פורסם 2006 במרץ 2619 שנים אני חושב שהשאלה צריכה להיות "מה אתה קשור?"ותשובה לשאלתך, סטוק זה איך שהמוצר בא, כלומרלפני שעושים המהרה
פורסם 2006 במרץ 2619 שנים אני חושב שהשאלה צריכה להיות "מה אתה קשור?"נראה אותך פותח אשכול שקוראים לו מה זה סטוק.אבל תודה..סוף סוף אני יודע מה זה.
פורסם 2006 במרץ 2619 שנים נראה אותך פותח אשכול שקוראים לו מה זה סטוק. חחחחחחחחח :lol: בטח עכשיו שאתה יודע מזה סטוק אתה מת מבושה מסכן
פורסם 2006 במרץ 2619 שנים מחבר נראה אותך פותח אשכול שקוראים לו מה זה סטוק. אבל תודה..סוף סוף אני יודע מה זה. אז פשוט נכנסת לדיון כלשהו ושאלת?? טוב חפיף עבר.... אבל זה לא ממש מנומס ומכובד וגם אם אתה נכנס לדיון שאתה לא ממש קשור אליו מבקשים סליחה לפני שנכנסים טוב לא מורא חפיף להבא
פורסם 2006 במרץ 2619 שנים אז פשוט נכנסת לדיון כלשהו ושאלת?? טוב חפיף עבר.... אבל זה לא ממש מנומס ומכובד וגם אם אתה נכנס לדיון שאתה לא ממש קשור אליו מבקשים סליחה לפני שנכנסים טוב לא מורא חפיף להבא צודק, זה באמת לא היה מכובד אבל אתה גם צודק שזה באמת בקטנה
פורסם 2006 במרץ 2619 שנים מחבר כן חפיףאז מה אנשים מי ממלץ לי על משחק פצצתי ומפוצץ?דרך אגב OBLIVION לא עולה לי עם הכרטיס הגרוטאה שליעוד חודש בערך אני מקבל את ה78GS שלי אני יחרוש עליו הוא נראה בסגנון של FABLE רק שהוא קבל ציונים הרבה יותר גבוהים מFABLEדרך אגב FABLE גם היה משחק ענק פשוט מהנה לאאאאאאאלה
פורסם 2006 במרץ 2619 שנים אני מוצא משחקי RTS וRPG משעממים...אם אתה משחק ברשת ואוהב אקשן שותף עם המון אבל המון אדרנלין...www.enemy-territory.comאני פאנבוי של ET... זה "ה"משחק
פורסם 2006 במרץ 2619 שנים לפני שאני ממליץ לך על משהו, תגיד לי משהו... איזה סוגי משחקים אתה רוצה? ו-"ארטיום": אפשר להוריד את הגירסה הכי חדשה של ET בחינם? ולא צריך CD-KEY מקורי?
פורסם 2006 במרץ 2619 שנים ואפשר להוריד אותו מהלינק ששלחתה מקודם?כי כבר חבר שלי המליץ לי עליו פעם "בחום" ;Dאני מקווה אבל שאין הרבה לגרים שמה, יש שרת ישראלי?
פורסם 2006 במרץ 2619 שנים יש המון שרתים בארץ, ולמרות שחבר שלי אומר לי לשחק בארץ אני מעדיף את אירופה, שחקנים שם יותר רגועים, בארץ זה רק שחצנים, SPAMERS וכאלה... למרות שיש חברה סבבה... ושתדע המשחק קשה בהתחלה... אבל עכשיו אני משיג תוצאות כמו 85-25 (85 הורג 25 מת ואני משחק בערך שנה וחצי עם המון הפסקות של איזה חודש+) וזה דיי בסדר... עכבר ופד טוב יעזרו מאוד (לי עזרו) וגם מחשב טוב (בשביל יותר FPS שגם לי עזר) יש בלינק אבל צריך להרשם, תעשה חיפוש בACID-GAMES.NET יש שם בלי להרשם... קיצר אם אתה רוצה לשחק בET... ורוצה עזרה תוסיף אותי לMSN או לאייסי ואני יעזור לך... עריכה: אם יש לך 50 שח אתה יכול לקנות HALF LIFE בחנות מחשבים מקומית... או את הBLUE SHIFT (כמו שאני עשיתי) ולשחק עם STEAM (יש שם הרבה FPS - פעולה בגוף ראשון) למשל CS 1.6 למרות שיש שם המון אבל המון ציטרים ושחקנים סוסים שמשחקים CS 5 שנים ואז אין לך סיקוי.... זה אנשים שקונים את הכ.מסך הכי טוב רק בשביל עוד 2 FPS... פשוט חולני קיצר אם אתה רוצה אז דבר איתי
פורסם 2006 במרץ 2619 שנים I WILL, BUT NOT TODAY ;D ברצינות, אני מתכוון לרשום אותך באיי סי קיו שלי מחר, אז תתכונן ורק שתדע, כבר לפני שנתיים וחצי קניתי את ה-BLUE SHIFT ןשיחקתי ב-C.T וגם אהבתי את ה- DAY OF DEFEAT I. טוב, כבר נדבר מחר.
פורסם 2006 במרץ 2619 שנים מחר אני פנוי בערב, יום שלישי בחירות (חופשי) ורביעי חמישי יש לי טיול שנתי, אז כבר מחרתיים/מחר או סוף שבוע, שים תמשחק להורדה שכבר יהיה מוכן... ותוריד PATCH 2.60 וגם ETPRO 3.2.5
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.