עבור לתוכן

מחפש אוזניות איכותיות (לא כפתור) עד 400 ש"ח או 100$

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

הסיבה שאני מחפש אוזניות שהן לא כפתור היא בגלל שהאוזניות האלו אף פעם לא נכנסות לי לאוזן כמו שצריך (במיוחד לא ה- MX400 הענקיות האלה), כך שהבררה היחידה שלי היא אוזניות רגילות...

בקשר לסביבה, האוזניות מיועדות לסביבה חיצונית רועשת לרוב, שכן כשאני בבית אני שומע מוזיקה ברמקולים (ATP3 :).

פורסם

השאלה האם אתה מתכוון להתנייד עם האוזניות הללו ?והאם זה הולך להיות בסביבה רועשת?

אם מדובר באוזניות לבית אז מומלץ אוזניות פתוחות עד למאה דולר יש לך את MS1 של אלסנדרו (זה בעצם גרדו 125 שהרגיעו אותו)או עם נוחות יותר חשובה לך יש את הסנהיזר 555 HD

לגבי אוזניות iem מחו"ל יש גם כמה אופציות מובחרות ה-ER6 של אטמוניק ריסרצ או UM1 של WESTONE או דגם חדש ומומלץ ה-ןIM616 של אלטק לנסינג, כל האוזניות הנ"ל בסביבות המאה דולר.

ולגבי שאלת ה- CX-300 קניתי אותם ביום חמישי הזה ,אז קחו בחשבון שהם עדיין לא עברו burn in ואני עדיין לא שמעתי אותם מספיק לקבל דעה מוצקה

אני חושב שהם לא רעים ,הם די נוחים לי עם האטמים הקטנים שמקבלים איתם והם ממש מבטלים את הרעש מסביב ,נסעתי במונית שירות הביתה ליד שתי בחורות פטפטניות ונהג מכור לקשר ,דברים שבדרך משגעים אותי כשאני שומע מוסיקה ,וכלום ,הם לא הפריעו לי בכלל ,והווליום היה על נמוך כמו שאני אוהב לשמוע.

לגבי איכות השמע היא לא מדהימה אבל גם לא רעה קצת כבדה לטעמי בתחום הבאסס(אני לא חובב באסס גדול)וגם ה-sssss במוסיקה קצת חורק לטעמי בחלק מהמוסיקה אבל צריך לקחת בחשבון שאוזניות עדיין חדשות ולכן יש בהחלט מצב שהם ירגעו.

תודה על המידע.....

אבל ה555 לא יותר מדי יקרות ??

פורסם

אם המטרה של האוזניות זה לסביבה חיצונית מרובת רעשים אני ממליץ לך ללכת על IEM, אלה האוזניות הקטנות האלה שנכנסות עמוק לתוך האוזן ומבודדות מרעשים בצורה מעולה, אך הן גם דיי יקרות (כן, הן נשמעות מעולה).

בתקציב של 100 דולר יש לך את ה-Ultimate Ears super.fi 3 Studio וה-Shure E2c.

ה-UE מומלצות יותר, אבל לא זמינות בארץ. ה-Shure כן זמינות בארץ, אבל בקצת יותר מ-100 דולר...

פורסם
  • מחבר

למען האמת אין לי ניסיון עם אוזניות IEM, ככה שאין לי מושג איך זה יתאים לי. זה נכנס לתוך חור האוזן עצמו?

פורסם

יאפ זה נכנס לחור האוזן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים