עבור לתוכן

וירוס בתוכנת מיקרוסופט מסנג'ר 8 ???

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

קיבלתי לפני מספר חודשים הזמנה מחבר להיות בנסיון של גירסאת מסנגר 8 של MSN (בטא),

עכשיו אתמול קיבלתי מיילים על הזהרה שגירסה 8 של מסנגר אינה אמיתית והיא למעשה וירוס,

אני עכשיו ממש סקרן לדעת אם יש אמת בדבר.

אשמח לתגובות

תוכן המייל:

שימו לב: F-Secure : אל תנסו להוריד את MSN Messenger 8

בידיעה שקראתי אתמול ב- Daily Maily :

אני מצטט וכל תוספת מיותרת:

"מיקרוסופט עדיין לא שמעה על קיומה של גירסה 8 לתוכנת המסרים המיידיים MSN Messenger , אבל לא מעט משתמשים קיבלו לאחרונה הזמנה להוריד את גרסת הבטה של התוכנה, ש"דלפה" לכאורה לרשת. אולם, לא כדאי לנסות ללחוץ על הקישור הנלווה להזמנה ולהוריד את התוכנה, מזהירה חברת האבטחה F-Secure , שכן לא מדובר בקובץ של תוכנת המסרים המיידיים אלא בווירוס שהופך את המחשב הנגוע ל"זומבי" שמפיץ דואר זבל, ובכלל זה הודעות נוספות שמזמינות להוריד עותקים נוספים של אותו וירוס עצמו. פרטים נוספים בידיעה המתפרסמת בבלוג של חברת F-Secure "

ראו הוזהרתם !!!

פורסם

שטויות במיץ... אני משתמש כבר כמעט חודשיים בבטא הזאת ושום וירוס ושום בעייה...

פורסם
  • מחבר

אני גם... :-\

בגלל זה אני שואל, זה נראה מזויף אבל סקרן, אולי מישהו יודע משהו שאני לא יודע...

פורסם

זה נכון שמעתי בפורומים אחרים { כן אני גולש גם לאחרים אבל לא יותר טובים :yelclap:} אנשים טיפשים שלא הצליחו להפעיל את המסנגר 8 { בגלל שלא ידעו שצריך הזמנה } הלכו כרגיל לאימיול חיפשו שם להורדה ואגב אני מעולם לא שמעתי על קראק למסנגר :screwy: "ואכלו" אותה אין לי מושג איך הם רק רשמו שהמסנגר החדשה לא עובדת עושה בעיות ושאר ירקות ...............

היזהרו לכם אגב יש לי גם את השמונה אני לא הכי מרוצה ממנה ציפיתי ליותר חוץ מההודעות OFFLINE

פורסם

תשמע יכול להיות שחלק ממה שרשמת בהודעה הראשית נכון. יכול להיות שיש זיוף של מסנג'ר 8 שמי שמוריד נדבק בוירוס, אבל מי שקיבל מייל והזמנה רשמיים ממייקרוסופט בשביל להוריד את הבטא - אין מצב שיקבל וירוס. אם זה רשמי והכל רשום שזה ממייקרוסופט אז אין מצב שהם ישימו לך וירוס...

פורסם
  • מחבר

זה יותר הגיוני שבאימיול זה יהיה וירוס..... לא חשבתי על זה שאנשים יורידו את זה באימיול....חחח זה חינם..

ולגבי המסנגר עצמו באמת ה OFFLINE הוא רעיון מעולה אבל חוץ מזה זה סתאם עוד מסנגר, אותו דבר

פורסם

תשמע יכול להיות שחלק ממה שרשמת בהודעה הראשית נכון. יכול להיות שיש זיוף של מסנג'ר 8 שמי שמוריד נדבק בוירוס, אבל מי שקיבל מייל והזמנה רשמיים ממייקרוסופט בשביל להוריד את הבטא - אין מצב שיקבל וירוס. אם זה רשמי והכל רשום שזה ממייקרוסופט אז אין מצב שהם ישימו לך וירוס...

זה נכון.. יש זיוף קטן של מסנג'ר 8 והוא פשוט וירוס... היה על זה כתבה ב YNET עם אני לא טועה

פורסם

הזיוף נמצא בתוכנות P2P כמו שידוע לי ומצורף אליו קראק { :kopfpatsch:} אלוהים ישמור אני מרחם על מי שכול -כך טיפש ומוריד את המסנגר ועוד עם קראק זה כמו לחפש את הדברים שלא קיימים בידיעה שהם { ספייויר .וירוס .תולעת כול שהיא . סוס טוראני. ושאר אסונות לא עלינו} כמו למשל וינדוס ויסטה פוול עם סידיקי וקארק כולל "עידכונים" { אני לא מדבר על הביטא המקורית } ויש גם את הקטע של הסרטים שעדין לא יצאו ומשחקים ותוכנות .

האמת טריק די טוב לשטות באנשים דבר מאוד מושך :-[ יהי זכרם ברוך של אלו שנפלו בפח :-\

ועוד משהו בקשר לזה אם באמת קיימת גרסה כזאת אני מבטיח פה לאנשים שהיא אכן קיימת ואני אחד מאלו שמשתמשים { לא משהו יש תראד שלם עליה פה} מי שמעונין בהזמנה יכול לפנות אלי וזה אמיתי :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

,תראו פה, כאן אפשר להרשם לבטא של מסנגר אבל אי אפשר להרשם דרך ישראל אלה קיבלתם הזמנה....לא יודע למה.. :nixweiss:

http://www.ideas.live.com/

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים