עבור לתוכן

איך המשטרה מגלה מי פרץ לאייסיקיו?

Featured Replies

פורסם

לא יודעים כלום השוטרים האלה

מה שהם יודעים לעשות זה רק להיות מלשינים

אני אלא יודע אם לצחוק או לבכות...

בכל מקרה, יש את הדרך הקשה ואתה הדרך הקלה. אם המשטרה ממש מתאמצת, והספקית שומרת את כל מה שהסניפרים שלה מוצאים, הם יכולים לדעת כל מה שעשית במחשב.

הדרך הקלה יותר היא פשוט לפנות למי שמתחזק את השרתים של הICQ, ולבקש את הIP של מי שהיה במספר הזה והזה בשעה הזו והזו(בתנאי שהם שומרים את זה, ואני מניח שכן). אחרי שהם מצאו את האיי פי הם פונים לספקית שלך.

פורסם

הדרך הקלה יותר היא פשוט לפנות למי שמתחזק את השרתים של הICQ, ולבקש את הIP של מי שהיה במספר הזה והזה בשעה הזו והזו(בתנאי שהם שומרים את זה, ואני מניח שכן). אחרי שהם מצאו את האיי פי הם פונים לספקית שלך.

orly_owl.jpg

פורסם

אני לא רואה את התמונה ששמת שם, אך אני מניח שהיא קשורה לזה שכבר רשמת הודעה דומה עם אותו תוכן...

תתייחס רק להצעה הראשונה והקשה יותר..

פורסם

רוב הסיכויים שהמשטרה לא תעשה כלום, אבל אפשרי לבקש מידע מהשרתים של mirabilis לגבי התחברות למספר מסויים

אבל כמו שאמרתי , סביר להניח שאף אחד לא יעשה את זה

פורסם

אתה שואל בגלל השוטר ההוא שבא לבית ספר וניסה להלחיץ אותנו??? חחח

זה סתם בולשיט הם לא באמת יכולים לדעת!

:xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:

סתם עובדים עלינו

פורסם

בקשר ל"מחיקת ICQ והתקנה מחדש" זה בולשיט

גם אחרי פירמוט והתקנה 7 פעמים אפשר לשחזר מידע

כלומר 7 שכבות אחורה זה הכי הרבה שידוע לי שהצליחו לשחזר

מאותה סיבה צה"ל משמיד הארדיסקים פיזית (עולים עליהם עם טרקטור) כדי שלא תהיה אפשרות לשחזר שום דבר

פורסם

אפשר לשחזר מידע בדרך פיסית או ממוחשבת(תיכנות)?

פורסם

בדרך תוכנתית פשוטה עד כמה שידוע לי רק שכבה אחת או שתיים אחורה

פורסם

בדרך "תיכנותית" אי אפשר יותר משכבה אחת אחורה...

אבל ניתן לשחזר מידע שנחמק, ונכתב עליו, בסבירות מסויימת - שיורדת ככל שהתהליך נעשה שוב ושוב...

כמו שאמרו כאן, יש גבול לכמה אפשר לעשות את זה, והסבירות עדיין לא תהיה אפסית.

אבל זה כרוך בבדיקה פיסית של הדיסק (לעקוף את המנגנוני אנלוגי->דיגטלי של הדיסק ולבצע את זה ידנית (בערך) )...

פורסם

המשטרה מגיעה לזירת הפשע, מתחילה לאסוף טביעות אצבע, ושאר ראיות. אחרי זה הם הולכים לבית משפט ומבקשים צו, וזהו הלך על הפורץ... הוא נכנס לכל החיים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים