עבור לתוכן

שאלה על IP ברשת WIFI

Featured Replies

פורסם

שלום

אני מסתובב הרבה עם מחשב נייד ומתחבר לכל מני רשתות אלחוטיות אבל יש מקום אחד שאני נמצא שם רוב הזמן ואני מתחבר דרכו

במקום הקבוע אני רוצה להיות עם IP קבוע אבל שאני מתחבר לכל רשת אחרת אני רוצה שהIP ינתן בצורה רנדומלית

יש דרך לעשות את זה? ואם כן איך?

תודה...

פורסם

לא עם כרטיס רשת אלחוטי אחד. עם שניים כן.

פורסם
  • מחבר

כן אבל יש רק אחד במחשב

אם אין מה לעשות אז לא

פורסם

XP?

control panel

network connection

כנס לכרטיס רשת שלך

TCP/IP

Alertanative Configuration

תגדיר שם את ה-IP הקבוע ותשאיר ב-General על אוטומטי

פורסם

איך זה יאפשר לו לבחור את הרשת שבה יהיה לו IP קבוע?

פורסם

אם הוא יקבע ב-alternative address את ה-IP של הרשת הקבועה אז כשהוא יהיה ברשת הקבועה הוא יתחבר לנתב דרך ה-IP שהוא הגדיר (בתנאי שבנתב יתן לו להתחבר לכתובת הזאת/היא שמורה לו בנתב)

פורסם

אז תכלס זה הכל תלוי בנתב של הרשת הקבועה?

פורסם

אם הוא אומר שיש לו ברשת הזאת IP קבוע אז רוב הסיכויים שהוא כבר מוגדר בנתב שלה אחרת הנתב לא היה מאפשר לו להתחבר

פורסם

אבל הוא אמר שאין לוIP קבוע, אלא שהוא רוצה IP קבוע.

פורסם

הולי צודק מאוד..זו אכן האפשרות שצריך להגדיר.

באפשרות הזאת הוא תמיד יוכל להתחבר לרשת הקבועה שלו ובשאר המקומות האחרים הוא יוכל להתחבר דרך ip אוטומטי.

דוגמה להמחשה:

כאשר אתה עובד עם מחשב נייד ברשת ביתית וברשת בעבודה:

אתה מגדיר ב-Alertanative Configuration את ההגדרות של הרשת שלך ובtcp/ip אתה משאיר לקבל כתובות לבד שתוכל להתחבר לרשת בעבודה.

פורסם

הבנתי. אז כשאתה מתחבר לרשת בלי DHCP הוא מזהה את זה ומפעיל את הALTERNATIVE SETTINGS כי הוא לא מצליח לקבל IP?

פורסם

[ltr]ding ding ding! we got a winner...

however, if the network he wants to work with the static IP has DHCP it will use the DHCP...

I have no idea why he wants to run this kind of setup, but I'm sure UPnP could solve that problem...[/ltr]

פורסם

כן,הבנת נכון liiight.

רק הבהרה קטנה שיהיה ברור:

ההגדרה הזאת תפעל אם באחד המקומות שרת dhcp של הנתב לא פעיל..ואז הווינדוס משתמש בעזרת הגדרות חלופיות כדי להתחבר לרשת הנתונה.

נקווה שבמצב שלו במקום בו הוא רוצה להתחבר,שרת ה-dhcp של הנתב לא פעיל,אחרת האופציה הזאת לא תעבוד.

ומי שהזכיר פה upnp--מה הקשר בכלל לדיון?!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים