עבור לתוכן

פורים! התחפושת שלי D:

Featured Replies

פורסם

בחיי שלא טענתי שזה חמור, העניין הוא שמורים נוטים לנפח דברים מעבר לפרופורציות ולכן השעו אותנו, בסה"כ זאת סתם חוויה אישית (ודי מצחיקה) שלי

גם קשה לצחוק שאתה לא מכיר את המקום ואת הסגל אבל סתם רציתי לשתף

• תגובות 41
  • צפיות 1.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני רוצה להתחפש למעבד\כרטיס מסך\זיכרון

או משהו בסגנון..

יש למישהו הצעות איך לעשות את זה?

נדב

פורסם

או משהו בסגנון..

נדב

כן

תירה לעצמך בראש

:lol:

פורסם
  • מחבר

תתחפש למחשב.

קח קרטון של מקררים ולעבודה :D

פורסם

לול אז ככה:

הגענו בשעה המתוכננת במסווה של צ'בי הנינגה, כמובן משהו מינימליסטי ביותר

שגרר תגובות מאוכזבות, כתוצאה מכל ההייפ שהרמנו בכיתה שזה עומד להיות פורים שהם לא ישכחו.

נרשמנו בתחרות התחפושות, ואז כיד הגורל, נתקלו במכשול הראשון: אחד השופטים בתחרות היה אחד המורים שאליו רצינו להתחפש

מן הסתם שדבר כזה היה הורס הכל, אז אירגנו איזה שעיר לעזאזל שיבוא אל המורה בטענות כי גוררים לו את האוטו.

משיצא מהאולם לחפש את רכבו, פרצנו לרחבה. התחפשנו ל2 מורים לספרות ואחד לאזרחות.

את המורה לספרות שיש לו צמחייה נכבדה ביותר באיזורי החזה והגב המחשנו באמצעות חולצת מלחים על חליפת גורילה, שמבצבצים ממנה ניצנים שונים

של פרוות. את ראשה של המורה השנייה, שמגיעה בקושי לגובה המינימלי בסופרלנד, הדבקו בעזרת מסקנטייפ לאיזור חלציו של המורה הראשון, כך שנוצר

המראה של איש גורילה מקפץ ברחבי הרחבה וילד שני שהולך על ברכיו (שאליהם מודבקות עקבים :) ) וראשו מודבק אל איבר מינו של הגורילה.

המורה לאזרחות, שלפי מראהו היום יומי היית מגדירו כרץ אחורה בשדה תירס, גולם ע"י ילד שלישי שאליו הדבקנו ארבע בובות מין זכריות מכל צד :lol:

אתם בטח שואלים למה אני לא חוסך את כל התיאורים בתמונה, אז זהו, שהחבר שהופקד על תיעוד הארוע, שכח לשים קלטת וידאו :kopfpatsch:

(יש לציין כי כעת אותו חבר "חולה מנסיבות מסתוריות") אך קלטנו כמה פלאשים ברגע זה אנחנו בתהליכי ליקוט מצלמות מאנשים וברגע שיהיה לי אני יעלה לכאן לפי בקשת הקהל.

איך אותו סיפור נגמר? אחרי כמה זמן של התרוצצויות בשאגות צחוק מכל כיוון ובין השאר אשליות של אלמוות, מסתבר שנכח באותו זמן איזה מורה תורן זוטר והלשין עלינו. קיבלנו השעייה ל-4 ימים , ז"א היום, יום חמישי, שישי וראשון הבא ונזיפה מהמורים. כתגובה בשיחה עם המורה לאזרחות כששאל האם אנחנו מודעים לחומרת מעשינו, אחד החברים ענה: פלורליזם. :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

זה היה מצחיקקקקקקקקקקקקקקקקק

תן לי לראות פלאשים GIMME GIMME GIMMEEEEEEEE!!

כן

תירה לעצמך בראש

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: זה היה טובבבבב

פורסם

או משהו בסגנון..

נדב

כבר מאוחר מידי.

פורסם

.. או "צבע" , שזו המילה האמיתית למה שאתם מנסים להמחיש ..

שיהיה :nixweiss:

פורסם

כן

תירה לעצמך בראש

חחחחחחחחחחח הרגתה אותי חחחחחחח

פורסם

אצלנו בצבא מתחפשים ביום שלישי.

ישנה תחפושת גפית (קבוצה של כ 50 אנשים)- המערב הפרוע......

חשבתי להתחפש או לסתם קאובוי, או ל Bartender.

מישהו יודע איפה אני יכול להשיג חולצות משובצות איכותיות? ווסטים כאלה כמו במערב הפרוע? וכובעים יפים?

כל עזרה ורעיון יועילו!

תודה :)

ועוד שאלה- איך אני מוצא את המנגינה הקלאסית הזו של המערבונים....?

פורסם

לא היה לי רעיון ממש :\

חוץ מזה שלבוא עם תחפושת זה מעצבן - להיסחב עם בושליט עלייך וכל הסיפור

פורסם

לא היה לי רעיון ממש :\

חוץ מזה שלבוא עם תחפושת זה מעצבן - להיסחב עם בושליט עלייך וכל הסיפור

צודק!, פעם אחרונה שהייתי עם תחפושת זה הייה בכיתה ד'.
פורסם

ועוד שאלה- איך אני מוצא את המנגינה הקלאסית הזו של המערבונים....?

חפש מוסיקה מתוך הטוב הרע והמכוער (The good, the bad and the ugly) או מתוך בוננזה (bonanza).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים