פורסם 2006 במרץ 1319 שנים כשאני מתקין את הWindows בהתחלה אז אני צריך ללחוץ F6 ואז להכניס דיסקט ואני לוחץ F6 וזה מתעלם זה לא עושה כלום זה ממשיך בהתקנה ואז בשלב מאוחר יותר של ההתקה הוא רושם לי בעיה זה בגלל הדיסקט אני לא יודע מה לעשות הלוח אםEpox 8RDA3+
פורסם 2006 במרץ 1419 שנים F6 לוחצים רק בזמן שמופיעה ההודעה על F6 בתחתית המסך של ההתקנה.היא מופיעה לזמן קצר בלבד באחד השלבים הראשונים.
פורסם 2006 במרץ 1419 שנים יש גם בעיה כזאות שאם יש לך מקלדת USB אז בדוס הוא לא קולט אותה, תנסה להסיג מקלדת רגילה עם החיבור העגול ויכול להיות שזה יסתדר כי גם לי הייתה בעיה דומה.
פורסם 2006 במרץ 1419 שנים הלחיצה על ה F6 היא ממש בשניות הראשונות של ההתקנה הכניסה להתקנה של הדרייברים היא בהמשך אתה מכניס דיסקט 1.44 לוחץ ENTER ואז על Sוהוא נותן לך בחירה של מערכת ההפעלהזה בעיקרון מה שעושים עם ה F6 בהתחלה מה אתה צריך להתקין שם ?
פורסם 2006 במרץ 1419 שנים מחבר אני יודע מתי צריך ללחוץ אני צריך להתקין דיסקט של הלוח אם כדי שהלוח יזהה את הארדסק וההתקנה נעצרת לי מתי שאני צריך ללחוץ S זה רושם ליWindows OEM Couldnt open Floppy משהו כזה
פורסם 2006 במרץ 1419 שנים יכול להיות שיש לך מקלדת שיש בה f-lock? אם כן אז אתה חייב להיות זריז או להחליף מקלדת
פורסם 2006 במרץ 1419 שנים מחבר כשאני לוחץ F6 הוא לא מתייחס הוא ממשיך ואז שאני מגיע שצריך ללחוץ S הוא אומר ליWindows OEM Couldnt open floppy משהו כזה
פורסם 2006 במרץ 1419 שנים כאשר תחליט סופית מה באמת קורה שם אצלך, (לא קורה כלום, אבל לעומת זה יש הודעה שאני לוחץ......)וכשאר תוכל לתת את ההודעה המדויקת (ולא "משהו כזה")תחזור לפורום ותסביר שוב ממהתחלה!
פורסם 2006 במרץ 1419 שנים מחבר תנסה את הדיסקט במחשב אחר יכול להיות שהוא דפוקאו הכונן עצמובדקתי הוא עובד
פורסם 2006 במרץ 1419 שנים מחבר כאשר תחליט סופית מה באמת קורה שם אצלך, (לא קורה כלום, אבל לעומת זה יש הודעה שאני לוחץ......)וכשאר תוכל לתת את ההודעה המדויקת (ולא "משהו כזה")תחזור לפורום ותסביר שוב ממהתחלה!בהתקנהשאני לוחץ S זאת ההודעה המדויקתSetup could not find a Floppy drive on your machine to load OEM drivers from floppy disk
פורסם 2006 במרץ 1419 שנים Setup could not find a Floppy drive on your machine to load OEM drivers from floppy diskהמערכת לא מוצאת כונן דיסקטים במחשב שלך בכדי לטעון את הדרייברים מהדיסקטתנסה את הדיסקט במחשב אחר יכול להיות שהוא דפוקאו הכונן עצמותבדוק עם הכונן מחובר כמו שצריך או שהוא פשוט גמר את הקריירה שלוועם יש לך כונן אחר תנסה איתו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.