עבור לתוכן

מעוניין במחשב נייד עד 7K (עדכון בעמוד 4)

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

לא רציתי כרטיס מסך חזק!

השימושים יהיו בעיקר Office ותכנות.

פשוט אני לא מכיר את המתאמים האלה של אינטל אז חשבתי שרכיב תצוגה יעודי (לאו דווקא חזק) יהיה נחמד.

פשוט לי (מהעבודה) יש גם IBM מסדרה T והם משתמשים ב Mobile Radeon 7500.

מה שחשוב זה ביצועים ואמינות.

• תגובות 31
  • צפיות 3.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מה קשור אמינות??? מה, הרכיב של אינטל לא אמין? ממתי שימוש בכרטיס מסך עם shared memory דופק את המחשב?

בקשר לביצועים, בשביל אופיס לא צריך כרטיס מסך שהוא dedicated. אם בא לך לזרוק כסף, בכבוד, יש הרבה אפשרויות.

תהיה ריאלי, אם זה רק לאופיס, אין צורך בכל הטררם הזה, כרטיס מסך כמו שאתה מתאר ממילא לא יריץ שום משחק או אפליקציית 3D רצינית אז למה לבזבז סתם כסף. מחשב בסיסי עם זיכרון מספק (מעל 512MB רצוי) יספיק ב-ה-ח-ל-ט לאופיס ותוכנות מעין אלו.

עד כמה שאני יודע, אופיס לא ממש צורך משאבי GPU... ::)

פורסם

אל תערבב סתם שני נושאים.

חשוב לו אמינות של כל המערכת.

והוא לא רוצה כרטיס מסך עם SHARED MEMORY, כדי שלא יקח לו מהזיכרון.

הוא לא אמר שום דבר על אמינות של אינטל.

ולנושאינו, בשביל אופיס ואינטרנט הכפול ליבה של דל יהיה הכי טוב. דל היא יצרנית המחשבים הניידים מספר בעולם (בכמות), והיא מגובה לא רע בארץ ע"י דל ישראל.

כפול ליבה יתמודד יפה עם כמה חלונות של אופיס ו/או אינטרנט אקספלורר. וגם בתקציב שלך יכנס ג'גה זיכרון, דבר שלא הייתי מזלזל בו בניידים.

רק תבדוק שהארד דיסק הוא 5400 ולא 4200.

פורסם

מה כולם נתפשים לי פתאום לכפול ליבה לנייד בשביל אופיס ואינטרנט?!! לי זה נראה בזבוז כסף...

פורסם

ב6300 שקל איך זה ביזבוז כסף?

במקום לקנות מחשב עם מעבד אחד של 1.8 או 1.73 גיג'ה הרץ, אתה מקבל שניים של 1.66GHZ. זה הרבה יותר משתלם.

פורסם

OK, אבל במחיר הזה עם H.D. של 40 (אני כמעט בטוח, בגלל המחיר, במהירות 4200) וכ.מ. משולב... לא יודע אם זו כזאת מציאה.

פורסם

99% הארד דיסק הוא 5400. נכנסתי לאתר של דל לדגם הרלוונטי,

http://www1.us.dell.com/content/products/features.aspx/inspn_6400?c=us&cs=04&l=en&s=bsd

ולא ראיתי שיש שם אופצייה לקנות אותו עם 4200, אלא רק עם 5400 SATA.

המסך הוא גם 15.4. צורב DVD. הכרטיס מסך של אינטל טיפה מאכזב, אבל לפחות זאת הסידרה ה"יקרה" שלהם, והוא יספיק לכל דבר חוץ ממשחקים.

אחרי שעברתי שוב על המפרט, נראה לי זה הנייד הכי טוב שיש היום ב6300 שקל.

פורסם

מסכים שהמחיר מפתיע, מה גם שהוא פחות יקר מה INSPIRON 6000, שאותו הוא אמור להחליף... שווה בדיקה.

פורסם

אני אגיד את זה ככה. אם הייתי רואה אותו לפני שבוע אני הייתי קונה אותו. בינתיים רכשתי מחשב נייח...

פורסם

הוא רק יצא. אני אחכה לדגמים עם כ.מ. לא משולב ( ATI X1400 כנראה). בתקווה שהמחיר לא יעבור את ה 8K.

פורסם

מה ההבדל בין הINSPRION לסידרת הE של דל?

פורסם

טוב זה הולך לעצבן כמה אבל נו, מילא....

קניתי לקרוב משפחה לפני חודשיים ככה מחשב DELL די בסיסי, למעשה, הכי בסיסי ב 4K. תריצו חיפוש תבינו, עם WIFI צורב וכו'. הקיצר מעבד סלרון 1.7 עם 256MB ות-א-מ-י-נ-ו לי, לאופיס ואינטרנט זי די והותר.

אופיר

פורסם

בתור אחד שעבד עם ניידים של 256MB, זה לא מספיק.

וגם עם זה מספיקף לא חרם על זה שלא תוכל להתקין ויסטה?

פורסם
  • מחבר

אני עבדתי עם 256, 512 ו 1G ואני אומר לך במפורש ש 256 לא מריץ טוב XP זה ממש מתחת למינימום הסביר.

512M עושה את ההבדל בגדול ושווה כל שקל

ו 1G הופך את העבודה לכמעט חלקה.

אני משתמש גם בכמה תוכנות כבדות ביחד כמו FrameMaker, Acrobat וכל כלי הOffice ולכן celron קצת חלש.

אבל בכל מקרה 256M ממש לא מספיק!

פורסם

אני משתמש גם בכמה תוכנות כבדות ביחד כמו FrameMaker, Acrobat וכל כלי הOffice ולכן celron קצת חלש.

אבל בכל מקרה 256M ממש לא מספיק!

ידעתי שאסור לתת לך framemaker... ::)

במקרה אני עובד עם כל התוכנות האלה יחד, לעיניינינו, FM צורך הרבה פחות משאבים מ WORD כך שדוקא לעיניין זה המחשב יספיק בהחלט. נסה לבצע distilling בלי להריץ 700 אפליקציות במקביל ותראה שהמחשב מתנהג בסדר גמור. שוב, כל האפליקציות האלו של עיבוד תמלילים כמו גם הדפדפן לא אמורים להיות זוללי משאבים, כמובן 512 עדיף בהחלט אבל מכאן למחשב שעולה 7K (החבר'ה שציינו כאן כפולי ליבה בכלל השתוללו) הדרך ארוכה מאוד.

לעיניין הויסטה, לא יודע מה נתוני המינימום שלה אבל לא נראה לי שהיא לא תעבוד טוב עם סלרון...נשמע די מוגזם.

לדעתי מחשב סביר סביב ה 5K - 5.5K יספיק בהחלט.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים