עבור לתוכן

איך המשטרה מגלה מי פרץ לאייסיקיו?

Featured Replies

פורסם

קיצר בלי הרבה סיפורים מסביב מישהו פרץ לאייסיקיו של מישהו אחר, (לא עשה שם כלום רק פרץ, שינה ל-5 דקות את הסיסמה והחזיר אותה בחזרה.בלי שום תוכנה לפריצה, הוא ידע את הסיסמה.) מחק את האייסיקו, מחק את כל הקוקיז, מחק כל כל זכר לאייסי והתקין מחדש, שתי הצדדים עשו ריסט והאייפי השתנה.

איך המשטרה יכולה לגלות את מי שפרץ אם אייפי השתנה והכל נמחק ומה העונש על זה?

(בגין פריצה לתוכנת המסרים המיידית הידועה בשם ICQ נידן החשוד לעונש מוות!!!!!!!!!! :behead:)

פורסם

אתה שואל בגלל השוטר ההוא שבא לבית ספר וניסה להלחיץ אותנו??? חחח

זה סתם בולשיט הם לא באמת יכולים לדעת!

פורסם

הם אומרים שה הרדסיק זוכר הכול ככה הם יודעים. :-\

פורסם

הם אומרים שה הרדסיק זוכר הכול ככה הם יודעים. :-\

חחח איזה בולשיט!!

הם מנסים להלחיץ וזה ממש לא הולך להם!

פורסם

אני יודע, הם היו בבית הספר שלי ועשו לנו שימוש בטוח באינטרנט.

פורסם

מאסר עולם סירוס ובאן מ-HWZONE.

פורסם

אני יודע, הם היו בבית הספר שלי ועשו לנו שימוש בטוח באינטרנט.

גם בבית ספר של ושל slim היה תדרוך כזה...

בגלל זהיה לפני כמה זמן "יום האינטרנט" חחחח

פורסם

טוב, אולי מספיק כבר לדבר על שוטרים? sagi_10, אתה לא חייב להפיץ את נפלאות המשטרה בכל הפורום בגלל שכמעט "הסתבכת" בגלל נפץ :screwy:

ו slim_shady :smile1:

שמע, המשטרה לא תלך תחקור פריצה ל ICQ..

יש מקרים חמורים יותר מסתם פריצות לתוכנות באינטרנט..

במיוחד שכל הזמן יש פריצות ל ICQ, אתה לא הראשון.

פורסם

sagi_10, אתה לא חייב להפיץ את נפלאות המשטרה בכל הפורום בגלל שכמעט "הסתבכת" בגלל נפץ :screwy:

אבל..אבל... :'(

המשטרה הותירה בי צלקת... :'(

פורסם

אבל אבל אבל תפסיקו ליפתוח תארדים מפגרים כאלה,אתם מותירים אצלי צלקות.

פורסם

המשטרה הותירה בי צלקת... :'(

http://www.police.gov.il

אולי תתרום להם קצת בעיצוב האתר, תכחיד את הצלקת.

פורסם
  • מחבר

נו ברצינות עכשיו אני רק רוצה לדעת אם בכלל, ואיך הם יכולים לדעת, הבנתי שאפשר לעקוב אחרי אייפי אבל האייפי גם של הנפרץ וגם של הפורץ השתנו אז הם לא ממש יכולים להגיע לזה נכון.. חוץ מזה תמיד אפשר להגיד שאם פרצת לחבר אז הוא פשוט בא איך, התחבר מאצלך ואז השאיר בטעות את הסיסמה חחחח

טוב יאללה מה אכפת לי גם כן אין למשטרה מה לעשות רק לחפש פורציי אייסיקיו חחח איזה שטויות!!!

שיט!!!!!! חבר שלי התקשרו אליו מהמוסד ואמרו לו שאם הוא לא מסגיר את עצמו תוך 24 שעות הם הולכים לפוצץ לו את הבית!!!!!!!! טוב נו מה אכפת לי העיקר הוא הוריש לי את המחשב שלו חחחח

פורסם

גם אם המחשב "מושמד", עדיין קיימת דרך - הכי מהימנה למעשה - והיא נעשית באמצעות פנייה של רשויות החוק הרשמיות בבקשה מיוחדת ל-ICQ עצמם, שכן הם יכולים לבדוק איזה IP התחבר לחשבון המדובר בשעה נתונה. לאחר מיכן, עם החומר הזה, המשטרה פונה לספק האינטרנט שה-IP הזה שייך לו (nslookup על ה-IP יחשוף את הדומיין ומכאן את שאר פרטי הספק) ודורשת לחשוף את זהותו של הלקוח שלהם שהוקצאה לו הכתובת הזו באותה שעה לערך שבה התחבר לחשבון וביצע את זממו (כלומר אותו נתון הזמן אשר סופק ל-ICQ)...

*כל הנאמר לעיל לא לוקח בחשבון אפשרות של רשת (NAT), כך שה-IP למעשה מסגיר רשת רחבה של מחשבים, ללא אפשרות לדעת דרך מי מהם בוצע הפשע הזדוני.

*כאמור, הכל תאורטי. אני בספק אם ICQ יבצעו את הבדיקה ללא כל תנאי או סחבת; אני גם בספק אם המשטרה נחושה מספיק לבצע את כל התהליך הבירוקרטי האומלל הזה - יש לה דגים גדולים יותר לתפוס. אבל לך תדע באמת... אם זה הבן\בת של אישיות משטרתית בכירה, תהיה בטוח שהיא תעשה הכל למציאת הקרימינל העומד מאחורי פשע נתעב זה. והם גם ידאגו להכניס אותו לכלא ייחודי המאכלס script kiddies לעייפה; אל תדאג, משעמם לא יהיה לכם שם. אולי הצבא אפילו יסכים לגייס אתכם בסוף, לאיזה יחידת האקינג מובחרת שתעמיד בפניכם את המשימה המודיעינית הגדולה ביותר שצה"ל עמד בפניה מעולם: לפרוץ ל-ICQ של אחמדינג'אד...

פורסם

לא יודעים כלום השוטרים האלה

מה שהם יודעים לעשות זה רק להיות מלשינים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים