עבור לתוכן

מחפש אוזניות איכותיות (לא כפתור) עד 400 ש"ח או 100$

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

ברצוני לרכוש אוזניות איכותיות ל- Iriver החדש שלי :)

אני מחפש אוזניות שיושבות על האוזן ולא נכנסות לתוכה (ז"א, לא אוזניות כפתור מציקות), שיהיו איכותיות ככל האפשר (יותר מה- MX400 שמקבלים עם הנגן, אם זה מתאפשר) , עד 400 ש"ח.

אם יש אוזניות איכותיות שהן גם אלחוטיות במחירים גבוהים יותר, אני מוכן לשמוע :)

תודה על העזרה מראש

פורסם

אל תחשוב בכלל. בתקציב הזה רק סנהייזר px100.

יש אותן בארץ בדזנגוף סנטר אני לא זוכר את השם של החנות אבל אני בטוח שאנשים פה יודעים...

פורסם

djshop/kilombo

פורסם
  • מחבר

למה דווקא אלה? אין עוד אוזניות? ואיך הן לעומת ה- MX400?

פורסם

אמרת שאתה לא רוצה אזניות כפתור .....לא ?!...

פורסם

למה דווקא אלה? אין עוד אוזניות? ואיך הן לעומת ה- MX400?

כי אלה האוזניות הכי טובות שיש שהן לא על כל האוזן ולא נכנסות פנימה. איכות סאונד נפלאה, נוחות להפליא. תאמין לי באמת באמת שאין לך מה לחפש דברים אחרים. אני עם האוזניות האלה שנתיים בקרוב ואני נהנה מכל רגע.

חוצמיזה שהן ממש יפות.

הmx400 לא בליגה שלהן בכלל... אי אפש להשוואת אוזניות כפתור לאוזניות רגילות.

וכן החנות זה קילומבו תודה שהזכרתם לי=] זה ממש ליד כלי זבל, ואת כלי זבל אי אפשר לפספס.

לדעתי גם יש להם אתר ויש שם את הסנהייזר האלה.

עריכה:

לא טעיתי

http://www.djshop.co.il/

http://www.djshop.co.il/?catid={1AB7ABED-9593-4D08-83B4-5FC0743B4EFC}&itemid={10150FF6-A141-4CA8-B8DF-53F856E8C975}

נכנסות לך לתקציב בלי בעיה.

פורסם
  • מחבר

תודה,

בהנחה ואני קונה את האוזניות מחו"ל ויש לי תקציב של עד 100$, מה הכי משתלם עבורי?

ומה עם ה- PX200? אני רואה שהן עולות 360 ש"ח, עד כמה הן יותר טובות?

פורסם

תודה,

בהנחה ואני קונה את האוזניות מחו"ל ויש לי תקציב של עד 100$, מה הכי משתלם עבורי?

ומה עם ה- PX200? אני רואה שהן עולות 360 ש"ח, עד כמה הן יותר טובות?

הן לא יותור טובות. האיכות סאונד ב100 יותר טובה, אבל ה200 כביכול מבטלות רעשי רקע (זה לא ממש עובד).

גם אם אתה קונה בחול, אם אתה רוצה אוזניות רגילות, כלומר לא אוזניות שנכנסות לתעלת האוזן או אוזניות גדולות שיושבות על כל האוזן, הPx 100 (שעולות בסביבות 40 דולר) הן הבחירה הכי טובה.

פורסם
  • מחבר

חח אוקיי, טוב לדעת

בעיקרון אני מחפש את הדבר הכי איכותי עד 100$ ואם אפשר אז שיהיה גם אלחוטי. חשוב לזכור שזה מיועד לנגן IRiver, אז אם המשדר של האלחוטיות גדול, זה סתם מיותר.

פורסם

אלחוטי זה זבל.

כשמדובר בסאונד, צריך להפסיק לחפש גימיקים וחידושים ולהתרכז באיכות.

אני מדבר על כל ה Noise Cancel למיניהם, על Wireless RF וכל שאר הירקות.

האוזניות שהוצעו לך טובות ביחס למחיר, אך ביצועי הסאונד שלהן לא מתקרבים לרמה של אוזניות איכותיות.

אם אתה רוצה איכות בתקציב הזה, האופציה היחידה שקיימת היא אוזניות כפתור.

שום אוזניות 'רגילות' בתקציב הזה לא יישמעו טוב יותר מאוזניות כפתור במחיר דומה!

קח למשל את ה etymotic er6i - אתה לא תמצא איכות טובה מזו גם עד 150$ באוזניות 'רגילות'.

לא משנה מה תקנה - בשום פנים ואופן אל תתקרב לגימיקים שהזכרתי לעיל (ביטול רעשים ואלחוטי) !!! גם הכיס וגם האוזן יסבלו קשות מבחירה שכזו, שכן במקום לשלם על איכות וביצועים נטו, אתה משלם על טריקים מסחריים שנועדו לסחוט עוד כמה שקלים מכיסו של הצרכן ההדיוט הממוצע.

פורסם

כמו שאמרו פה...

וגם מנסיון שלי... רק px100 ואל תחשוב אפילו על משהו אחר...

פורסם

liquidforce

התכוונת לביטול סאונד אקטיבי ופאסיבי או רק לאקטיבי?

פורסם

מן-הסתם הוא התכוון לאקטיבי ^^

פורסם

משהו יודע משהו על הCX 300 של סנהייזר ???

פורסם

השאלה האם אתה מתכוון להתנייד עם האוזניות הללו ?והאם זה הולך להיות בסביבה רועשת?

אם מדובר באוזניות לבית אז מומלץ אוזניות פתוחות עד למאה דולר יש לך את MS1 של אלסנדרו (זה בעצם גרדו 125 שהרגיעו אותו)או עם נוחות יותר חשובה לך יש את הסנהיזר 555 HD

לגבי אוזניות iem מחו"ל יש גם כמה אופציות מובחרות ה-ER6 של אטמוניק ריסרצ או UM1 של WESTONE או דגם חדש ומומלץ ה-ןIM616 של אלטק לנסינג, כל האוזניות הנ"ל בסביבות המאה דולר.

ולגבי שאלת ה- CX-300 קניתי אותם ביום חמישי הזה ,אז קחו בחשבון שהם עדיין לא עברו burn in ואני עדיין לא שמעתי אותם מספיק לקבל דעה מוצקה

אני חושב שהם לא רעים ,הם די נוחים לי עם האטמים הקטנים שמקבלים איתם והם ממש מבטלים את הרעש מסביב ,נסעתי במונית שירות הביתה ליד שתי בחורות פטפטניות ונהג מכור לקשר ,דברים שבדרך משגעים אותי כשאני שומע מוסיקה ,וכלום ,הם לא הפריעו לי בכלל ,והווליום היה על נמוך כמו שאני אוהב לשמוע.

לגבי איכות השמע היא לא מדהימה אבל גם לא רעה קצת כבדה לטעמי בתחום הבאסס(אני לא חובב באסס גדול)וגם ה-sssss במוסיקה קצת חורק לטעמי בחלק מהמוסיקה אבל צריך לקחת בחשבון שאוזניות עדיין חדשות ולכן יש בהחלט מצב שהם ירגעו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים