עבור לתוכן

מה אתם באמת חושבים על UT2003?

Featured Replies

פורסם

אני מסכים :\

חלק מהנשקים חלשים מדי וחלקם חזקים מדי. אני סומך על זה שבגרסה הסופית המצב יהיה טוב יותר, וגם אם לא, המצב בטוח ישתפר עם הטלאי השני או השלישי ;D

פורסם

אני חייב להודות שחוץ מהקטע של "זה לא נראה כמו אנריל, אלא משהו בסגנון Quake"

אני לא מסכים איתך כמעט בהכל

פשוט ככה.....

אצלי הכל נראה הפוך במחשבה ממך בכל הנוגע לנשקים.

פשוט הכל, כל מה שאתה חושב שטוב לדעתי רע וההפך

:)

עוד משהו, אני מסכים שהאיזון נשבר בין הנשקים וחבל... (כלומר שההבדל הוא עצום בכח במספר רב מדי של נשקים)

אבל אני לא מסכים שבUT עם רוב הנשקים היית יכול להתמודד בשיוויון מול רובם... ממש לא.

בחירה של נשק רצוי היא פטאלית והכרחית גם בUT הראשון, את זה למדתי לאחר שהתחלתי לנסות לעשות כך.

לסיכום:אין על הUT הראשון אין!

שנתיים וחצי של משחק אינטנסיבי באותו משחק פשוט לא נקלט

לא יאומן שעד היום אני משחחק בחרא הזה ועם הזמן נהנה יותר.

פורסם

אני דווקא לא אהבתי בכלל את ה-UT המקורי.. אני לא יודע מה בדיוק, אבל אף פעם לא הרגשתי איתו מציאותי מספיק, או נוח..

והרגשתי שהקהילה שלו בארץ תמיד משכה ליימרים בהמוניהם..

את Q3A תמיד אהבתי ואני משחק גם כיום ב-RA3.

ואתה טועה לגמרי בקשר לאיזון נשקים, אם יש לך skillz אתה יכול להרוג עם כל נשק גם ב-Q3A.

שחקן בשם NiGGa יכול להדגים זאת טוב מאוד, הרמת משחק שלו פשוט מדהימה..

והנשק האהוב כיום הוא יותר ה-Rail Gun שנהיה נשק צליפה באוויר.. משהו שאני בחיים לא רואה את עצמי מבצע ב-UT2K3..

אין מצב שבזמן שאני באוויר, קופץ ממקום למקום, אני אוכל לצלוף במישהו..

ה-RL באמת מזכיר את זה של קוויק במקצת, אבל שונה לגמרי בתפעול.. בחיים לא תוכל לבצע RJ ב-UT ולהרגיש שאתה שולט במה שמתרחש.. בניגוד ל-Q3A שנותן לך שליטה גמורה, ואם אתה מכיר את מבנה המסך ושולט ב-RJ אתה פשוט יכול לעבור ממקום למקום בקלות ובמיומנות ובדיוק תוך כדי שמירה על השליטה במה שקורה...

בכלל לדעתי Rocket Arena III זה אחד המשחקים הכי מהנים שקיימים.

אני ממש נהנה ב-CTF ב-UT החדש, ונראה לי שראיתי אותך כמה פעמים (DXT), אבל אני מרגיש שחוץ משיתוף פעולה בין השחקנים, כל אידיוט שיכול ללחוץ על עכבר ולירות יש לו סיכוי.. בניגוד ל-Q3A שאם יש לך skillz אתה פשוט הולך לעשות One Big Ownage.. ;)

חבל רק שאין לי skillz... ;D

אני לא מבין איך הילדים של היום משחקים כל כך טוב.. אני זוכר שהייתי בתיכון והקהילה של Quake1 בארץ רק התחילה להתפתח.. אנשים אז עדיין שיחקו בלי עכבר! ואז זה נכנס בקהילות בחו"ל.. ואיזה משתמש התחיל גם אצלנו.. ופתאום כולם התחילו Rocket Jumps והכל..

כשהאינטרנט עלה 100 דולר ל-100 שעות והיינו מחכים לשעות הקטנות של הלילה שהנט היה בחינם ותעריף מוזל בבזק.. :D

אחחחח זאת היתה תקופה כל כך יפה.. :)

היום זה כבר הכל מובן מאליו..

פורסם
  • מחבר

אבל אני מרגיש שחוץ משיתוף פעולה בין השחקנים, כל אידיוט שיכול ללחוץ על עכבר ולירות יש לו סיכוי..

וזו בדיוק הנקודה. זה בדיוק מה שקראתי מליון פעם ב previews וברעיונות עם מפתחי המשחק שרצו לגרום למצב להיות הפוך. כלומר כל הליימרים של UT שטענו 6 טילים וירו לכל עבר היו אמורים להעלם, אבל במקום זה הם הביאו עוד יותר חוסר איזון.

BenK:

עוד משהו, אני מסכים שהאיזון נשבר בין הנשקים וחבל... (כלומר שההבדל הוא עצום בכח במספר רב מדי של נשקים)

אבל אני לא מסכים שבUT עם רוב הנשקים היית יכול להתמודד בשיוויון מול רובם... ממש לא.

בחירה של נשק רצוי היא פטאלית והכרחית גם בUT הראשון, את זה למדתי לאחר שהתחלתי לנסות לעשות כך.

פה אתה טועה. אם אתה משתמש במילה "פטאלית" אז מצבך בכי רע באנריל. תאמין לי שבאחד על אחד, כל שחקן ממוצע+ אני מנצח עם זוג enforcers או מיניגאן וכו' כי בעודו טוען עלי טילים אני יורה עליו כל הזמן וחייו יורדים ואני תופס את הרגע שבו הוא משחרר עלי את הכל וקופץ עליו בעצבנות, כך שהטילים הם לא בעיה.

בחדש אין למיניגאן סיכוי נגד ליימר עם משגר (טוב אפשר אבל קשה).

נ.ב: אהבתי את היכולת לטעון טילים ולירות אותם בסחרור, זה ממש מטעה ובלתי ניתן לעצירה.

לדעתי זה ככה: רוב שחקני קוויק שאוהבים את המשחק ממש אוהבים אותו. רוב שחקני UT שאוהבים את המשחק מחבבים אותו.

אבל אי אפשר לא לאהוב אותו. ;D

נ.ב: אני אמכור את נשמתי לשטן אם אני אראה אי פעם שניים או יותר משתמשים ב Link Gun link mode. (אם יש לכם מושג מה זה בכלל, אם לא תשאלו אני אגיד)

פורסם

DXT, אתה מדבר כמו מישהו שעדיין לא גילה שתזוזה חכמה היא 70% מהניצחון ב-UT. אין שום בעיה ב-90% מהמקרים לדעת בדיוק של מילימטר לאן היריב יירה את הטיל הבא, ולהתחמק ממנו אפשרי ברוב המוחץ של המקרים. רק אם היריב יודע לאן אתה הולך, הוא יכול לירות טיל אחד מכוון היטב למקום שבו תהיה בעוד חצי שניה. אבל ה-UT2003 הטילים מהירים יותר ולכן קשה בהרבה להתחמק מהם - ככה הורסים נשק.

פורסם

לי חסרה האופציה להדוף טילים עם הPiston...

והמיני באמת קצת עלוב עכשיו...

חבל שהרוקט עכשיו הוא הנשק השולט.

פורסם
  • מחבר

תאמין לי שאני יודע מה זה תזוזה חכמה.

דווקא לטעמי הטילים איטיים מדי ::)

אבל הרדיוס של הפיצוץ שנגרם מהם פשוט גדול מדי ובכלל לטילים יש הרגשה של טילים "שמנים" כבדים כאלה לטעמי, כמו בקוויק.

פורסם

הטילים בקיווק דווקא מאוד מהירים, פה הם באמ איטיים ומעצבנים כאלה... עדיף שיורידו את האפשרות של שלוש טילים ביריה אחת וימהירו את קצב ה-Reload של הטילים למרות שהוא די מהיר גם ככה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים