פורסם 2006 במרץ 1119 שנים איך אני יכול לראות מה המתח כרגע בזכרונות שלי וכמה מתח אני יכול להגיע מקסימום ואם אני נותן מקסימום מתח לזכרונות אז מה קורה להם?
פורסם 2006 במרץ 1119 שנים תכנס לביוס ותראה מה ההגדרות שם..(אם לא נגעת בכלום כנראה על AUTO)...ותנסה עם EVEREST למרותש אני לא בטוח שהיא מביאה את המתח של הזיכרונות..ולגבי המקסימום...איזה זיכרונות יש לך..??
פורסם 2006 במרץ 1119 שנים אלו הם הTCCC, זיכרונות לא רעים.המתח סטוק שלהם הוא 2.5-2.6 לא זוכר בדיוק...אבל אם זה על AUTO אז זה לא רצוי, כי יש לוחות שיכול לקרות באג ואז הוא יתן יותר מדי מתח, וזה לא תמיד בריא.
פורסם 2006 במרץ 1119 שנים אלו הם הTCCC, זיכרונות לא רעים.המתח סטוק שלהם הוא 2.5-2.6 לא זוכר בדיוק...אבל אם זה על AUTO אז זה לא רצוי, כי יש לוחות שיכול לקרות באג ואז הוא יתן יותר מדי מתח, וזה לא תמיד בריא.איך קבעת שזה TCCC?
פורסם 2006 במרץ 1219 שנים מחבר בדקתי פיסית מה רשום על הזכרונות ורשום TCCCעכשיו בביוס יש לי ארבע אופציות של מתח לזכרונות LOW.NORMAL.HIGH.ULTRA HIGH על איזה זה אמור לשבת אצלי וכמה מתח אומר כל אחד מהאופציות?
פורסם 2006 במרץ 1219 שנים יהיו לי זכרונות TCCC , נתתי להם עד 3.3V , מעל המתח הזה הם התחילו לזרוק שגיאות ולרדת ביכולת.אתה יכול לתת להם בראש שקט עד 3V .
פורסם 2006 במרץ 1219 שנים יהיו לי זכרונות TCCC , נתתי להם עד 3.3V , מעל המתח הזה הם התחילו לזרוק שגיאות ולרדת ביכולת.אתה יכול לתת להם בראש שקט עד 3V .אני לא חושב.עשיתי סיבוב קטן באסטרים סיסטמס, ראיתי איזה עשר חברים שיש להם את הצ'יפים הם לא עברו את ה-3V ורובם היו על 2.9V.אצלי על 2.9 הם נותנים את ה-OC הכי טוב מעבר זה לא מועיל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.