פורסם 2002 בספטמבר 1823 שנים מחבר lol פעם הבאה שהמכונת כביסה תפעל אני אבדוק macrot אני מניח שאתה לא הבנתה באיזה רעש מדובר אני אומר לך זה לא הרעש החלש הזה שיש ברקע זה ממש חזק ורועש ועוד יותר מכאיב באוזניים וכמעט בלתי אפשרי לשמוע מוזיקה .... אתמול הוצאתי את הכרטיס קול ו"ניקיתי"(העברתי "וויש" על האזור שמתחבר לPCI ) אותו ועד עכשיו זה לא חזר
פורסם 2002 בספטמבר 1823 שנים מחבר בטוח מאוד !!עכשיו אני שומע מוזיקה במחשב ושומעים כרגיל ....ניקיתי את זה עם האצבעות ....(אם חשבתה על משהו אחר ???)
פורסם 2002 בספטמבר 1823 שנים יופי שניקית עם האצבעות... (זה הכי גרוע. שרפתי ככה מעבד MIPS..) בעצם בלון זה יותר גרוע...אם זה עובד זה אחלה, אבל אל תעשה את זה עוד פעם, כי זה יהיה באמת חשמל סטטי, לא רק רעש סטטי.
פורסם 2002 בספטמבר 1823 שנים מחבר יופי שניקית עם האצבעות... (זה הכי גרוע. שרפתי ככה מעבד MIPS..) בעצם בלון זה יותר גרוע... אם זה עובד זה אחלה, אבל אל תעשה את זה עוד פעם, כי זה יהיה באמת חשמל סטטי, לא רק רעש סטטי. אהה אופס מזל שלא נהרס תודה על ההזהרה אבל נראה שזה יותר עזר מלהרוס
פורסם 2002 בספטמבר 1823 שנים מה אסור לנקות ככה את הזהובים האלה?? גם לא להעביר את האצבעות לאט לאט?אם לא, אז איך אפשר לנקות אותם?
פורסם 2002 בספטמבר 1823 שנים יקר, לא הגיוני שאני ישלם כל כך הרבה כסף לכל כך מעט אויר. הדרך הכי טובה? מברשת שינים (לא שאתה משתמש בה, כמובן ) ולצחצח.
פורסם 2002 בספטמבר 1923 שנים נכון מגיע עם הכרטיסים ספוג סטטי כזה? תשתמשו בו. (הוא כזה מרובע גדול על תחתית הקרטון.) גם במברשת שינים יש חשמל סטטי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.