עבור לתוכן

Pure video

Featured Replies

פורסם

האם יש למישהו נסיון עם התוכנה, והאם היא באמת משחררת את המעבד הראשי בעת קידוד ווידאו?. פשוט רציתי לדעת אם בכלל כדאי לטרוח להתקין את התוכנה. הנה ציתות שלא זוכר מהיכן הורדתי..."טכנולוגיה זו היא למעשה יחידה נפרדת ב-GPU (Graphics Processing Unit) אשר אחראית לטפל בכל מה שקשור לוידאו.

בעת הפעלת סרטון וידאו, רוב עבודת הפענוח מבוצעת על ידי ה-GPU במקום המעבד המרכזי (CPU), דבר שמוריד מהעומס של המערכת. גם בעת קידוד וידאו, חלק מהעבודה מתבצעת ביחידה האחראית על הוידאו בליבה וכתוצאה מכך, זמן הקידוד מתקצר ובמקרים מסוימים ישנו אף שיפור באיכות התמונה.

שימו לב: למרות שהתמיכה ב-PureVideo היא חומרתית, ישנו צורך בתוכנה מיוחדת על מנת לנצל אותה, ותוכנה זו - נמכרת בנפרד ועולה כסף.

מי שבכל זאת מעוניין, יכול לרכוש אותה ישירות מהחנות של nVIDIA, במחיר של כ-$50."

ממתין לתגובתכם תודה.

פורסם

Pure video = utter crap.

get any DXVA supportig encoder/decoder an you'll get the same results

פורסם

לא שווה אפילו שקל, קודם כל היא עובדת רק עם windows media player, למה למען השם שמישהו ישתמש בפלייר המיקימאוסי הזה? הבדלי האיכות כמעט ולא מורגשים ברוב המקרים.

אם אתה הולך לתת בראש ב HD-DVD אז זה יעזור מבחינת שחרור המעבד, אבל סתם ככה? לא, לא שווה.

פורסם
  • מחבר

שאלתי כי פשוט יש לי את התוכנה. ושאלה ל...x-dude מה יש לך נגד מדייה פלייאר? נכון שהוא כבד, אם יש אלתרנטיבה טובה יותר תציע...

פורסם

אמממ........ כל נגן מדיה בעולם?

Winamp

Real player(אחד החביבים עליי)

MV2player

ועוד ועוד ועוד..........

ו Purevideo=שטות מוחלטת, התמונות של אנוידיה ל "עם" ו "בלי" Purevideo כל כך מוגזמות שזה מדהים

פורסם

שאלתי כי פשוט יש לי את התוכנה. ושאלה ל...x-dude מה יש לך נגד מדייה פלייאר? נכון שהוא כבד, אם יש אלתרנטיבה טובה יותר תציע...

דוקא היא בכלל לא כבדה, היא פשוט גרועה, אין לה הרבה אופציות, שמע, היה לי פה סרט DVD בפורמט High Definition, ראיתי אותו רגיל ב WMP וב zoomplayer שאיתו אני משתמש כל הזמן, האיכות הייתה לטובת ה ZP..... אח"כ ראיתי את אותו הסרט עם purevideo, שמה יש הבדל לטובת ה WMP, אבל בשביל זה להשתמש בתוכנה?

purevideo בגרסאות הבאות שלו יהיה יותר מעניין, הוא יתמוך בנגן האהוב עלי WINDVD 7 (או 8 או איך שלא יקראו לגירסה הבאה).

פורסם

WMP ממש לא שטותי....ובטח שלא כבד.

בכל מיקרה מישהו ניסע כבר את WMP11? שיש בבטא של WINV?

פורסם

Pure video = utter crap.

get any DXVA supportig encoder/decoder an you'll get the same results

מה זה? איזה נגן תומך בזה?

פורסם

רציתי לאמר לכולם

ש WMP 10 הוא נגן מעולה

בהתחלה השתמשתי רק עם MV או BS פלייר שגם מצויינים

אבל לאחר מבחן קול שעשיתי עם הכרטיס אודיגו 2 ZS שלי התברר לי

שהצלילים וההפקטים שאני מקבל במדיה פלייר 10 הרבה יותר טובים מכל נגן אחר (אולי בגלל תמיכה טובה יותר בדרייברים)

מה גם שאיכות התמונה מעולה ולא פוחתת משום נגן

ואכן מדיה פלייר 9 היה כל כך גרוע שאין מה לדבר

אבל 10 פשוט מעולה ואני מאוד מרוצה מאז שהתחלתי לעבוד איתו .

פורסם

VLC שולט... WMP crap

DXVA - Microsoft DirectX Video Acceleration

מאפשר האצה חומרתית של וידאו בעזרת כ.מסך.

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה לכל המגיבים. לאור כל התגובות עד כה לא מין הנימנע שהגעתי למסקנה זו. שהכל תלוי בצד של המיתבונן כי אין כאן חוות דעת נחרצת לכאן או לכאן. יש לי כרגע את MP9 אני לא מצאתי בו כל חיסרון , היתקנתי בעבר את MP10 ומדי פעם שניגנתי איזה סרט שהורדתי הוא ביקש תאימות עם זכויות יוצרים. אז פשוט החלטתי לחזור ל 9 בכלל לדעתי ככל שהדיון ימשך תישמענה דעות לכאן ולכאן. ומאחר שיש לי כבר את Pure video נשאלת השאלה האם ביכלל שווה טירחה או לא. כי אם בכל זאת התוכנה משחררת את המעבד הראשי מכל אמטלה, ונצא מתוך הנחה שאין שיפור בהצגת תמונה. האם בכל זאת שווה את הטירחה?

פורסם

ענינו לך, החלטת להתעלם, תתקין, תבדוק, לא תאהב? תמחק.

פורסם
  • מחבר

תודה בכל מיקרה....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים