עבור לתוכן

מחשב חדש למשחקים ועבודה מהירה..

Featured Replies

פורסם

אני לא סובל לחכות למחשב. שהוא יחכה לי לא אני לו... לפי כך החלטתי לקנות חדש, אבל אחד שהיה מהיר מספיק בשבלי, וגם למשחקים של אח שלי... מה אם אומרים?

Corsair CMX256A-2700C2PT

AMD ATHLON XP 2000 + FAN

EPOX 8K5A3+ KT333 NEW

Dragon DX-01BD Tower

כל השאר כבר יש לי..

אבל יש לי כמה שאלות.

איך הלוח הזה? האם הוא מתאים למעבדים החדשים שיהיו בבאס של 333? אולי כדאי לוח אחר?

לא הבנתי מה ההבדל בין הזיכרון הזה לבין Corsair CMX256A-2700C2, מה זה הPT הזה?

תודה.

פורסם

קודם כל, מה התקציב? מתכנן אוברלקוק או לא?

פורסם
  • מחבר

עזוב תקציב, בקשר לOC, לא כרגע אולי בעתיד. אני אוהב שיש אפשרויות לעתיד כמו להגביר את מהירות הזכרון אם צריך, או לעבור לזכרון מסוג PC3000 או 3200. אבל חשב לי התאימות לעתיד. כלומר הלוח. האם הוא יתמוך במעבדים של 333?

פורסם

כן, כי יש לו את הדיווידר המתאים (1\5).

ההבדל בין הזיכרונות הוא שלך יש את הגרסא שמגיע עם הצ'יפים של WINBOND (6NS) לעומתה שנייה שמגיעה עם צ'יפים של סמסונג (7.5NS), שלך עדיפה כמובן.

פורסם
  • מחבר

ממש בדיחה, זה אותו כסף...

ראיתי באיזה שהוא מקום לוח שיש לו כניסות של CF ו SMARTMEDIA. אולי מישהו זוכר איזה?

אשמח לקבל קישורים לביקורות של הEPOX...

פורסם

אין צורך לקרוא ביקורות- הלוח הטוב ביותר למערכת מבוססת אט'לון כיום (יחד עם הKX7, אבל הוא כבר מצריך מודים).

פורסם
  • מחבר

אני אוהב את הגישה שלך....

אבל בכל זאת אולי?

פורסם
  • מחבר

רגע רגע, אני רואה שיש כבר לוחות של KT400 בארץ. לא כדאי לקנות אותם?

פורסם

איז היש? ה7VAXP? סתם דרעק ללא טעם לקנייה, תשאר עם האפוקס.

פורסם
  • מחבר

כל אני יודע שהוא איטי יותר, אבל יש לו AGP 8, ו SEIRAL ATA. זה מאוד חשוב לעתיד. אני רואה את עצמי קונה כרטיס מסך חדש בקרוב, וחבל שהוא לא יוכל לנצל אל הAGP8 הזה.

פורסם

אין הבדל מורג שבין X8 לX4, לגבי הסיריאל אטא..פשוט שמו יציאות כאלה לבקר, אין הבדל ביצועי ניכר בינו לבין ההארדיסקים הפועלים בATA100.

אגב, בקרוב סיריאל אטא 2 יהיה בחוץ, ה1 הוא יותר כדי לבחון את הקרקע.

פורסם
  • מחבר

תגיד לEPOX יש כיבוי עצמי במידה והמעבד מתחמם?

איך זה נקרא? c.o.p

פורסם

לא, אבל אין סיבה שהמעב דיתחמם פתאום לכזתא רמת טמפ'.

BTW- לא שהCOP עובד..להמון אנשים נשרף המעבד למרות ה"הגנה".

פורסם
  • מחבר

ראיתי שיש אופציה כזאת בביוס. זאת אומרת שיש הגנה אבל זה פשוט לא COP?

הבעיה שהחדר שלי ממש מתחמם כשהמזגן סגור, זה חדר מעץ, ואני לא מכבה את המחשב (אין טעם תמיד מישהו יושב עלו), אני מפחד שיקרה משהוא שאני הולך. אם הייתי קונה P4 (ואני ממש לא מתכוון לזרוק את הכסף שלי) אז לפחות הייתי רגוע.

פורסם

COP זה פיתוח של אסוס, אולי יש משהו- אבל הדבריםה אלה לא משמ עובדים (לא בדקתי את כל אופציות הלוח לעומק- בדוק את זה).

לא יקרה כלום כל עוד ההלבשה של ההיטסינק תהיה טובה, וגם אם יקרה חס וחלילה משהו- יש אחריות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים