פורסם 2006 במרץ 1819 שנים מישהו יכול להמליץ לי על משחק חדש הרבה זמן לא שיחקתי במשחק טוב אני מחפש משהו שיהיה עם אקשן כמובן אבל שיהיה לו אלמנטים של משחק תפקידים לשפר דמות יכולות קסמים כל מיני כאלה משהו כמו שילוב של פייבל והאקשן של מקס פיין דאוס אקס הראשון!!! תודה מראש לעוזרים טל
פורסם 2006 במרץ 2319 שנים כן, זה תפקידים, זה יצא לפני כ-3 ימים ואין לי אותו אבל הוא קיבל ביקורות מצוינות ( הביקורות הן יותר ציפיות ממנו ונסיון לחזות איזה משחק הוא יהיה כי הוא ממש חדש ), אם אתה אוהב משחקי תפקידים אז לך עליו, תחפש עליו עוד באינתרנט
פורסם 2006 במרץ 2319 שנים זה לא בעיה לחפש באתרים.אני למשל תמיד נכנס ל- GAMESPOT ומתעדכן במשחקים חדשים שיצאו.פשוט לך לאתר, תכנס למחלקת ה-PC ותבחר משחקי ROLE PLAYING וזה ימצא לך מלא וטובים ( כמובן שיש עוד הרבה אפשרויות- משחקים אחרונים שיצאו, משחקים עם הציון הכי גבוה, פעולה, אסטרטגיה... ).כנס לפה:http://www.gamespot.com/games.html?type=games&category=Role-Playing&platform=5&page=games&dlx_type=all
פורסם 2006 במרץ 2319 שנים מחבר כן אני יודע לחפש באתרים וגם אני משתמש בGAMESPOTפשוט רציתי המלצות מאנשיםכי לא כל משחק עם ציון גבוה מתברר כטובהיו הרבה משחקים שקיבלו ציונים טובים ולא אהבתי אותם
פורסם 2006 במרץ 2519 שנים מחבר בגלל זה אני רוצה שאנשים ימליצו לי אבל אף אחד לא כותב לי אני יבכה בסוף :'(
פורסם 2006 במרץ 2519 שנים כנס לסטיקי של המשחק oblivion (הת'ראד שלו קיבל סטיקי, כבר סימן) פה בפורום ותראה תגובות של אנשים על המשחק , זה משחק אדיר
פורסם 2006 במרץ 2519 שנים מחבר כן אני יודע כבר השגתי את המשחק היום בלילה אני יתקין אותואבל אני התכונתי לעוד משחקיםמשהו דומה לדאוס אקס מי ששיחק בו..... (גדול)
פורסם 2006 במרץ 2519 שנים HEROES 4 היה מהמם!! רק למה 3DO פשטו רגל... לדעתי זה היה משחק ממש מוצלך, שהיה לו את הזאנר שלו (זה לא כמו כל משחק תפקידים אחר)
פורסם 2006 במרץ 2519 שנים מחבר כן הירוס 5 כבר מוכר ואני מחכה לו בקוצר רוחאני עדיין חורש על הירוס 3לפני כמה זמן מצאתי את המוד שלו WOG פשוט מהמם!! אני לא מפסיק לשחק בוהרביעי לא היה משהו מסורבל מדי לא אהבתיהחמישי אמרו שיהיה ממש מהפכני
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.