עבור לתוכן

שידרוג Audigy 2 ZS Platinium Pro ל - Creative X-Fi Elite Pro...

Featured Replies

פורסם

זה שווה לי?? עד כמה הבדל אני ירגיש בשמע...??

(יש לי מערכת שמע רצינית ממש) ומוסיקה זה בערך החיים שלי....

נ.ב: ואם כן.. בכמה אני יכול למכור אותו?

פורסם

מה אתה שומע במערכת (דרך הכרטיס) בעיקר סטריאו? או גם סוראונד.

Creative (המעצבנים) לא התרגלו עדיין כנראה שהם מייצרים כרטיסי קול וקצת קשה למצוא אצלהם את הנתונים בכל הכרטיסי אז זה מקשה על ההשוואה.

אבל מעיון בנתונים שכן מפורסמים עולה כי ל Xi-Fi יש יתרון ב 8DB ביחס אות לרעש על ה 2 ZS (משהוא כמו 116DB במקום 108DB)

לא בטוח שזה יעשה לך את ההבדל. ועל הנייר קשה לומר אם יש לו יתרונות ברורים באיכות הצליל.

לדעתי אם אתה רוצה לקפוץ מדרגה (והחלטת כבר להשקיע כל כך הרבה כסף) כדאי לך לקנות כרטיס קול מקצועי - ומן הסתם חיצוני ולא ל PCI אבל בתנאי שבאמת יש לך מערכת שמצדיקה את זה.

פורסם

לדעתי אם אתה רוצה לקפוץ מדרגה (והחלטת כבר להשקיע כל כך הרבה כסף) כדאי לך לקנות כרטיס קול מקצועי - ומן הסתם חיצוני ולא ל PCI אבל בתנאי שבאמת יש לך מערכת שמצדיקה את זה.

וגם כסף :cool2:

פורסם
  • מחבר

לאיזה כרטיסים אתה מתכוון.. אפשר קישור?

פורסם
  • מחבר

אלה כרטיסים מקצועיים יותר להקלטה ויצירת מוזיקה לא? , תקנו אותי אם אני טועה...

יש לי אולפן הקלטות ואני משתמש בכרטיס של ESI..

אני מתכוון עכשיו למחשב הביתי שאצלי בבית.. אין לו שימושים מיקצועיים..

לדעתי ה X-Fi Elite Pro יהיה יותר טוב לשימושים כמו משחקים (כי יש לו את EAX5 וכל התמיכות למינהם)..

וגם לשמיעת מוזיקה באיכות טובה יותר... אני לא מתכנן ליצור ולהקליט מוזיקה במחשב הזה..

אני רק רוצה להנות מסאונד טוב במשחקים ומוזיקה!!

וכבר יש לי את ספינת הדגל שעברה של creative (את ה-Audigy 2 ZS Platinium Pro)

השאלה שלי היא אם שווה לשדרג.. אם אני יבחין ממש בהבדל בניהם? כי כמו שהבנתי הכרטיסים החדשים האלה (X-Fi)

הם בטכנולוגיה אחרת וחדשה יותר...

פורסם

Elite Pro ממש מיותר.. אתה משלם עוד 1000 שקל על כלום.

קנה Xtreme Music , במקרה הכי גרוע אתה משיג את הראק (Rack) של Audigy 1 ועושה מוד לחיבור ביניהם (אני עשיתי ככה).

ה XM הכרטיס היחיד שבאמת שווה את הכסף.. כל שאר הדגמים זה סתם גימיקים שנועדו לסחוט מאנשים עוד כסף...

פורסם

אם אתה צריך כרטיס למשחקים אין מנוס מללכת על קריאטיב, למרות שבמוזיקה הם לא המובילים. לי היה את האודיג'י 2ZS, ושדרגתי ממנו ל-EMU 1212M, ההבדל מורגש עם מערכת טובה. במידה ואתה מחפש משהו למוזיקה זה או ה-EMU המדובר, או כרטיס של RME (יש להם כרטיסים מעולים, הבעיה שהכרטיס היחיד שלא יהיה בזבוז מוחלט מבחינתך ויהיה עדיף על ה-EMU עולה כ-300$ בחו"ל, 50% יותר מה-EMU.

מבחינת ההבדל בשדרוג, הוא קיים, אבל רובו גימיקים. אני, במקומך, לא הייתי משקיע בשדרוג המדובר מכרטיס אחד של קריאטיב לאחר.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

אם אתה צריך כרטיס למשחקים אין מנוס מללכת על קריאטיב, למרות שבמוזיקה הם לא המובילים. לי היה את האודיג'י 2ZS, ושדרגתי ממנו ל-EMU 1212M, ההבדל מורגש עם מערכת טובה. במידה ואתה מחפש משהו למוזיקה זה או ה-EMU המדובר, או כרטיס של RME (יש להם כרטיסים מעולים, הבעיה שהכרטיס היחיד שלא יהיה בזבוז מוחלט מבחינתך ויהיה עדיף על ה-EMU עולה כ-300$ בחו"ל, 50% יותר מה-EMU.

מבחינת ההבדל בשדרוג, הוא קיים, אבל רובו גימיקים. אני, במקומך, לא הייתי משקיע בשדרוג המדובר מכרטיס אחד של קריאטיב לאחר.

Anatoli.

על איזה כרטיס אתה מדבר שעולה 300$? ואין אותו פה בארץ?

פורסם

אם זכור לי נכון הדגם המדובר הוא ה-HAMMERFALL 9632, אם כי אני לא סגור על זה שכן הפעם האחרונה שנתקלתי בכרטיס הייתה לפני זמן רב מאוד. הוא נמכר גם בארץ, אך במחיר גבוה יחסית לחול.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

אם זכור לי נכון הדגם המדובר הוא ה-HAMMERFALL 9632, אם כי אני לא סגור על זה שכן הפעם האחרונה שנתקלתי בכרטיס הייתה לפני זמן רב מאוד. הוא נמכר גם בארץ, אך במחיר גבוה יחסית לחול.

Anatoli.

אה אתה מתכוון לכרטיס של RME.. אתה יודע איפה אולי אפשר לקנות כרטיסים שלהם פה בארץ?

בסדר מצאתי כבר.. הכרטיס הנ"ל עולה קרוב ל3000 ש"ח... תודה על העזרה!

פורסם

עכשיו ראיתי שיש לך ZS Platinum Pro כלומר ראק חיצוני יחד עם האודיג'י...

שים לב, הראק של ה ZS מכיל בדיוק אותם חיבורים שמכיל ה X-Fi.

ה Elite Pro מכיל כל מיני שיפורים בכרטיס עצמו אבל אתה בכלל לא תשתמש בהם.

אני לא חושב ששווה לשדרג, אבל שיפור מורגש בהחלט יהיה, במיוחד במשחקים כאמור.

אם אתה אכן מעוניין לשדרג, כדאי מאוד לקנות את ה XtremeMusic, למכור את ה ZS,

להשאיר אצלך את הראק של הכרטיס, ואני אוכל להדריך אותך כיצד לבצע HardMod בכרטיס כדי לאפשר לך

להשתמש בראק החיצוני על ה X-Fi שיזוהה בדיוק כמו הראק המקורי של ה Elite Pro, כולל כל הפונקציות שיש בשלט והכל.

למעשה יהיה לך Elite Pro מינוס ה "שיפורים", שאגב כולם מוצהרים "על-הנייר" בלבד, שה EP מציג.

פורסם

בנוגע ל-RME, אני ממליץ לך בחום לא לרכוש אותו אלא אם כן יש לך מערכת ברמה גבוהה בצורה שלא תיאמן (נשמח לשמוע איזו מערכת יש לך). לדעתי, ה-EMU יהיה יותר ממספיק בשבילך.

Anatoli.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים