עבור לתוכן

מתלבט בין שני מדפסות 1410 Epson 3700 CX \ HP ?

Featured Replies

פורסם

1. מדפסת משולבת Epson 3700 CX - מחיר: 220 ש"ח.

2. מדפסת משולבת HP 1410 - מחיר: 270 ש"ח.

איזו מדפסת יותר טובה? יותר מומלצת?

תודה

פורסם
  • מחבר

בבקשה עזרה אני צריך להחליט כמה שיותר מוקדם. :hat:

בנוסף קראתי בזאפ על המדפסת HP חוות דעת רעות :

http://zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=360776

http://zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=366791

ולגבי Epson 3700 CX אין כלום, אולי מישהו מניסיון שלכם?

http://zap.co.il/model.asp?model_id=379956

איזה מדפסת יותר איכותית? חסכונית?

תודה

פורסם

לך על הEPSON הHP אוכלת דיו כמו..(איך הגת למחירים כאלה)..

פורסם
  • מחבר

לך על הEPSON הHP אוכלת דיו כמו..(איך הגת למחירים כאלה)..

אתה מדבר מניסיון? EPSON? אין עוד אנשים פה שיכולים להביע דעה?

המחיר זה לא לציבור.

פורסם

כל מדפסת שמתחילה באותיות HP לא מומלצת.

אין שרות ואין אחריות ל HP .

מדפסות מומלצות:

CANON

EPSON

פורסם

כן אני מדבר מנסיון יש לי את הEPSON 3500

ויש לי את ה1215 (שהיא לא כזאת רחוקה מה1410)..

את הEPSON קניתי אחרה שהHP הייתה אוכלת דיו כמו מים..

אחלה מדפסת..(EPSON)..

פורסם
  • מחבר

אז אתם ממליצים על האפסון? הדיו שלה יותר זול?

ובנוסף למדפסת הספציפית הזו, איך הסורק? אפשר למלאות את הדיו?

תודה.

פורסם

הסורק באותה רמה כמו של הHP...

ואין אפשרות למלאות דיו..(אבל עדיף לקנות דיו פעם ב..ולא למלאות דיו כול שני/חמישי)...

פורסם
  • מחבר

הסורק באותה רמה כמו של הHP...

ואין אפשרות למלאות דיו..(אבל עדיף לקנות דיו פעם ב..ולא למלאות דיו כול שני/חמישי)...

תודה לך.

אשמח לשמוע עוד חוות דעת של אנשים.

פורסם

לעבודה ביתית רק HP.מי שאומר אחרת מבלבל את המוח.אתה רוצה איכות?HP.אם אתה רוצה להבין אז ב-HP הראש החשמלי נמצא במחסנית.זה מה שמיקר את הדיו ב-HP.אבל,אם יש לך תקלה אז לא הלכה לך המדפסת.ולכן המדפסות שלהם אמינות מאוד.(ואני מדבר מניסיון של מאות מדפסות!!).

בשאר המדפסות הראש החשמלי נמצא במדפסת,וזה אומר ליאור,שאם יש לך שם סתימה או תקלה תגיד ב-99% מהמקרים שלום למדפסת.

לגבי מחירי הדיו:צבעוני תמיד לקנות מקורי.למה?כי המחסניות ממוחזרות ואם המילוי הוא ממקור לא אמין כולל הדיו(שמגיע מתורכיה.. :lol:,או הטוב מדרום אפריקה)ויש בועות במילוי..המחסנית לזבל,או שיחליפו לך.

אם אתה רוצה הדפסה בכמויות גדולות אז רק את ה-LEXMARK.למה?כי מחסנית שלהם עולה בין 750-800 שקל..אבל.....מדפיסה 10000 דפים!!!

ולכן תלוי למה השימוש והאם זה לייזר או לא.

להמליץ לך סתם כמו שהמליצו לך מבלי לדעת מה השימושים...לא רציני.

פורסם
  • מחבר

לעבודה ביתית רק HP.מי שאומר אחרת מבלבל את המוח.אתה רוצה איכות?HP.אם אתה רוצה להבין אז ב-HP הראש החשמלי נמצא במחסנית.זה מה שמיקר את הדיו ב-HP.אבל,אם יש לך תקלה אז לא הלכה לך המדפסת.ולכן המדפסות שלהם אמינות מאוד.(ואני מדבר מניסיון של מאות מדפסות!!).

בשאר המדפסות הראש החשמלי נמצא במדפסת,וזה אומר ליאור,שאם יש לך שם סתימה או תקלה תגיד ב-99% מהמקרים שלום למדפסת.

לגבי מחירי הדיו:צבעוני תמיד לקנות מקורי.למה?כי המחסניות ממוחזרות ואם המילוי הוא ממקור לא אמין כולל הדיו(שמגיע מתורכיה.. :lol:,או הטוב מדרום אפריקה)ויש בועות במילוי..המחסנית לזבל,או שיחליפו לך.

אם אתה רוצה הדפסה בכמויות גדולות אז רק את ה-LEXMARK.למה?כי מחסנית שלהם עולה בין 750-800 שקל..אבל.....מדפיסה 10000 דפים!!!

ולכן תלוי למה השימוש והאם זה לייזר או לא.

להמליץ לך סתם כמו שהמליצו לך מבלי לדעת מה השימושים...לא רציני.

שימוש ביתי... צנוע... זה היעד של המדפסת.. מה אומר אז HP?

פורסם
  • מחבר

מה מחירים הדיו של המדפסת של HP ושל EPSON?

תודה :}~

פורסם

א. אתה מקפיץ יותר מידי... תזהר מזה, וחוץ מזה זה לא ממש מתקבל בברכה בת'רדים.

ב. השירנוש הזה מזיין בשכל ומדבר שטויות שחבל על הזמן, ואני לא מעוניין להגיב לכל השיט שלו. (אסכם את הידע שלו בכך שטונר של מדפסת הכי טובה מגיע לשבע אלף דפים בהיקף דף של חמש אחוז. ואצלו דיו של לקסמרק מספיק לעשר אלף ועולה שמונה מאות שקל.)

ג.בנוגע לראש דיו זה נכון אבל! יש ראש דיו של קנון שניקנה עם המדפסת ונימצא קרוב לראשים ולכן הוא בעל בלייה מהירה יותר. ויש כמו של ברודר שהראש הוא בתוך המדפסת והבלייה שלו הרבה יותר קצרה.

ד.HP יקרים, ראשי דיו יקרים, שירות אולי הכי גרוע בארץ, וברגע שאתה קונה את המדפסת אתה לבד.

ה. אפסון זו מדפסת טובה, ואתה יכול לנסות את ברודר היא קם קומפקטית וגם בעלת ארבע ראשי דיו כמו אפסון.

פורסם

א. אתה מקפיץ יותר מידי... תזהר מזה, וחוץ מזה זה לא ממש מתקבל בברכה בת'רדים.

ב. השירנוש הזה מזיין בשכל ומדבר שטויות שחבל על הזמן, ואני לא מעוניין להגיב לכל השיט שלו. (אסכם את הידע שלו בכך שטונר של מדפסת הכי טובה מגיע לשבע אלף דפים בהיקף דף של חמש אחוז. ואצלו דיו של לקסמרק מספיק לעשר אלף ועולה שמונה מאות שקל.)

ג.בנוגע לראש דיו זה נכון אבל! יש ראש דיו של קנון שניקנה עם המדפסת ונימצא קרוב לראשים ולכן הוא בעל בלייה מהירה יותר. ויש כמו של ברודר שהראש הוא בתוך המדפסת והבלייה שלו הרבה יותר קצרה.

ד.HP יקרים, ראשי דיו יקרים, שירות אולי הכי גרוע בארץ, וברגע שאתה קונה את המדפסת אתה לבד.

ה. אפסון זו מדפסת טובה, ואתה יכול לנסות את ברודר היא קם קומפקטית וגם בעלת ארבע ראשי דיו כמו אפסון.

שמע,מה שאני רואה ביום במדפסות ב-REVERS אתה לא תראה כל החיים שלך מקדימה.אז את ניבולי הפה שלך תשמור לעצמך,ילדון.

גם לא ראיתי בתשובתך "המלומדת" ולו סתירה אחת למה שאני אמרתי.אתה בכלל יודע מה זה ראש חשמלי למדפסות?אתה יודע מאיפה מביאים דיו למדפסות?אתה יודע איך ממלאים דיו למדפסות?אתה מכיר סוגי מדפסות?אתה יודע מה ההבדל בסריקה וברזולוציה של מדפסות?אז בוא שב,תחכים ותלמד טוב?

רק ל-HP(למעט שני סוגי מדפסות אחרות) הראש החשמלי הוא במחסנית.ורק במדפסות של HP אין סתימות הזרקה בגלל שהראש החשמלי הוא עם המחסנית.HP מיבאת את הדיו שלהם מדרום אפריקה,ושאר החברות(או רובם המוחלת כמעט) מייבא את הדיו מתורכיה.

המדפסת לייזר שמדפיסה הכי הרבה דפים היא LEAXMARK.אתה יודע כמה?לא אתה יודע לקשקש,אז תשמע טוב-10000 דפים!אז אם ליאור רוצה מדפסת להדפסות כמותיות אז זו המדפסת.

אם לשימוש ביתי>כן!רק HP.למה?כי מה שאני ראיתי מאחור אתה עוד לא הדפסת מקדימה.

כמה יבואנים יש ל-HP?אתה לא יודע?אז תברר.ומכיוון שאסור פה לתת שמות של יבואנים אז כנראה שנפלת עם יבואן שנתן לך שירות.בכל המקרים שהרמתי בזמנו טלפון תמיד!אבל תמיד קיבלתי תשובה מלומדת.

מסקנה:ליאור,אם אתה רוצה שקט,אמינות ואיכות רק HP.ושוב,מניסיון של מאות מדפסות.

פורסם

"שמע,מה שאני רואה ביום במדפסות ב-REVERS אתה לא תראה כל החיים שלך מקדימה.אז את ניבולי הפה שלך תשמור לעצמך,ילדון."

וכמות המדפסות שאני מוכר ביום אתה לא תמכור כל החיים שלך....

"גם לא ראיתי בתשובתך "המלומדת" ולו סתירה אחת למה שאני אמרתי."

חוץ מזה שאמרת שלקסמרק מוציאה עשרת אלפים דפים בלי להניד עפעף. אני חוזר ואומר שהטונר הגדול ביותר שאני מכיר שייך לזירוקס שזה שבעת אלפים דפים בכיסוי דף של חמש אחוז!!

"אתה בכלל יודע מה זה ראש חשמלי למדפסות?"

אני הנדסאי מכטרוניקה, נחש.

"אתה יודע מאיפה מביאים דיו למדפסות?אתה יודע איך ממלאים דיו למדפסות?"

זה שאתה עובד במילואי דיו למדפסות של HP ועוד לא הופך אותך למומחה לעינייני דיו...

"אתה מכיר סוגי מדפסות?אתה יודע מה ההבדל בסריקה וברזולוציה של מדפסות?"

כאמור אני מוכר אותם, אני מבין בהם יותר הרבה ממה שאתה חושב, ויש הרבה מאד שאתה תוכל ללמוד ממני.

"רק ל-HP(למעט שני סוגי מדפסות אחרות) הראש החשמלי הוא במחסנית."

אילו בדיוק?

"ורק במדפסות של HP אין סתימות הזרקה בגלל שהראש החשמלי הוא עם המחסנית.HP מיבאת את הדיו שלהם מדרום אפריקה,ושאר החברות(או רובם המוחלת כמעט) מייבא את הדיו מתורכיה."

כאמור אתה עובד במילואי דיו של החברה הזו.

"המדפסת לייזר שמדפיסה הכי הרבה דפים היא LEAXMARK.אתה יודע כמה?לא אתה יודע לקשקש,אז תשמע טוב-10000 דפים!אז אם ליאור רוצה מדפסת להדפסות כמותיות אז זו המדפסת."

דגם חמוד, דגם...

"אם לשימוש ביתי>כן!רק HP."

אם תיהיה לך סיבה הגיונית אחת תגיד לי, טוב?!

"כמה יבואנים יש ל-HP?אתה לא יודע?אז תברר.ומכיוון שאסור פה לתת שמות של יבואנים אז כנראה שנפלת עם יבואן שנתן לך שירות.בכל המקרים שהרמתי בזמנו טלפון תמיד!אבל תמיד קיבלתי תשובה מלומדת."

אז כניראה א. או שאתה בן מזל מני רבים. ב. אתה מבלבל בשכל,

השירות לקוחות של החברה הזו הוא פשוט אחד הגרועים! וזה לא יאמן שאתה מעז לדבר בשיבחה של החברה הזו!! הרי הכתבה בYNET בNRG ועוד בעשרות אתרים אחראים כותבים במפורשות על שירותה הנוראי! ואני, אני עמדתי מול לקוחות רבים שבכו לי על השירות ועוד מול עשרות לקוחות שבאו לקנות מדפסת חדשה כי האחרונה התקלקלה להם.

יבואן אתה שואל? אז יבואן רישמי זה אופיס דיפו. כל השאר הם יבואנים אפורים.

וכל יבואן יתן לך אחריות של HP ולא של היבואן! כי תעודת האחריות שבתוך הקופסא שייכת לHP ותחת אחריותה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים