פורסם 2006 במרץ 1619 שנים חברים אני השבוע התחברתי ל-HOT במסלול של 1.5 DOWN ו- 512 UP עלה לי 140 ש"ח תשתית + 120 ספק שירות. בנוסף קיבלתי IP קבוע (לא של הכבלים) אלא IP אינטרנטי חיצוני. + 100 מגה דואר אני יודע שזה המון כסף אך למי שבאמת צריך UP יחסית גבוה זה מחיר סביר חבילה כזאת לפני שנה היתה קרוב ל700 ש"ח מקווה שהמחיר ירד בקרוב בבדיקה שעשיתי אתמול בערב קבלתי תוצאה של 82K ב-UP מאד מרוצה.....(בנתיים) מי הספק? נשמע טעים
פורסם 2006 במרץ 1619 שנים רק לתקן כמה אנשים שמדברים על המחירים ומהירות בארה"במעטים המקומות שבאמת מקבלים 8MB הורדהבאזור שלי למשל לוס אנגלס שזה עיר אחת הגדולות יש בסה"כ 5Mbit הורדה 756Kbit שליחה זה הכי מהר שאני יכול לקבל מהכבלים וזה עולה 62 דולר לחודשהחברת טלפון פה verizon מציעה רק 1.5Mbit הורדה ו150Kbit שליחה ב30 דולר לחודשככה שברוב ארה"ב המצב לא הרבה יותר טוב מבחינת המהירות אולי רק מבחינת המחיר וגם זה לא בטוח
פורסם 2006 במרץ 1619 שנים האמת שגם אני בדיוק חכיתי לסיום ההתחיבות מול בזק ואז עברתי ל-HOTמה שכן, הצלחתי לקבל דיל מבזק ב35 ש"ח לחודש למשך שנהאז בסוף כבר השארתי גם את בזק ועכשיו יש לי גם כבלים וגם בזק במקביל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.