עבור לתוכן

מד"א,כנסו...

Featured Replies

פורסם

לפני 3 ימים חזרתי טסתי בטיסת אלעל לארץ.

כשהגיע הקטע של האוכל שאל אותי הדייל איזה אוכל אני רוצה אמר לי יש עוף או בקר אמרתי לו שאני רוצה בקר..

הכול טוב ויפה הוא הביא לי "בקר" קציצות אכלתי כמה קציצות ואני רואה שהבשרר לבן לא הבנתי איך זה בקר שאלתי אותו עוד הפעם אם זה בקר הוא אמר לי כן זה בטוח בקר..

לאחר כמה דק' שהוא בירר את זה עם קברניט הטיסה נודע לי שזה עוף..

(יש לי אלרגיה לעוף)

נהייתי כולי אדום תוך מס' דק'

עכשיו כשנחתתי הזמנתי מד"א לבן גוריון הנייידת הגיעה תוך כמה דק'..

יצא משם הנג שהוא זה שעושה הכול הוא היה לבד

בא דיבר איתי נתן לי 2 כדורים וביקש את הדרכון שלי לא ידעתי למה

אחר כך אני רואה הוא מוציא לי קבלה על 330 שקל :o

עכשיו: אפשרי בכלל לתבוע גוף גדול כמו אל-על בלי עורך דין?(אין לי כסף מיותר)

והאם קופת חולים מכבי תחזיר לי את ה330 שקל( לא פונתי כי לא רציתי הוא אמר לי שפינוי זה 650 שקל)

ומה אתם אומרים בכלל על המחירים המטורפים האלה?!?!

650 שקל על זה שנייידת נוסעת כמה קילומטרים הלוך חזוק נותנת לך כדור על זה צריך לשלם 650 שקל ?!

ומה היה קורה במקרה שלא הייתי מביא לו את הדרכון שלי כדי שהוא ירשום את הפרטים?

פורסם

נו אל - על מה אתה מצפה

פורסם

לא נראה לי שתוכל לתבוע גוף כזה גדול, במיוחד בלי עו"ד ממש טוב.

ובאמת אמבולנסים רק על הנסיעה לבית החולים לוחקים 500-600 שקל WTFFF

סבתא שלי לא הרגישה טוב, הזמנו אמבולנס, הגיע, ואז כשהגענו לקפלן רצו מאיתנו 550 שקל :kopfpatsch: זה היה שנה שעברה נראה לי.

אני באמת לא מבין מה הקטע של המחירים האלה, זה סה"כ היה מונית שמגיעה תוך כמה דקות ונוסעת אח"כ מהר עם צ'קלקה :|

אני מאוד מקווה שהמחירים האלה ירדו, ובכלל אני לא מבין למה זה עולה כסף :| בנאדם לא מרגיש טוב, אז כאילו בשביל שיצילו את החיים שלו הוא צריך לשלם?

מילא על הטיפול (ניתוח וכדומה) אבל על הנסיעה? :bash:

פורסם

לפני 3 ימים חזרתי טסתי בטיסת אלעל לארץ.

כשהגיע הקטע של האוכל שאל אותי הדייל איזה אוכל אני רוצה אמר לי יש עוף או בקר אמרתי לו שאני רוצה בקר..

הכול טוב ויפה הוא הביא לי "בקר" קציצות אכלתי כמה קציצות ואני רואה שהבשרר לבן לא הבנתי איך זה בקר שאלתי אותו עוד הפעם אם זה בקר הוא אמר לי כן זה בטוח בקר..

לאחר כמה דק' שהוא בירר את זה עם קברניט הטיסה נודע לי שזה עוף..

(יש לי אלרגיה לעוף)

נהייתי כולי אדום תוך מס' דק'

עכשיו כשנחתתי הזמנתי מד"א לבן גוריון הנייידת הגיעה תוך כמה דק'..

יצא משם הנג שהוא זה שעושה הכול הוא היה לבד

בא דיבר איתי נתן לי 2 כדורים וביקש את הדרכון שלי לא ידעתי למה

אחר כך אני רואה הוא מוציא לי קבלה על 330 שקל :o

עכשיו: אפשרי בכלל לתבוע גוף גדול כמו אל-על בלי עורך דין?(אין לי כסף מיותר)

והאם קופת חולים מכבי תחזיר לי את ה330 שקל( לא פונתי כי לא רציתי הוא אמר לי שפינוי זה 650 שקל)

ומה אתם אומרים בכלל על המחירים המטורפים האלה?!?!

650 שקל על זה שנייידת נוסעת כמה קילומטרים הלוך חזוק נותנת לך כדור על זה צריך לשלם 650 שקל ?!

ומה היה קורה במקרה שלא הייתי מביא לו את הדרכון שלי כדי שהוא ירשום את הפרטים?

צריך לשלם...אבל לא אתה.

אני חושב שאתה צריך לפחות לברר איזה תהליכים צריך בשביל לתבוע

את אל-על על הנזק שנגרם לך בגלל טעותו של הדייל.

דווקא בגלל שהם חברה גדולה הם אמורים לתת שירות טוב יותר

ולא יכאב להם לשלם לך 650 שקל על נזקים בשביל לא לאבד

לקוחות ושם טוב.

פורסם

אתם שוכחים שמד"א צריכים להתקיים איכשהו, לתחזק את כל המערך שלהם עם הגרעון שלהם זה לא עסק פשוט, ולשלם משכורות לכמה אלפי עובדים בכלל מטורף, וזה הרבה יותר יקר מסתם תחנת מוניות.

פורסם

אתה גם צריך להבין שמד"א זה גוף מדינתי (אין לי דרך אחרת להסביר)

כשבנאדם חוטף התקף לב, ואז אומרים שהוא גם צריך לשלם 500 שקל על שהסיעו אותו לבית החולים הוא עלול למות במקום ::)

פורסם

אם אני לא טועה..

אתה צריך לשלם והקופת חולים שאתה נמצא בה מחזירה לך את הכסף בין אם זה תרופות שאתה צריך לקנות וכד'..

פורסם

אתה גם צריך להבין שמד"א זה גוף מדינתי (אין לי דרך אחרת להסביר)

על מה אתה מדבר? מד"א זה גוף התנדבותי.

מד"א מוגדר כעמותה ללא מטרת רווח. מד"א עובד בשיתוף עם משרד החינוך דרך פרויקטים כגון פרויקט מחוייבות אישית.

מד"א ממומן על ידי הממשלה, הרשויות המקומיות והאזרחים, כאשר רוב הציוד והאמבולנסים מגיעים בעקבות תרומות.

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%9E%D7%92%D7%9F_%D7%93%D7%95%D7%93_%D7%90%D7%93%D7%95%D7%9D

פורסם

OK טעות שלי.

אבל פה אתה גם טועה, אם הוא התנדבותי וממומן מתרומות ומימון של הממשלה, למה גובים כ-500 שקל על נסיעה באמבולנס?

פורסם

500 שקל בשביל נסיעה של גג שעה?

בטח.

פורסם
  • מחבר

כן..

מחר אני אתקשר אליהם ואשאל אותם אם הם מוכנים לשלם את הסכום ככה ולתת לי איזה פיצוי או שאני אתבע אותם...

שילמתי פול כסף על הטיסה טסתי בחודש פעמיים באל-על וזה השירות שאני מקבל..

הם עושים מיליוני דולרים אז מאה דולר אני מקווה שהם ישלמו..

יש מצב אני מצליח לתבוע אותו דרך תביעות קטנות או איך שזה נקרא אין לי פול כסף לעורך דין טוב.. :'(

פורסם

אוקיי ...

כשאתה יוצא מהמדינה , אתה אמור להיות מבוטח בדרך זו או אחרת על ידי או חברת התעופה/קופת החולים שלך .

ברגע שמשהו קורה לך , ואתה מוציא את זה מכיסך , חברת הביטוח נקודתית צריכה לשלם עליך .

שילמת 330 שקל , בדוק מול הגוף שדרכו טסת , מי ביטח אותך , ותגיש להם תביעה על סך מה ששילמת .

כמו שקרה לי :

בדצמבר עברתי תאונה עם הקטנוע , פונתי באמבולנס לבית חולים , הגישו לי חשבון על סך 600 שקל .

אמרתי סבבה , בנתיים העורך דין שלי התחיל לגבש הליכים נגד חברת הביטוח , בלה בלה בלה , אני שילמתי את החשבון על האמבולנס , וחברת הביטוח צריכה להחזיר לי את הכסף גם על החשבון של האמבולנס .

במידה ויצאת מהמדינה ללא שום ביטח , זה כבר הרבה יותר בעייתי , וסביר להניח שכסף חזרה אתה לא תראה .

פורסם

500 שקל בשביל נסיעה של גג שעה?

בטח.

אה, ומשכורות לא צריך לשלם.

ורכבים לא צריך לקנות, או לטפל, או לתחזק..

ותרופות לא עולות כסף. וציוד גם לא עולה..

והעירייה מוותרת להם על ארנונה כי הם חבר'ה נחמדים..

::)

פורסם

גוף התנדבותי אמרת לא?

אוקיי ...

כשאתה יוצא מהמדינה , אתה אמור להיות מבוטח בדרך זו או אחרת על ידי או חברת התעופה/קופת החולים שלך .

ברגע שמשהו קורה לך , ואתה מוציא את זה מכיסך , חברת הביטוח נקודתית צריכה לשלם עליך .

שילמת 330 שקל , בדוק מול הגוף שדרכו טסת , מי ביטח אותך , ותגיש להם תביעה על סך מה ששילמת .

כמו שקרה לי :

בדצמבר עברתי תאונה עם הקטנוע , פונתי באמבולנס לבית חולים , הגישו לי חשבון על סך 600 שקל .

אמרתי סבבה , בנתיים העורך דין שלי התחיל לגבש הליכים נגד חברת הביטוח , בלה בלה בלה , אני שילמתי את החשבון על האמבולנס , וחברת הביטוח צריכה להחזיר לי את הכסף גם על החשבון של האמבולנס .

במידה ויצאת מהמדינה ללא שום ביטח , זה כבר הרבה יותר בעייתי , וסביר להניח שכסף חזרה אתה לא תראה .

כנראה זו הסיבה שהוא ביקש ממנו דרכון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים