עבור לתוכן

אובנטו: אם אפשר להעביר בזמן אמת קבצים מכונן NTFS לכונן שבו נמצאת האובנטו ?

Featured Replies

פורסם

אני די חדש בלינוקס {כמו צעיר פעור} אבל אני מנסה להעביר מוזיקה שקיימת על הכונן הרגיל של הWIN לכונן שבו יושבת האובנטו האם זה בכלל אפשרי ::)

יש בכלל אפשרות לזה אם כן אשמח לדעת הכיצד ... או שזו שאלה דבילית ובכלל לא ניתן לגשת לכונן FAT??/NTFS מכול סוג של לינוקס ??

סליחה על הבורות ;D ואשמח בעוד שאלה לגבי סקריפט שהורדתי של נטויזן אך איני מצליח להתחבר כלל לאינטרנט אני זקוק {אגב אני על מודם רשת}

הנה כתובת הסקריפט { L2TP } עקבתי אחר ההוראות אך לא להצלחתי להתחבר .... הגעתיי לאותו דף פתיח של HOT {האדום} כלומר הכול קשורה רק אני זקוק לחייגן אבל איני מצליח להתקין את הסקריפט יכול להיות שאני עושה משהוא לא טוב?

תודה למי שיעזור :xyxthumbs:

• תגובות 34
  • צפיות 3.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא! אל תעתיק \ תכתוב כלום למחצית NTFS, זה יכול לדפוק לך הכל

להעתיק אפשר אבל לכתוב לא כדאי

פורסם
  • מחבר

תודה אבל אני מחפש להעתיק בצורה ההפוכה תוכניות ומוסיקה בינתיים עד שאני אפתור את הבעיה עם החייגן :xyxthumbs:

פורסם

לפי מה שהבנתי אובנטו עובד על FAT32? אני צריך לפרמט את הכונן לFAT32?

פורסם

אובנטו לא עובדת על fat32 אלא על ext3

פורסם

אני לא מכיר את הפורמט הזה, איך בדיוק עושים אחד כזה?

פורסם

אם אני לא טועה יש אפשרות ב "פרטישן מאג'יק"

פורסם
  • מחבר

לפי מה שהבנתי אובנטו עובד על FAT32? אני צריך לפרמט את הכונן לFAT32?

:o אתה בטוח זה אם זה נכון { נראה שלו } זה חוסך לי המון בעיות :nixweiss:

פורסם

אני לא יודע, זו הייתה תגובה שתמשוך את התשובה של אלה שיודעים וכך אני אדע לאיזה לפרמט :)

פורסם
  • מחבר

אווי בחלק הראשון של ה"שרשיר" שכחתי לתת את הכתובת של הסקריפט בבקשה שמישהו יבדוק אם הוא תקין בכלל??? :-\

http://cables2.netvision.net.il/linux/

פורסם

זה נכון, רוב מערכות הלינוקס משתמשות ב ext3

פורסם
  • מחבר

אפשר עזרה עם החלק השני של השאלה { החייגן הבנתי שכבר לא ניתן להעתיק } :hi:

מה ההבדל בין מערכות הקבצים השונות האם זה כמו FAT 16/32

פורסם

לא! אל תעתיק \ תכתוב כלום למחצית NTFS, זה יכול לדפוק לך הכל

להעתיק אפשר אבל לכתוב לא כדאי

[/quote

עד אתה בפרויקט של captive-ntfs לא התקבלה אפילו תלונה אחת (וזה פרויקט של כמה שנים), אז כנראה שזה עובד בסדר גמור (למרות שעדיין אני לא משתמש בזה בתדירות מאוד גבוהה)

להתקין אובנטו על FAT32 זה שטותי, ext3 מהירה בהרבה (במיוחד אם משנים מספר פרמטרים שלה בעזרת tune2fs)

אם אתה ממש צריך להעתיק ל NTFS אז תעשה את זה עם captive-ntfs , למרות שיותר פשוט להשתמש בתוכנה שקוראת ext3 מוינדוס (explore2fs)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים