פורסם 2006 במרץ 1219 שנים אין לי קישור לאתר בעברית אבל זה מה שקראתי הרגע ב-isra.com . מה יש לחולי נפש האלו?!
פורסם 2006 במרץ 1219 שנים אין לי קישור לאתר בעברית אבל זה מה שקראתי הרגע ב-isra.com . מה יש לחולי נפש האלו?! מחלה נפשית
פורסם 2006 במרץ 1319 שנים הם לא רוצים מדינה כי היא מתערבת בעינייני הדת המפחידים שלהםזה לא זה , הם מאמינים שאסור שתהיה מדינה יהודית לפני בוא המשיח, לפי האמונה שלהם היהודים אמורים להישלט ע"י הגויים ולסבול כדי לזרזאת הגאולה ואת מדינת ההלכה שתקום אחרי בוא המשיח, בגלל זה הם רוצים את חורבן המדינה, הם אפילו מגדירים את עצמם כפלסטיניםאם זה לא היה כל כך עצוב ומעוות זה היה מצחיק
פורסם 2006 במרץ 1319 שנים הנה קצת חומר על הביקור באירן מהאתר שלהם: http://www.nkusa.org/activities/Iran/2006MarchIran.cfm (שימו לב לדגלים הפלסטינים שהם עונדים על החליפה )
פורסם 2006 במרץ 1319 שנים האתר הזה הפנה לסוכנות הידיעות האיראנית. איזה אתר קורא מצחוק http://english.farsnews.com/newstext.php?nn=8412210524 מסתבר שישראל היא יבואנית הסמים מספר 1 לאיראן
פורסם 2006 במרץ 1319 שנים מסתבר שישראל היא יבואנית הסמים מספר 1 לאיראן וללקוח מספר 1 קוראים אחמדינג'אד :jump1:
פורסם 2006 במרץ 1319 שנים מחבר אם הם כל כך רוצים לסבול בידיי גויים אז שילכו לקיבינימאט ויתכופפו לפני היטלר. חולי נפש בוגדניים. ישראל חייבת להכריז על הארגון הזה כגורם עויין לכל דבר!!!
פורסם 2006 במרץ 1419 שנים אגב, זה נטורי כרטא (קרתא) (לא הבנתי מה קשור קארטה KARATE ), וזה לא ממש מפתיע, הם גוף קיצוני שמהתחלה היה נגד הציונות, ומהתחלה רוב החסידויות הקיאו/הוקיעו אותה מתוכן, הם רואים במדינת ישראל כשלטון זר בישראל כי זה לא הוקם ע"י ה', ולא הגיע עוד המשיח. גם אלה שחיים בארץ אינם נושאים תעודות זהות כחולות. בקיצור, זה באמת לא ממש מפתיע שהם רוצים בהשמדתה של המדינה (אגב הם גם הפגינו בהפגנות עם הפלסטינים כנגד ישראל), הם אומרים את זה כל הזמן, עכשיו פשוט יש להם את איראן כבת ברית. הדבר העצוב בקבוצה המטופשת הזאת, שאני בכלל לא מחשיב אותם יהודים אלא כת מסויימת שהתפצלה מהזרם המרכזי (ובניגוד לרפורמים ולקוסרבטיבים), ופשוט נגד כל מה שהוא לא הם.
פורסם 2006 במרץ 1419 שנים יש להם חרבות של (נ)הטורי אזנו ? ואז יהיו פה קרבות כמו ב KILL BILL the crazy 88 - rabbis mashiah-banga!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.