עבור לתוכן

adsl או כבלים ?

Featured Replies

פורסם

יש לי adsl

1.5/96 , ואני רוצה מהירות העלאה גבוהה יותר.

1.לפי מה שאני רואה, תשתית הכבלים יכולה לספק מהירות העלאה גבוהה יותר . למה ?

2.זה נכון שבחו"ל טכנולוגית הכבלים מתקדמת יותר מ-adsl ?

3.לברק יש חבילת adsl ,

5\250 במחיר 119

וחבילת כבלים 1.5\512 ב-139

היה לי נסיון לא טוב עם כבלים , ואני מאוד מרוצה מה-adsl , כמעט ואין ניתוקים , אבל הפינגים ממש גרועים (ב"ב) ואני צריך תמיד לנתק את המודם ולחבר , כדי לקבל פינגים סבירים+ - .

4.בכבלים יש ניתוקים ?

איזה טכנולוגיה מתקדמת יותר , כבלים או adsl ?

תודה.

פורסם

ADSL מתקדמת יותר.

זה שבזק עושים לה שם רע, עם זה כולנו צריכים להתמודד.

פורסם

אתה תמיד יכול לנסות ספק אינטרנט אחר... אין טעם לעבור לתשתית אחרת.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות.

1. רק כדי שאני אדע עד כמה ישראל לא מפותחת מבחינה זו , מה מהירות ההורדה\העלאה בחו"ל ?

2. יש סיכוי שאני אלך על 5/250 של ברק או ספק אחר , השאלה אם יש אפשרות שאני אצליח להוציא מבזק 2/512 במחיר זהה למה שאני משלם עכשיו (אני בטוח שיש להם מחלקה ששומרת שלקוחות לא יעזבו את החברה באצעות דילים מסויימים...)

3.בארץ יש תשתיות מבוססות סיב אופטי?

תודה.

פורסם

1. It differs... ישראל במצב, סביר... :-\

2. אין סיכוי, כל עוד לא קיימות חבילות. אלא אם כן יש'ך קומבינות ב "WoW" וב"בזק בינלאומי".

ותתפלא, לא ממש אכפת להם אם תעזוב או לא. אתה מוזמן לנסות ולהיווכח.

3. יש. הן נקראות E Class ולא T Class כמו שרבים נוהגים לכנות וזו טעות (הכוונה ל E3 ולא T3).

פורסם
  • מחבר

אוקי , תודה.

1.יש לי בבית מודם שנקנה (לא זוכר את הדגם), זה אומר שאני יכול לחבר אותו ולשלם רק לספק אינטרנט בלי שלם לבזק? (הרי התשלום החודשי לבזק הוא המודם)

2.אני בכלל לא מבין מה הבעיה של בזק לספק מהירות העלאה גבוהה יותר ? מגבלה טכנולוגית או סתם אינטרס כלכלי ?

פורסם
ADSL מתקדמת יותר.

כן,במה בדיוק זה הכי מתקדם?

לאור אחד שהיה גם ב-adsl וגם בכבלים אין שום הדבל ממשי.

אם כבר עדיף כבלים בגלל upload גבוה שניתן לקבל.

פורסם
  • מחבר

לפי מה שאני יודע , adsl מאפשר 8\786 אבל בזק משום מה לא נותנים מהירויות כאלה :-\

אם אני אחליף ספק ותהיה לי חבילה מהירה יותר , האם אני אצטרך לשלם יותר לבזק כל חודש או שהתשלום ישאר כמו שהוא ?

תודה

פורסם

כן,במה בדיוק זה הכי מתקדם?

לאור אחד שהיה גם ב-adsl וגם בכבלים אין שום הדבל ממשי.

אם כבר עדיף כבלים בגלל upload גבוה שניתן לקבל.

הבחור רצה לדעת איזו טכנולוגיה מתקדמת יותר? אז עניתי.

זה שאתה רואה לנכון לייחס חשיבות למה שניתן לך בארץ, זו דרך נוספת ופחות אובייקטיבית להסתכל על זה.

כמובן שבקטגורייה נכללות גם ADSL2 ו ADSL2+ שאמורות להיטמע בישראל בהמשך. עד כמה בזק יסרסו את הטכנולוגיות הנ"ל, נדע בהמשך.

פורסם

תופס טרמפ על השאלה:

יש לי כרגע טלויזיה+אינטרנט בכבלים (1.5/128), ואני עובר דירה וכנראה נוטש את הכבלים לטובת YES ובזק.

ראיתי שההפרש הכספי בין 1.5/96 ל2.0/96 הוא זניח (5 ש"ח לחודש לבזק ופחות מ10- ש"ח לחודש לספק).

דבר ראשון - מבחינה טכנית, האם כדאי לי לעבור לבזק? - כרגע אין לי בעיות טכניות, אבל אני עובר מת"א לרמת-גן והתשתית ברמת-גן היא של ערוצי-זהב לשעבר ומניסיון יש איתם יותר בעיות מאשר תשתיות הכבלים של החברות (לשעבר) האחרות.

דבר שני - שווה להשקיע עוד 150 ש"ח לשנה על ה500K הנוספים? ההבדל מורגש?

ושלישי - האם אני ארגיש את הירידה מקצב עולה של 128 ל96 (אני משתמש יחסית הרבה בביטורנט)?

פורסם

כנראה שכן, האפ האדסלי גרוע ביותר לשיתוף קבצים (בהנחה שאתה רוצה גם לעלות)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים