עבור לתוכן

כבר שבוע שהאינטרנט בקושי זז, לרוב ליפנות ב&#14

Featured Replies

פורסם

כבר שבוע אם לא יותר שלאינטרנט יש מצבי רוח ..

לפעמים הוא פעול נורמלי לגמרי אבל לפעמים הוא פשוט איום..

להיכנס לגוגל זה עיניין של 30-40 שניות, כניסה לדף הראשי כאן זה כבר עיניין של דקות וגם כשהוא ניכנס הוא לא מציג את התמונות אלא איקסים..

בכל מיקרה האיטיות היא לא מידית, אחרי דקה +- של שימוש במהירות רגילה היא מופיע.. כשאני מיתנתק ומנסה להיתחבר שוב אני תמיד מקבל הודעת שגיאה (734,691) ורק בניסיון השני או השלישי זה מיתחבר ואחרי זה יש שוב כדקה שתיים של מהירות נורמלית ושוב חוזרת האיטיות .

אם זה משנה ..

אני מחובר דרך נטויזן ובזק בחבילה 1.5/96 .

10X

לא צינתי שבבדיקת מהירות מול הספקית הכל היה בסדר.. כ 198KB וגם תוכנות P2P מורידת לא רע..(כמובן שהן לא פעלו בזמן הגלישה ולכן אין קשר)

פורסם

נישמע כמו וירוס

תעשה סריקה של וירוסים ורוגלות

חוץ מיזה תנסה ליגלוש בפירפוקס במיקרה שאתה גולש באקספלורר זה ידוע שיש המון וירוסים שחודרים דרך האקספלורר ומאט מאוד בפירפוקס

פורסם
  • מחבר

טוב...

אתה ה3 מתוך 3 אנשים ששאלתי שאומר וירוס או רוגלות או לא יודע מה ...

אז לקחתי את זה ברצינות והרצתי:

Ad-Aware SE

Spyware Doctor

06 Norton AntiVirus

וירוסים לא נימצאו Aware ו Spyware כן מצאו דברים, הם תוקנו/נימחקו אבל הבעיה ממשיכה..

:please: ( :pissed: אפילו הדף של הסמיילים היה צריך איזה דקה :'( ) שלא נדבר על העידכון של הנורטון :'( :'(

פורסם

אולי יש לך בעיה בקו? התקשרת לחברת האינטרנט ולספקית התשתית?

פורסם

אני מחובר עם בזק וברק וגם נתקל בבעיות איטיות פה ושם

ואני גם מקבל כל הזמן ארורים בהתחברות ורק אחרי כמה נסיונות מצליח להתחבר

מוזר

פורסם
  • מחבר

עם נטויזן דיברתי עד ליפני מספר דקות.. ניסנו מס' דברים + בדיקת מהירות מולם והכל היה בסדר מיבחינתם ... חשוב לציין משתוך 10 ניסיונות היתחברות עם השם מישתמש שלי 8 קיבלו הודעת שגיאה ומתוך 10 ניסיונות היתחברו עם מישתמש 1@1 (לא ממש הבנתי מה זה, היתחברות לתשתית ללא ספקית ?! משהו כזה ? ) 10 היתחברויות ללא שום בעיה..

מה עוד נישאר לי לעשות?

tsvika .. בנטויזן אמורו לי שיש לבזק בעיות עכשיו.. אולי זה המקור לבעיה ?

מה איתך אתה גם סובל מיזה כשבוע + ..?

אחחח אני כל כך עוזב את בזק עם זה ביגללם :pissed:

פורסם

טוב...

אתה ה3 מתוך 3 אנשים ששאלתי שאומר וירוס או רוגלות או לא יודע מה ...

אז לקחתי את זה ברצינות והרצתי:

Ad-Aware SE

Spyware Doctor

06 Norton AntiVirus :kopfpatsch:

וירוסים לא נימצאו Aware ו Spyware כן מצאו דברים, הם תוקנו/נימחקו אבל הבעיה ממשיכה..

:please: ( :pissed: אפילו הדף של הסמיילים היה צריך איזה דקה :'( ) שלא נדבר על העידכון של הנורטון :'( :'(

תנסה אנטי וירוס נורמלי-NOD32 לדוגמה

ודרך אגב ליפעמים יש וירוסים שגם אנטי מצוין לא מצליח לימחוק ואז מפרמטים ומתקינים תמערכת מחדש

חוץ מיזה ברור שיכול להיות עוד סיבות אבל מהדברים שאמרתה זה מריח כמו וירוס

ודבר אחרון לך ל-הפעלה אוRUN באנגלית ותיכתוב msconfig ותעשה OK במידה ואתה לא רואה כלום זה כימאת בטוח וירוס

(יש לי נסיון אם הוירוס המיזדין הזה שעושה את כל הדברים שכתבתה)

פורסם
  • מחבר

פירמטתי רק ליפני חודש אולי אפילו פחות ויש לי 96 גיגה באמצע הורדה ... :-X לא רוצה פירמוט... :'( :'( :-\

הרצתי ב RUN את msconfig והגעתי ל SYSTEM CONFIGURATION ... מה לא ההיתי אמור ליראות ?

פורסם

פירמטתי רק ליפני חודש אולי אפילו פחות ויש לי 96 גיגה באמצע הורדה ... :-X לא רוצה פירמוט... :'( :'( :-\

הרצתי ב RUN את msconfig והגעתי ל SYSTEM CONFIGURATION ... מה לא ההיתי אמור ליראות ?

טוב זה לא הוירוס שחשבתי או וירוס בסיגנון(לא היתה רואה כלום במיקרה שזה היה הוירוס הזה)

תימחק את Norton ותתקין את NOD32 בימקום

http://www.nod32.com/download/download.htm

ואז תעשה סריקת וירוסים בתיקווה שזה יעזור

פורסם
  • מחבר

אנטי וירוס חינמי במישקל 10 מגה שעדיף על נורטון 06.. :nixweiss:

ואיזה סיסמה הוא רוצה ?

פורסם

עכשיו שאני חושב על זה באמת התחיל לפני +- שבוע

עם האיטיות אני יכול איכשהוא להסתדר כי לפחות אחרי כמה זמן זה נעלם

עם הבעיות בחיבורים אני לא יכול להסתדר כי זה מונע ממני גישה לאינטרנט :pissed:

וכל הזמן אני מקבל Error-ים בשלב ה- Verifying user name and password של ההתחברות אפילו שאני בטוח שכל הנתונים תקינים, ורק אחרי כמה נסיונות זה מצליח להתחבר

פורסם

אנטי וירוס חינמי במישקל 10 מגה שעדיף על נורטון 06.. :nixweiss:

ואיזה סיסמה הוא רוצה ?

כן עדיף גם צורך הרבה פחות משבים וגם מזה ומנטרל וירוסים בצורה מעולה

ותוריד תגירסת נסיון לה לא צריך קוד עד כמה שאני זוכר או שתעשה דברים שאני לא יכול להגיד פה...

פורסם
  • מחבר

סבבה ננסה.. (אני יעשה (פירמוט כמוצא אחרון חברה !) הכל למען גלישה נורמלית... חחחח)

וכל הזמן אני מקבל Error-ים בשלב ה- Verifying user name and password של ההתחברות אפילו שאני בטוח שכל הנתונים תקינים, ורק אחרי כמה נסיונות זה מצליח להתחבר

בדיוק מה שקורה אצלי .. אתה גם מקבל שגיאות 691 ו 734 ?

פורסם

סבבה ננסה.. (אני יעשה (פירמוט כמוצא אחרון חברה !) הכל למען גלישה נורמלית... חחחח)

יכול להיות שאין לך וירוס בסופו של דבר :D

פורסם

אני מקבל 691!

734 לא שמתי לב עדיין..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים