פורסם 2006 במרץ 2219 שנים אם התוכנה באה ב .deb אפשר להשתמש בזה sudo dpkg -i pkg.deb pkg = שם התוכנה ואם לא, יש לך readme ואתה תמיד יכול לשאול פה ואם אתה רוצה תחזור לwindows אנחנו לא מכריחים אותך לעבור ללינוקס
פורסם 2006 במרץ 2219 שנים אם התוכנה באה ב .deb אפשר להשתמש בזה sudo dpkg -i pkg.deb pkg = שם התוכנה ואם לא, יש לך readme ואתה תמיד יכול לשאול פה ואם אתה רוצה תחזור לwindows אנחנו לא מכריחים אותך לעבור ללינוקס תודה בכל אופן אבל כבר חזרתי לחלונות. אגב הסיומת הייתה RPM לקובץ אחד וTAR.GZ לשני ובקובץ השני אחרי אחרי שחילצתי אותו היה את הREADME אבל הוא לא היה יעיל בכלל
פורסם 2006 במרץ 2219 שנים ניתן להוריד הכל כאשר יש עדיפות לקבצי deb וכאשר יש עדיפות לחפש אם הקבצים קיימים במקורות שלךאך ניתן להוריד כל קובץ ואם לא יודעים איך להתקין google הוא החבר שלכם (לי אישית הוא עוזר המון! גם בהתקנה של VM, הייתה לי בעיה חיפשתי בגוגל את הבעיה + ubuntu בסוף והופ! הגעתי להמון תשובות ופתרונות)
פורסם 2006 במרץ 2219 שנים ניתן להוריד הכל כאשר יש עדיפות לקבצי deb וכאשר יש עדיפות לחפש אם הקבצים קיימים במקורות שלךאך ניתן להוריד כל קובץ ואם לא יודעים איך להתקין google הוא החבר שלכם (לי אישית הוא עוזר המון! גם בהתקנה של VM, הייתה לי בעיה חיפשתי בגוגל את הבעיה + ubuntu בסוף והופ! הגעתי להמון תשובות ופתרונות)מה הכוונה?
פורסם 2006 במרץ 2219 שנים apt-cache search fileבטרמינלאו לחילופין במידה ואתם עובדים בגנום אפשר להריץ את Synaptic (ישום גראפי בשביל זה)system -> administration -> Synaptic
פורסם 2006 במרץ 2219 שנים מה זה גנום?ופשוט התכוונת שלפני שמחפשנים באינטרנט, אז לעשות חיפוש אם יש במערכת כבר ?
פורסם 2006 במרץ 2219 שנים בהחלט, מצאתי שהרבה פעמים חיפשתי וחיפשתי באינטרנט כאשר תוך פקודה פשוט הייתי מתקין הכל + כל התלויות שלו בשניה אחתוגנום זאת סביבת עבודה, מי שמשתמש באובנטו, בבחירת מחדל היא אצלו
פורסם 2006 במרץ 2219 שנים סבבה תודה מצטער על השאלות הנוביות חח פשוט דעתי היא ש"אם לא שואלים, לא יודעים" ;D שוב תודה
פורסם 2006 במרץ 2319 שנים rpm זה בכלל לא לאובנטו וחבל שלא שאלת, הייתי עוזר לך ב 2 המקרים, בעיה שלך אתה רוצה להגיד לי שכל הזמן ניסיתי להתקין קובץ שלא קשור ומה אם השני אחרי שחילצתי אותו היה קובץ עם סיומת PL הוא לפחות היה קשור? דרך אגב לא אני הורדתי את הקבצים קיבלתי אותם דרך VMWARE
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.