פורסם 2006 במרץ 1319 שנים שלוםיש לי שני מחשבים ברשת ביתית מחוברים עם כבל רשת מוצלב וכרטיס רשתמע' הפעלה WINXP עם SP2.עשיתי הכל לפי המדריך אבל אני לא מצליח לגשת למחשב הראשי מהמחשב השני רק להפך.מה יכולה להיות הבעיה ?תודה רבה---אני לא משתמש בLOG ON PASSWORD במחשבים[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 במרץ 1319 שנים מחבר אולי בעית פיירוול באחד המחשבים?ניסיתי להסיר אותו בשניהם - זה גם לא עזר ..צריך אולי ריסטרט אחרי שאני עושה את זה ?
פורסם 2006 במרץ 1319 שנים אני לא מבין אותכם..קשה לקרוא את ההודעת שגיאה שהוא מציג?כתוב שם שבגלל שאין סיסמא אז הוא לא נותן להכנס.תיצור סיסמא ליוזר ואז זה יעבוד לך
פורסם 2006 במרץ 1419 שנים אני לא מבין אותכם..קשה לקרוא את ההודעת שגיאה שהוא מציג?כתוב שם שבגלל שאין סיסמא אז הוא לא נותן להכנס.תיצור סיסמא ליוזר ואז זה יעבוד לךזאת הודעת שגיאה ג'נרית. זה בכלל לא אומר שזה העניין, למרות שאני לא שולל את זה.
פורסם 2006 במרץ 1419 שנים מחבר אם היה לי מושג מה עושים אז לא הייתי כאן לקרוא אני גם יודע וגם לזרוק מילים באוויר כמו ליצור סיסמא וכ"ו אבל איך עושים מה ?אני אשמח אם מישהוא יוכל להדריך אותי ...
פורסם 2006 במרץ 1419 שנים כפתור ימני על המחשב שלינהל יוזרים וקבוצות מקומיותתכנס לספרייה של יוזריםכפתור ימני ותיצור יוזר חדש!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.