פורסם 2002 בספטמבר 1623 שנים מידי פעם לאחרונה הרמקולים מתחילים לעשות רעשים כאלה כיאלו יש איזה חשמל סטטי אם אני מוציא את החיבור ו"מנקה" אותו לפעמים זה עוזר ואז הסאונד נקי לרוב "הניקוי" לא עוזר ...יש לי SB 64 וזוג רמקולים 2.1
פורסם 2002 בספטמבר 1623 שנים המממהבעיה נעוצה לדעתי בחיבור עצמו בתוך הרטיס או הרמקולים.....תנסה עם כרטיס קול אחר
פורסם 2002 בספטמבר 1623 שנים מחבר המגעים בסדר גמור עכשיו נגיד זה עובד מצוין לפני 10 דקות היה את הרעש...ואין לי אף כרטיס אחר לנסות איתו :-\חוץ מאיזה SB 16 ISA ושאין לי ISA על הלוח...
פורסם 2002 בספטמבר 1623 שנים נסה עם רמקולים אחריםואם עדיין ממשכיה בעיה תלך לחבר עם הרמקולים שלך ותבדוק את הרמקוליםככה תיירט את הבעיה
פורסם 2002 בספטמבר 1623 שנים מחבר נסה עם רמקולים אחרים ואם עדיין ממשכיה בעיה תלך לחבר עם הרמקולים שלך ותבדוק את הרמקולים ככה תיירט את הבעיה גם רמקולים אחרים אין לי :-\ אבל כבל בננה אחר יש לי (מה שבא עם המסך 454) פעם הבאה שיהיה את הרעש אני אחליף את הכבל לראות עם זה הבעיה... אם לא אני אלך לחבר לראות... אבל אני חושב שזה משהו בכרטיס המעפן הזה....
פורסם 2002 בספטמבר 1623 שנים זה נקרא רעש סטטי, וזה דיי נפוץ ולא נורא.אם זה לא היה נורא הוא היה מתלונן ?
פורסם 2002 בספטמבר 1623 שנים מחבר אני לא מדבר על רעש חלש זה רעש ממש חזק והוא מאוד מעצבן את האוזניים החוט זה לא, בדקתי עכשיו נשאר לבדוק את הרמקולים לבד...
פורסם 2002 בספטמבר 1723 שנים אתה מתכוון לרעש כזה שנמשך רבע שניה (פיצוץ :) או לרעש שנמשך כמה דקות ברציפות?
פורסם 2002 בספטמבר 1823 שנים מחבר רעש שנמשך הרבה זמן ברציפות מין "פיצוצים" קטנים כאלה בנתיים זה לא חזר
פורסם 2002 בספטמבר 1823 שנים יכול להיות שמכשיר נוסף שמחובר לרשת החשמל בבית שלך גורם לרעש מציק כזה(כמו מנורת פלורוסנט, מכונת כביסה...)אצלנו כל פעם שאנחנו מדליקים מנורת פלורוסנט, הרמקולים של אח שלי (הם רמקולים די חרא...)עושים רעש סטטי...
פורסם 2002 בספטמבר 1823 שנים זה לא כזה מפריע. לי יש קצת רעש כזה במערכת שלי (mission 775, denon 2802) אז זה קים ברוב המערכות. תתעלם מזה או שתוציא מהחשמל...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.