פורסם 2006 במרץ 1119 שנים קודם כל שיפרקו את הכור באיראן, ואח"כ יפעלו בנוגע לכור שלנוהרי זה מה שהוא אמר,לא?אז שידאגו לאיראן, אח"כ נדברחוץ מזה שאני צופה שזה יקרה בערך כמו שיקצרו את השירות בצה"ל ליומיים וחציאו שיעשו 23562 שאלות בתאוריה (כמו שאנשים משום מה שואלים כל יומיים...)
פורסם 2006 במרץ 1219 שנים לא הייתי לוקח את זה ברצינות מדי.מקסימום נשלוף את הטיעון של השואה והעם היהודי ובלא בלא יאדה יאדה יאדה...
פורסם 2006 במרץ 1219 שנים מצחיק הבחור הזה, קודם שיטפלו באירן, אחר כך תבואו לחפש את הגרעין שבאופן רשמי בכלל אין לנו.
פורסם 2006 במרץ 1219 שנים מצחיק הבחור הזה, קודם שיטפלו באירן, אחר כך תבואו לחפש את הגרעין שבאופן רשמי בכלל אין לנו.אתה לא באמת חושב שלנו אין גרעין כמו שלעירק לא היה נשק גרעיני?
פורסם 2006 במרץ 1219 שנים לעיראק לא היהוגם לא היה להם נשק כימי או ביולוגילא שמעת כמה הממשל והCIA בארה"ב הסתבכו בגלל שהם בעצם שיקרולציבור בשביל לצאת למלחמה מיותרת ומפגרת שלא הייתה מלחמה כ"כ מפגרתמאז וייטנאם?אלא אם כן אתה מתכוון לכור הגרעיני של עיראק שהשמדנו בעבר
פורסם 2006 במרץ 1219 שנים מה זה משנה מה אני ואתה חושבים. בשביל אותם אנשים כמו השר הנ"ל זה שכולם יודעים שיש לנו גרעין שווה בדיוק לזה שכולם ידעו שלעירק יש נשק להשמדה המונית לפני הפלישה. הרי הסיבה היחידה שבכלל חושבים שיש לנו נשק גרעיני היא שאיזה פוץ אחד החליט לפתוח את הפה, זה לא שביצענו ניסויים גרעיניים כמו הודו, פקיסטן או כל מדינה אחרת שבווודאות יש לה גרעין, וכל עוד אין ניסויים מדינות העולם יכולות רק להעלות ספקולציות מבחינתי.
פורסם 2006 במרץ 1219 שנים לעיראק לא היהוגם לא היה להם נשק כימי או ביולוגילעיראק היה נשק כימי, וכולם יודעים איפה הנשק הזה נמצא עכשיו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.