבר לי ממנה אני עדין מחפש פתרון בהמון מקומות וכתבתי פה אפילו פתרון שנתן לי מישהו בתמיה של ויזן

אבל כנראה אני עשיתי איזו טעות {בטוח די חדש בעסק} בקיצור הבעיה שלי פרוסה לאורך כול ארבעת הדפים הללו .

תודה ענקית לך :xyxthumbs:

פורסם

כעיקרון, ההבדל שאני מודע לו זה - כתיבה יותר חכמה לקבצים, אין פה צורך לדיפראג ואלי יש עוד, לא התעמקתי בזה

כמובן ששלינוקס יש עוד המון מערכות למשל rfs (אני לא יודע לכתוב את השם המלא אז תסתפק בזה :P) היא מערכת ממש ממש מהירה ואני כנראה בפעם הבאה שאפשרמט אעבור אליה

תזכיר לי את הבעיה שיש לך עם החייגן, אני כבר לא זוכר :nixweiss:

reiserFS

אבל המערכת שנחשבת למהירה היא reiser4. אבל היא עדיין לא יציבה (הייתי צריך לעשות fsck כמה פעמים מדיסק לייב)

ו ext3 עם tuning (dir_index \ journal) מהיר כמעט כמו רייסר4 אצלי. לא ביצעתי בנצמרקינג, כי אני מניח שרייסר4 תעבור, אבל עדיין המהירות מצויינת, ובהתחשב בזה שext3 מערכת קבצים מצויינת מבחינת בטיחות קבצים אין לי סיבה לעבור

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים