עבור לתוכן

שר החוץ הבריטי : אחרי איראן צריך לטפל בגרעין הישראלי .

Featured Replies

פורסם

קישור לכתבה ב YNET

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3226252,00.html

אומנם כרגע זה בגדר דיבורים אבל אל תישכחו שהדברים שלו משקפים את עמדת רוב אירופה.

יש עוד הרבה זמן עד שיתחילו להתעסק איתנו בעניין הזה אבל מתי שהוא זה יקרה ואנחנו לא יודעים מה בדיוק תהיה עוצמת הרצון שלהם לטפל בגרעין שלנו.

שילכו לכול הרוחות האירופאים האלה. יש להם את החוצפה לדבר אלינו כך, הבעיה שיש להם כוח ואנחנו צריכים להתחיל לחשוב כבר עכשיו מה לעשות ואיך להתמודד עם זה שייפנו אלינו ועד כמה ארצות הברית תהיה לצידנו בעיניין .

פורסם

הצרפתים בנו לנו את הכור, אבל מאז הוא "לא קיים", אז על מה הם מדברים למעשה, שיפרקו את הכור שלהם קודם, אנגלים פלצנים, שילכו לשתות תה בשעה 4.

פורסם

בהחלט צעד של חנופה כלפי איראן לדעתי, בשל האיומים שלהם להפסקת הסכר בנפט.

אין לי ספק שבגלל הנפט העולם המוסלמי מחזיק את אירופה בביצים.

פורסם

שתקו, אין לנו גרעין :smile1:

פורסם

ששש. האויב מאזין :cwm10:

פורסם

לא באמת, לפי העמדה הרשמית של מדינת ישראל אין לנו גרעין, מה יעשו? יפלשו לדימונה? :lol:

פורסם

קודם צריך למצוא את דימונה :lol:

עמימות, זוהי עמדתה הרשמית של ישראל, לא מאשרים, לא מכחישים (אגב זה גם בלחץ ארה"ב)

פורסם

אל תקחו את זה ללב. כולה עוד דיפלומט/פוליטיקאי שמנסה לצאת לידי חובה/למצוא חן בעיני מישהו אחר שהוא בעל אינטרס.

לא לימדו אתכם שכשפוליטיקאי/דיפלומט אומר משהו לרוב לוקח זמן רב עד שהוא באמת קורה? ;) [עיינו ערך הגרעין של איראן. דיבורים פקה פקה גם באירופה וגם בארה"ב ובעיקר באו"ם].

פורסם
  • מחבר

זה אכן עלול לקחת עוד הרבה זמן עד שיתעסקו איתנו אבל שזה יקרה הם עלולים לידרוש מאיתנו לאפשר לפקחים לעשות סיורים בכור בדימונה ואז מדיניות העמימות לא תעזור לנו.

מה שאני הייתי מציע זה :

לקדם בברכה את דברם , לומר שאנחנו מסכימים לזה אבל, במיסגרת הסכם כלל עולמי כאשר בו כול מדינות העולם(כול מדינות ערב, סין,רוסייה,אירופהוכמובן בריטניה) יפרקו את הנשק הבלתי קובנציונלי שלהם(כולל כימי , ביולוגי גרעיני) ואז ישראל כמובן תהיה שותפה לזה. אני חושב שתגובה כזאת עשוייה להרחיק אותם מאיתנו לכמה עשרות שנים טובות . ;)

פורסם

זה אכן עלול לקחת עוד הרבה זמן עד שיתעסקו איתנו אבל שזה יקרה הם עלולים לידרוש מאיתנו לאפשר לפקחים לעשות סיורים בכור בדימונה ואז מדיניות העמימות לא תעזור לנו.

מה שאני הייתי מציע זה :

לקדם בברכה את דברם , לומר שאנחנו מסכימים לזה אבל, במיסגרת הסכם כלל עולמי כאשר בו כול מדינות העולם(כול מדינות ערב, סין,רוסייה,אירופהוכמובן בריטניה) יפרקו את הנשק הבלתי קובנציונלי שלהם(כולל כימי , ביולוגי גרעיני) ואז ישראל כמובן תהיה שותפה לזה. אני חושב שתגובה כזאת עשוייה להרחיק אותם מאיתנו לכמה עשרות שנים טובות . ;)

יש כזה דבר, וישראל לא חתומה על האמנה למניעה הפצת נשק גרעיני...

פורסם

מה שר החוץ הבריטי רוצה מעפולה?! :nixweiss:

פורסם

אחלה של פיצוחים.

;D

פורסם

מה שר החוץ הבריטי רוצה מעפולה?! :nixweiss:

עפולה מעצמה גרעינית אתה לא ידעת את זה?

פורסם

עפולה מעצמה גרעינית אתה לא ידעת את זה?

כן, אבל היא לא חתומה על אמנה נגד הפצת גרעינים. :nixweiss:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים