עבור לתוכן

בזק מציעה - חבילת גלישה ב ADSL במהירות של 2.5 מביט על 150 קביט ב 79.90 ש"ח

Featured Replies

פורסם

א. זה קצב מאוד איטי יחסית להוט שהחבילה הכי גבוה שלה יש לה 1MB של העלה (עם 2 MB הורדה) ויחסית המחיר בסדר (לחבילה הזו של בזק).

ב. מה אתם בכלל משווים אותנו לאנטרנט מהיר? מי שמציע פה מה שמציע אז זה בכלל לא אנטרנט מהיר; בעוד שהכבלים יכולים לתת קצבים יותר גדולים בהרבה ממה שהם נותים היום והם לא נותנים ( לפי האתר שלהם הם יכולים לפחות 2.5 GB (לפחות) והכי הרבה 40 GB ). זה ניקרא משהו סיכרוני - ז"א שהם יכולים עשות מהירות העלה כמו הורדה.

את בזק אני דיי מבין למה אין להם הרבה יכולת לתת (התשתית של הADSL על 2 חוטי טלפון ועד איזה חמש וחצי 5.5 קילומטרים מהמרכזיה יכולה להעביר בקצב הכי גבוה הורדה 8 MB והעלה על 756 KB אז יש על מה לרחם עליהם ...

ג. בכל מקרה ישראל היא בין המקומות האחרונים בעולם במהירות האינטרנט, במקומת כמו נגיד שטוקהולם בשוודיה יש שם לכל אחד ... שימו לב !!!!! 10MB העלה + הורדה במחיר מצחיק להתחברות...

בארה"ב אתה יכול עבור כמה עשרות דולרים להתחבר לחבילות של חברת הכבלים שם עם 8MB הורדה ו 2MB העלאה.........

חברה אז תפסיקו לדבר איתי על בזק ועל החבילה "החדשה "והמהירה" שלה (אולי יחסית לארץ זה מהיר אבל זה ממש לא).

נ.ב הכבלים כבר יותר משנה נותנים מהירות של 3 MB והעלאה במהירות של 150 KB במחיר 99 ש"ח (ועכשיו יש רעש מבזק חחחח).

בברכה nakash5

• תגובות 36
  • צפיות 3.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

השאלה מה המחיר בספקית של בזק לא זוכר תשם(החברת בת)

בזק בינלאומי?

פורסם

ג. בכל מקרה ישראל היא בין המקומות האחרונים בעולם במהירות האינטרנט, במקומת כמו נגיד שטוקהולם בשוודיה יש שם לכל אחד ... שימו לב !!!!! 10MB העלה + הורדה במחיר מצחיק להתחברות...

בארה"ב אתה יכול עבור כמה עשרות דולרים להתחבר לחבילות של חברת הכבלים שם עם 8MB הורדה ו 2MB העלאה.........

בברכה nakash5

בסביבות ה-160 שקל ל-10/10 בשוודיה אכן כלום כסף

בנוסף לכך עד אמצע 2007 הם מביאים למשתמשים הביתיים 1000/1000 מגהביט

http://www.idg.se/ArticlePages/200603/08/20060308132945_PFA/20060308132945_PFA.dbp.asp

במחיר דיי יקר של 600 שקל, אבל תחשבו על זה באופן יחסי זה ממש אבל ממש כלום כסף

עריכה: חח חשבתם על זה שבמהירות המקסימלית בחיבור הזה שום הארד דיסק לא יוכל להתמודד עם קצב קבלת נתונים כל כך מהיר ? :P

אחת הבעיות הגדולות בארץ עם האינטרנט שאין ממש חחרות

למה שבזק תמהר להביא לנו תשתית חדשה ואינטרנט יותר מהיר במחירים אטרקטיביים שהם יודעים שאין לנו ברירה אלא להישאר איתם?

פורסם

בזק בינלאומי?

כן מישהו יודע מה המחיר שלהם לזה כי לא כתוב באתר ואין לי כח ליתקשר פעמים (פעם אחת לדעת תמחיר ופעם שניה במידה ואני ירצה לשדרג)

פורסם

ב. מה אתם בכלל משווים אותנו לאנטרנט מהיר? מי שמציע פה מה שמציע אז זה בכלל לא אנטרנט מהיר; בעוד שהכבלים יכולים לתת קצבים יותר גדולים בהרבה ממה שהם נותים היום והם לא נותנים ( לפי האתר שלהם הם יכולים לפחות 2.5 GB (לפחות) והכי הרבה 40 GB ). זה ניקרא משהו סיכרוני - ז"א שהם יכולים עשות מהירות העלה כמו הורדה.

את בזק אני דיי מבין למה אין להם הרבה יכולת לתת (התשתית של הADSL על 2 חוטי טלפון ועד איזה חמש וחצי 5.5 קילומטרים מהמרכזיה יכולה להעביר בקצב הכי גבוה הורדה 8 MB והעלה על 756 KB אז יש על מה לרחם עליהם ...

אני לא מבין דבר אחד

למה hot לא מנצלת את היתרון שלה על בזק, ומציע חבילות הרבה יותר מהירות?

פורסם

אחי תסתכל על החבילה הזו

http://www.hot.net.il/HOT.aspx?docID=1983&FolderID=155〈=he

מהירות ה down 1.5 מגה והup יחסית "גבוהה"(64 kb)

ועל זה הם רוצים 140 שקל לחודש, מאה שקל יותר מאשר חבילה עם אותו down ו up רגיל (16kb)

הייתי מבין את זה אם זה היה בזק(שלפי מה שהבנתי הם יכולים לספק מהירויות הרבה יותר נמוכות מאשר hot)

אבל hot אם אין לה בעיה של מהירות, למה שהיא לא תנצל את היתרון שלה על בזק ותתן את החבילה הזו(בקישור שנתתי)

באותו מחיר שבזק נותנת אותו גם 1.5 מגה down ו 12 up?

וככה כולם ירוויחו לא?(טוב, אולי חוץ מבזק)

פורסם

אתה שוכח שזה קשור גם לספקיות והספקיות לוקחות הרבה מאוד על מהירות כזות

טוב המהירות הזות בזק+בזק בנלעומי=160 ביחד ואני כניראה יעשה את זה כי הכבלים לוקחים על התקנה כסף והמהירות הגבוה מאוד עולה הרבה מאוד

ככה שבינתים 2500 על 150 יצתרכו להספיק :)

פורסם

סבבה מבצע יפה...אבל הספקיות לא מספקות את המהירות הזאת !

אולי בזק בינלאומי אבל אני לא רוצה אותם \:

פורסם

אני רציתי לעבור לחבילה עם התיעדוף פינגים, ואמא שלי התקשרה אלי לפני כשעה ואמרה שהיא לקחה חבילה חדשה של 2.5 מגה הורדה ו150קילוביט העלאה. :)

+ עדיפות פינגים היא אמרה לי שזה 89.9 במקום 79.9. (עדיפות פינגים מוסיף 10 שקל. נו טוב.)

בזק בינלאומי כבר עדכנו אצלהם אבל בזק עוד לא. אני כרגע עם נטוויז'יון, מחר אני אתחבר אל בזק, נראה מה יהיה. :)

פורסם

טוב יתחברתי ומחר אני יבדוק כמה זה עזר במידה וזה עזר

סך הכל אני ברשת של 2 מחשבים ורחוק מהמרכזיה אז יש לי ספקות אבל תוספת של 50 שקל לחודש לאומת היום (לא עשיתי יתחיבות בחיבור הקודם)

זה לא כזה נורא

פורסם

אני לא מבין דבר אחד

למה hot לא מנצלת את היתרון שלה על בזק, ומציע חבילות הרבה יותר מהירות?

תשמע לפי דעתי זה בגלל הכסף....

תראה אם הם יתנו חבילה מאוד מהירה ואבל ממש מהירה במחיר סביר נגיד, אז הם יצתרכו להוריד את המחיר של השאר ואז הם ירוויחו פחות..

מבין הכל עניין של כסף...

פורסם

טוב יתחברתי ומחר אני יבדוק כמה זה עזר במידה וזה עזר

סך הכל אני ברשת של 2 מחשבים ורחוק מהמרכזיה אז יש לי ספקות אבל תוספת של 50 שקל לחודש לאומת היום (לא עשיתי יתחיבות בחיבור הקודם)

זה לא כזה נורא

טוב אני חושב שזה עזר מאוד בהורדות מאתרים רגילים ובינתים לא מאימיול אבל לפחות זה לא מאט תגלישה שאימיול פתוח

לפחות זה ההרגשה שלי

הם אמרו שתוך 24 שעות אני ירגיש את זה ואני לא בטוח ב100% אבל אני חושב שזה עוזר

אני ידע בטוח רק אחרי הרבה שעות גלישה

פורסם

חברים אני השבוע התחברתי ל-HOT במסלול של 1.5 DOWN ו- 512 UP

עלה לי 140 ש"ח תשתית + 120 ספק שירות.

בנוסף קיבלתי IP קבוע (לא של הכבלים) אלא IP אינטרנטי חיצוני. + 100 מגה דואר

אני יודע שזה המון כסף אך למי שבאמת צריך UP יחסית גבוה זה מחיר סביר

חבילה כזאת לפני שנה היתה קרוב ל700 ש"ח

מקווה שהמחיר ירד בקרוב

בבדיקה שעשיתי אתמול בערב קבלתי תוצאה של 82K ב-UP

מאד מרוצה.....(בנתיים)

:xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

סבבה מבצע יפה...אבל הספקיות לא מספקות את המהירות הזאת !

אולי בזק בינלאומי אבל אני לא רוצה אותם \:

ואקטקום.

חבילת 2.5/150 נמכרת בשני אופנים (כרוכים בהתחייבות) - חצי שנה : 700 ש"ח ב 4 תשלומים.

שנה שלמה: 1300 ש"ח ב 5 תשלומים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים