פורסם 2006 במרץ 1619 שנים היייש לי היום חיבור לכבלים + בזק ורציתי לדעת האם אפשר לחבר למחשב אחד שני ספקי תשתית שונים ולפי הצורך לבחור למי להתחבר .האם יש צורך בכרטיס רשת נוסף?בכלל איך עושים את זה?תודה.
פורסם 2006 במרץ 1619 שנים אפשרי כל פעם תצתרך לשנות הגדרות בלאגניםלמה אתה צריך את זה בכלל?אתה יכול לעשות ככה ששניהם יהיו מחוברים אחד בUSB והשני בכבל רשת..
פורסם 2006 במרץ 1619 שנים בעיקרון אפשר להתחבר פעם עם אחד ופעם עם השני.מה שעולה לי בראש עכשיו , וגם כדי למנוע סיבוכים - כל פעם תחבר לכרטיס הרשת שלך מודם אחר ותפעיל את ההתקשרות שלך.*דרך אגב - יש נתבים שיודעים לעבוד עם שני חיבורים לאינטרנט. ככה תוכל לנצל את שני החיבורים אם תרצה.
פורסם 2006 במרץ 1619 שנים XP תומך גם בשני חיבורים יחדאבל זה מאד בעייתי ורחוק מלהיות מושלםבעיקרון זה אומר שכל חיבור שאתה פותח ה-XP יבחר על איזה מ-2 התשתיות יתבצע החיבורכך לדוגמא אם אתה מוריד קובץ באקספלורר הוא ירד רק על אחד מ-2 החיבורים ולכן המהירות שלו לא תעבור את המהירות של חיבור אחדבקיצור זה די בעייתי.אגב הנתבים שיודעים לעבוד עם 2 חיבורים סובלים בדיוק מאותן בעיות.אין שום בעיה לחבר 2 תשתיות יחד למחשב ולהתחבר כל פעם רק לאחת מהם בלי להגדיר משהו מחדש כל פעם ובלי צורך להחליף כבלים.אם יש לך מודם ADSL עם חיבור רשת ומודם כבלים עם חיבור רשת כל מה שאתה צריך זה מחשב עם 2 כרטיסי רשת.
פורסם 2006 במרץ 1619 שנים מה אתה "מזבלים" את השכל????שמע!אם למחשב שלך יש כרטיס רשת תחברו בו את הכבלים .ובUSB תחבר את הבזק ...זה עובד בלי שום בעייה מנסיון (יש לי ראוטר בבית עם רשת שמגיעה עד למחשב המחשב והראוטר מחוברים דרך הכבלים והמחשב שלי בו זמנית לבזק)רק שתדע שלא תוכל לגלוש יותר מהיר מהמהירת (הכי גבוה) שיש לך. ז"א לא תוכל לחבר מהירויות בברכה nakash5
פורסם 2006 במרץ 1619 שנים נתבים BR-6524K / BR-6541K של אדימקס עושים זאת בצורה די יעילה.היתרון בזה שאתה יכול לאחד את 2 החבילות שיש לך וככה לקבל רוחב פס יותר גדול.
פורסם 2006 במרץ 1719 שנים מה אתה "מזבלים" את השכל????שמע!אם למחשב שלך יש כרטיס רשת תחברו בו את הכבלים .ובUSB תחבר את הבזק ...זה עובד בלי שום בעייה מנסיון (יש לי ראוטר בבית עם רשת שמגיעה עד למחשב המחשב והראוטר מחוברים דרך הכבלים והמחשב שלי בו זמנית לבזק)רק שתדע שלא תוכל לגלוש יותר מהיר מהמהירת (הכי גבוה) שיש לך. ז"א לא תוכל לחבר מהירויות בברכה nakash5תגיד לי בדיוק, ומה לדעתך זה אומר לך שאתה לא יכול לעבור מהירות של חיבור אחד? יכול להיות שהוא משתמש רק בחיבור אחד בכל רגע נתון, ואתה רק מחובר לשתי רשתות? קצת שכל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.