עבור לתוכן

נחשו איך היה לי בגדנע?

Featured Replies

פורסם

:bash: :bash: :bash: :bash:

יומיים ראשונים היה בן זונה ומלא צחוקים! בלילה הראשון לא ישנו וכל הבסיס היה מחוץ לאוהלים. אמנם העמידו אותנו מלא אבל היה ממש כיף!

ביום השלישי קמתי חולה מת לא יכולתי לקום ועוד המפקד עושה לי לקום ולעמוד ב"ח" המזדיינת שלו.. קיצר לא קמתי... אחרי כמה שעות הוא שלח אותי דחוף אל החובשת ובדקו לי שם 39.5 חום, הביאו לי 2 אקמול ושלחו אותי למרפאה ששם אמרו לי להמתין 4 שעות ואז לחזור... עד שעברו 4 שעות חברים שלי כבר אמרו למורים על החום ושלחו אותי הביתה שם בדק אותי רופא ואז ישר לבית חולים אינפוזיות ובלגאנים. עכשיו אני בבית, עדיין עם חום, חולה מת, לא יכול לאכול בגלל פצע קטן מאחורי השיניים, דלקת באוזן וכנראה גם בעיניים.

לא יודעים מה זה ואמרו שזה כנראה וראלי :s07: גם אני מתקלף כי לא אמרו לנו לשים קרם הגנה כשיצאנו לכמה שעות הליכה בשמש.

הפסדתי רק יומיים של הרצאות וירייה בM16, דבר שכבר עשיתי אז לא אכפת לי...

אני שמח שהלכתי כי עכשיו ה"מסע" הזה עזר לי להגיע להחלטה לא להתנדב לצבא ;D :hi:

סליחה אם חפרתי פשוט כולי בבלבלות מהחום.

יום טוב.

• תגובות 33
  • צפיות 1.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

חחחחחחחח....

שטויות אחי ...

תהיה בריא הכי חשוב ;)

פורסם

לא להתנדב לצבא ;D :hi:

אני שמח שבסופו של דבר הגעת להחלטה נבונה...

פורסם

אני שמח שהלכתי כי עכשיו ה"מסע" הזה עזר לי להגיע להחלטה לא להתנדב לצבא ;D :hi:

אם זה מה שגרם לך להחלטה הזאת אז מצבך בהחלט לא טוב.

פורסם
  • מחבר

תודה.

אה וגם דפקו אותי שלושה ימים במחלקה של זקנים - יום אחד אני קם בלילה פתאום אני קולט אחת עומדת באמצע המסדרון וצועקת - אני רוצה מייייייםםם, מייםםם....

בקול כזה נמוך איטי ומפחיד :o. בנוסף לזה גם לא הייתה טלוויזיה וזאתי שלקחה לי דם הייתה סטודנטית שחפרה לי ביד כי הוריד "בורח" לה.

ועוד עכשיו היום הפסדתי עליה לתורה של בן דוד ומחר כנראה שאני אפסיד גם פורימון... [אני מספר לכם את כל הקטעים האלה רק כי אני חייב להוציא ולשתף איתכם אז עימכם הסליחה חחחח]

אבל בקטנה החיים עדיין יפים אז חייכו ;D

עריכה לפני השליחה :

מכונת מלחמה - אני אישית לא חייב ללכת לצבא אלא אם כן אני אתנדב אך בכל מקרה תהיה לי אזרחות... בהתחלה חשבתי להתנדב לאיזה שנה ואז לאוניברסיטה אבל עכשיו חסכתי לעצמי שנה של בזבוז. אני לא רוצה שתחשוב שאני מתכוון לברוח לחוץ לארץ או להיות סתם עריק...

פורסם

אה וגם דפקו אותי שלושה ימים במחלקה של זקנים - יום אחד אני קם בלילה פתאום אני קולט אחת עומדת באמצע המסדרון וצועקת - אני רוצה מייייייםםם, מייםםם....

בקול כזה נמוך איטי ומפחיד :o. בנוסף לזה גם לא הייתה טלוויזיה וזאתי שלקחה לי דם הייתה סטודנטית שחפרה לי ביד כי הוריד "בורח" לה.

:lol: :lol: :lol:

פורסם

בושה וחרפה

אני מציע שלפחות תתבייש לך שאתה לא הולך לצבא ולא תתרברב כאן בפורום ...

בוש והיכלם לך

פורסם

מה זה "להתנדב" לצבא?

חסרה לך רגל או משהו?

פורסם

מה זה "להתנדב" לצבא?

חסרה לך רגל או משהו?

פורסם

כנראה עדייין לא הבנת שלצבא לא בידיוק מתנדבים..

פורסם

אוי נו, תפסיקו להיות אטומים..

יש אנשים שלא חיים בארץ, לכן מן הסתם לא חייבים לעשות צבא, אבל באים לכאן כדי לשרת בהתנדבות.

הכינוי שלו בפורום בהחלט יכול להדליק לכם מנורה קטנה שאומרת: "וואלה! כנראה הוא באמת אחד כזה"..

פורסם

למה הכיוני שלו אומר שהוא לא גר בארץ?

מוסא זאת חברה ישראלית לייצור גלשנים שנקראת היום ultra wav

היה לי פעם גלשן שלהם

פורסם

אה, whatever.. אני ראיתי "USA" וחשבתי שהוא מושפע.. :smile1:

בכל אופן, זה עדיין אותו דבר..

פורסם

אין קשר ללגור בחול, יש סעיפים רפואיים מסויימים שמורידים (שלאו דווקא כאלה "נוראיים") שבגללם הצבא מחליט "לוותר" על החייל, והוא יכול להתנדב בפרופיל 30 על תקן מתנדב (נדמה לי שזה בלי שמירות ועוד כל מיני "הטבות").

פורסם

אם יש לו פרופיל נמוך מ - 56 אין לו מה לחפש בגדנ"ע חתיכת אוויל משריש...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים