פורסם 2002 בספטמבר 1523 שנים תעזרו לי!!!אני רוצה לקנות מחשב חזקחשבתי משו כמו P4 2.4 Gאז איזה מתחרה יש לו מAMDומה ההבדל ומה כדאי יותר?
פורסם 2002 בספטמבר 1523 שנים אמממ.... ההסבר יכול להיות מאד ארוך כך שלפני הכל תריץ חיפוש בפורום.ממה שהבנתי אינך מבין גדול בחומרה לכן לא אקשקש לך על דברים טכניים, אם הנך לא מתכוון לעשות המהרה (OVERCLOCK) אז עדיף שתקח AMD. הם אמינים, מהירים, והרבה יותר זולים מאינטל.אבל אם התקציב שלך מאפשר זאת אז אתה יכול לקחת משהו בסביבות ה P4 2.4 בהנחה שבעתיד תלמד ותרצה לעשות המהרה... בשביל מפרט שלם השתמש ב מפרטים המומלצים שיש באתר.להשוואה של P4 וAMD ב AnandTech
פורסם 2002 בספטמבר 1523 שנים א. אי אפשר לקחת תמונות מ-THG.ב. THG לא אמינים בגרוש, הם מוכרים השוואות ואף מזייפים כתבות (ע"ע P4 3.6 שלהם).
פורסם 2002 בספטמבר 1623 שנים א. אי אפשר לקחת תמונות מ-THG.ב. THG לא אמינים בגרוש, הם מוכרים השוואות ואף מזייפים כתבות (ע"ע P4 3.6 שלהם).אני יודע שאני קצת אוף דה טופיק, אבל יש מקורות שלא משוחדים וכן אפשר לסמוך על הביקורות שלהם? (פרט, כמובן, ל- hwzone...)
פורסם 2002 בספטמבר 1623 שנים אני סומך על AnandTech ללא רבב, אצלו כל התוצאות והשוואות תמיד אומרות את המצב האמיתי ולא פתאום איזה לוח של ג'יגהבייט עובר את ABIT ו-EPoX ביחד.
פורסם 2002 בספטמבר 1623 שנים אני סומך על AnandTech ללא רבב, אצלו כל התוצאות והשוואות תמיד אומרות את המצב האמיתי ולא פתאום איזה לוח של ג'יגהבייט עובר את ABIT ו-EPoX ביחד. החתימה שלך בהחלט מסגירה זאת... Anand "כולה" בן 20, והגיע לסטאטוס מכובד ביותר בעולם החומרה... למעשה, זה אתר החומרה הלא ישראלי הראשון שגלשתי אליו, והוא היווה לי מקור מידע רב בעבר, פחות כיום... לפי מה ששמעתי טומי מ THG הוציא גם ספר על חומרה מתישהו לפני כמה שנים...
פורסם 2002 בספטמבר 1623 שנים Anand Lal Shimpi הוא אלוהים יחד עם ג'ון קארמק וקיווין מיטניק.....אני מבקש:הטפות דתיות - לא פה!אגב התגובה הראשונה שלי נערכה כך שכדאי שתציצו בה...
פורסם 2002 בספטמבר 1623 שנים לAMD אין שום מתחרה בארץ לפנטיום 4 2.4.יש להם רק עד פנטיום 4 2.2GHz, שיש להם מתחרה שנקרא ATHLON XP2200+.מעבר לזה אין......
פורסם 2002 בספטמבר 1623 שנים לAMD אין שום מתחרה בארץ לפנטיום 4 2.4.יש להם רק עד פנטיום 4 2.2GHz, שיש להם מתחרה שנקרא ATHLON XP2200+.מעבר לזה אין......אז לפי מה שאתה אומר ה1800+ מתחרה ל1.8 P4 ובכל זאת אפילו עובר את 1.9 ולפעמים 2.0
פורסם 2002 בספטמבר 1623 שנים Anand Lal Shimpi הוא אלוהים יחד עם ג'ון קארמק וקיווין מיטניק..... לא התלהבנו קצת... :
פורסם 2002 בספטמבר 1623 שנים Anand Lal Shimpi הוא אלוהים יחד עם ג'ון קארמק וקיווין מיטניק..... לא התלהבנו קצת... : לא.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.