פורסם 2006 במרץ 1219 שנים אין לי BOOT דרך דיסק ואין לי צורבואין לי BOOT דרך דיסקט ואין לי כונן תקליטוריםאבל אני צריך להפעיל את המחשב.
פורסם 2006 במרץ 1219 שנים מחבר אין לי.ואם אשיג? אני עושה דרכו BOOT ואז אני ארצה לצאת למסך השחור הזה (כמו חלון דוס) ואז משם אוכל לפנות לדיסק הקשיח? ולעשות לו, למשל FDISK?
פורסם 2006 במרץ 1219 שנים אין לך למה לצאת לקונסולת תיקון (המסך השחור), אתה יכול לפצל עם ההתקנה של XP (או 2000).אתה לא מתכוון להתקין עליו XP?
פורסם 2006 במרץ 1219 שנים מחבר לא.בגדול אני רוצה לעשות לי מחיצה של 2 MB ובה לעשות BOOT למחשב, היינו דיסקט הצלה כזה(שיכלול גם את GHOST). כי אין לי דיסקים ואין לי פלופיי. זה אפשרי? לעשות BOOT ישר מהדיסק הקשיח?
פורסם 2006 במרץ 1219 שנים מחבר לא. לעשות BOOT כמו דיסקט הפעלה של WIN98בנוסף אשים שם תקייה של GHOST.זה אשפרי?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.