פורסם 2006 במרץ 1119 שנים קישור לכתבה ב YNET http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3226252,00.htmlאומנם כרגע זה בגדר דיבורים אבל אל תישכחו שהדברים שלו משקפים את עמדת רוב אירופה.יש עוד הרבה זמן עד שיתחילו להתעסק איתנו בעניין הזה אבל מתי שהוא זה יקרה ואנחנו לא יודעים מה בדיוק תהיה עוצמת הרצון שלהם לטפל בגרעין שלנו.שילכו לכול הרוחות האירופאים האלה. יש להם את החוצפה לדבר אלינו כך, הבעיה שיש להם כוח ואנחנו צריכים להתחיל לחשוב כבר עכשיו מה לעשות ואיך להתמודד עם זה שייפנו אלינו ועד כמה ארצות הברית תהיה לצידנו בעיניין .
פורסם 2006 במרץ 1119 שנים הצרפתים בנו לנו את הכור, אבל מאז הוא "לא קיים", אז על מה הם מדברים למעשה, שיפרקו את הכור שלהם קודם, אנגלים פלצנים, שילכו לשתות תה בשעה 4.
פורסם 2006 במרץ 1119 שנים בהחלט צעד של חנופה כלפי איראן לדעתי, בשל האיומים שלהם להפסקת הסכר בנפט.אין לי ספק שבגלל הנפט העולם המוסלמי מחזיק את אירופה בביצים.
פורסם 2006 במרץ 1119 שנים מחבר לא רק זה. בחשיפה רשת ה- BBC לא מזמן מדווחת ש בריטניה מכרה לנו פלוטוניום בשנות ה 60! כן כן , הבריטים.http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3226080,00.html
פורסם 2006 במרץ 1119 שנים לא באמת, לפי העמדה הרשמית של מדינת ישראל אין לנו גרעין, מה יעשו? יפלשו לדימונה?
פורסם 2006 במרץ 1119 שנים קודם צריך למצוא את דימונה עמימות, זוהי עמדתה הרשמית של ישראל, לא מאשרים, לא מכחישים (אגב זה גם בלחץ ארה"ב)
פורסם 2006 במרץ 1119 שנים אל תקחו את זה ללב. כולה עוד דיפלומט/פוליטיקאי שמנסה לצאת לידי חובה/למצוא חן בעיני מישהו אחר שהוא בעל אינטרס. לא לימדו אתכם שכשפוליטיקאי/דיפלומט אומר משהו לרוב לוקח זמן רב עד שהוא באמת קורה? [עיינו ערך הגרעין של איראן. דיבורים פקה פקה גם באירופה וגם בארה"ב ובעיקר באו"ם].
פורסם 2006 במרץ 1119 שנים מחבר זה אכן עלול לקחת עוד הרבה זמן עד שיתעסקו איתנו אבל שזה יקרה הם עלולים לידרוש מאיתנו לאפשר לפקחים לעשות סיורים בכור בדימונה ואז מדיניות העמימות לא תעזור לנו. מה שאני הייתי מציע זה : לקדם בברכה את דברם , לומר שאנחנו מסכימים לזה אבל, במיסגרת הסכם כלל עולמי כאשר בו כול מדינות העולם(כול מדינות ערב, סין,רוסייה,אירופהוכמובן בריטניה) יפרקו את הנשק הבלתי קובנציונלי שלהם(כולל כימי , ביולוגי גרעיני) ואז ישראל כמובן תהיה שותפה לזה. אני חושב שתגובה כזאת עשוייה להרחיק אותם מאיתנו לכמה עשרות שנים טובות .
פורסם 2006 במרץ 1119 שנים זה אכן עלול לקחת עוד הרבה זמן עד שיתעסקו איתנו אבל שזה יקרה הם עלולים לידרוש מאיתנו לאפשר לפקחים לעשות סיורים בכור בדימונה ואז מדיניות העמימות לא תעזור לנו. מה שאני הייתי מציע זה : לקדם בברכה את דברם , לומר שאנחנו מסכימים לזה אבל, במיסגרת הסכם כלל עולמי כאשר בו כול מדינות העולם(כול מדינות ערב, סין,רוסייה,אירופהוכמובן בריטניה) יפרקו את הנשק הבלתי קובנציונלי שלהם(כולל כימי , ביולוגי גרעיני) ואז ישראל כמובן תהיה שותפה לזה. אני חושב שתגובה כזאת עשוייה להרחיק אותם מאיתנו לכמה עשרות שנים טובות . יש כזה דבר, וישראל לא חתומה על האמנה למניעה הפצת נשק גרעיני...
פורסם 2006 במרץ 1119 שנים עפולה מעצמה גרעינית אתה לא ידעת את זה? כן, אבל היא לא חתומה על אמנה נגד הפצת גרעינים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.