פורסם 2006 במרץ 1719 שנים יש לי בקביעות ארטיפקטים במשחקים כרטיס מסך 6600 ג'י טי agpנמצא על 43 מנוחה מאמץ 52הכרטיס ללא אוברקלוקמעבד על 27 מעלות דריברים של אנוידיה 81.משהוהסרתי את הדריברים לא עזריש למישהו הצעה אחרת?
פורסם 2006 במרץ 1719 שנים יש לך ארטיפקטים בכל המשחקים?אם כן, אז הכרטיס פגום. תחליף אותו בחנות אם יש אחריות.
פורסם 2006 במרץ 1719 שנים מחבר הכרטיס בן 4 חודשים בערךחדש לגמרייעד עכשיו הכול היה בסדרעד שפירמטטילא נראה לי כי הוא פגום למרות שיש סיכוידרך אגב קניתי אותו מ kspהם מספקים אחריות?
פורסם 2006 במרץ 1719 שנים הארטיפקטים זה לרוב בגלל הזיכרונות.יכול להיות שפגעת בהם בצורה פיזית?הארטיפקטים מופיעים בכל המשחקים?
פורסם 2006 במרץ 1719 שנים דווקא רוב המקרים הם לא הזכרונות אלא הליבה. ארטיפקטים של זכרונות הם פחות שכיחים.נסה לבדוק את המאוורר שעל הכרטיס, בדוק שהוא מסתובב כמו שצריך.
פורסם 2006 במרץ 1719 שנים תקשיב.כנס לאתרhttp://atitool.techpowerup.comתוריד את התוכנה ATiTool (כן, אני יודע שיש לך nVidia)תעשה בדיקה SCAN FOR ARTIFACTS.אם יש ריבועים צהובים או שהשעון שלמעלה שונה מהשעון שלמטה - הכרטיס שלך תקול.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.