עבור לתוכן

האייקונים משתגעים!

Featured Replies

פורסם

לא יודע למה, אבל פתאום כל האייקונים והסמלים במחשב שלי התחילו להשתגע- במקום האייקון של נרו אני רואה את הסמל של WORD, במקום המדיה פלייר אני רואה את החמור של האימיול, ובמקום הפוטושופ יש שם איזה פרצוף מחייך! ולא רק זה יש עוד... וזה גם בשולחן העבודה, גם בשורת המשימות, וגם בתוכניות בהתחל, בהכל! וזה לא נשאר ככה זה משתנה לפי מצב הרוח שלו, הוא מחליף לי אייקונים חופשי כל דקה....

מה זה לעזאזל אמור להביע? סרקתי עם spyware doctor ו-ad aware ולא מצאו כלום....

פורסם

וירוס?

פורסם
  • מחבר

סרקתי גם עם AVG ולא מצא כלום...

ועכשיו אני בכלל לא רואה סמלים אפילו :s07:

אבל לא חשוב אני מפרמט כבר :silly:

פורסם

אתה קורא ל-AVG אנטי וירוס? :lol:

תתקין Kaspersky ותראה שהוא כן מגלה וירוס(/ים).

בהצלחה.

פורסם
  • מחבר

וקספרסקי זה כן אנטי וירוס? התקנתי אותו לפני כמה זמן, עשיתי סריקה ולא רק שזה לוקח שעה על כל קובץ, אלא הוא בכלל לא סיים את הסריקה- נשאר תקוע על 90%, וככה כל פעם שניסיתי. ולא רק זה אלא בהלך הסריקה הוא רושם לי למטה את כל הקבצים שהוא לא סרק כי הם "מוגנים בסיסמא" - לא יודע מה זה אמור להביע, אבל לפחות חצי מחשב הוא לא סרק...

תאמין לי עדיף AVG

פורסם

זה שהייתה לך בעיה נקודתית (שבטח אפשר היה לפתור אותה) - לא אומר בהכרח שהתוכנה לא טובה.

ואני לא אכנס לויכוח איזו תוכנה יותר טובה (כי זה לא הדיון, ובכל מקרה התשובות ברורות - תריץ חיפוש בפורום).

לגבי הבעיה שהייתה לך - יש באפשרויות של התוכנה אופציה לבטל סריקה של קבצים מוגני סיסמא.

בהצלחה עם הפורמט.

פורסם
  • מחבר

קודם כל אין לי שום קובץ שמוגן בסיסמא. וגם אם אני יבטל את זה אז מה עשיתי בזה בכל מקרה חצי מחשב הוא לא סורק.

ולגבי התקיעות שלו, שקראו בעיקר בקבצי RAR, אמרו לי שאפשר לבטל את זה בגרסה החדשה, אבל עדיין זה דפוק, וAVG לא עושה את כל הבעיות האלה, הוא סורק סריקה נורמלית.

לא איכפת מה כולם אומרים, אצלי קספרסקי עבד ממש גרוע וזה לא עוזר לי שאצלך או אצל מישהו אחר הוא עובד טוב. חיפשתי פתרונות לבעיות האלה ולא מצאתי כלום.

תגיד אבל איזו גרסה אתה משתמש?

פורסם

בטח ש-AVG לא עושה בעיות עם קבצים עם סיסמה - הוא מדלג עליהן (בעינייך זה טוב, אבל לא בעיניי כולם), ובכלל לא בודק קבצים מכווצים.

אני משתמש בגרסה 6 BETA

אבל כל האפשרויות שהזכרתי קודם קיימות גם בגרסה 5.

פורסם
  • מחבר

רגע אבל אני לא מבין בכלל מה זה הקבצים האלה שמוגנים בסיסמא? איך אני יכול לבטל את הסיסמא הזאתי?

ותגיד אצלך כשהוא בודק קבצים מכווצים לוקח לו הרבה זמן?

פורסם

אתה שואל אותי על הקבצים שיש לך במחשב?

כמו שאמרתי יש אפשרות לבטל את זה באפשרויות אבל אני לא זוכר איפה זה בדיוק בגרסה 5.

לסרוק קבצים מכווצים לוקח יחסית יותר זמן מאשר קבצים רגילים, זה ברור.

פורסם
  • מחבר

כי לי אין מושג על מה הוא מדבר לא שמתי סיסמא על שום קובץ. אז חשבתי גם אצל אחרים הוא עושה את זה ואתה יודע איך לבטל....

פורסם

מוזר..

פעם היה לי את הקטע שלמשל הWORD היה באיקיון של תוכנה אחרת אבל שיניתי חזרה וזה קרה לעיתים רחוקות..

אצלך אין לי מושג מה יש אבל מקווה שתפתור את זה כי כרגע אין לי פתרון.

פורסם
  • מחבר

טוב בסדר תודה. אז יש לכם אנטי וירוס אחר להמליץ עליו? שמעתי שBITDIFENDER הוא טוב מאוד, גם לפי הביקורת פה:

http://anti-virus-software-review.toptenreviews.com/

אבל נראה לכם אפשר לסמוך על הביקורת הזאתי?

פורסם

לא אהבת את KASPERSKY?

תתקין NOD32.

פורסם

כנראה שהקובץ בו Windows שומרת עותקים של האיקונים (כך שלא צריך לשלוף אותם בכל פעם מהיישומים, מה שמשפר את הביצועים) נדפק. בהנחה שאתה משתמש ב- XP, הקובץ נקרא IconCache.db והוא נמצא בד"כ ב-

c:\Documents and Settings\USERNAME\Local Settings\Application Data

אם אתה לא מוצא אותו, כנראה שלא הגדרת ל- Windows להציג קבצים חבויים.

מחק את הקובץ ו- Windows תיצור אחד חדש. זה אמור לפתור את הבעיה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים