עבור לתוכן

ip קבוע בכבלים (תבל) ואינטרנט זהב..לא יודע מה לעשות

Featured Replies

פורסם

אוקייי לפני שבועיים בערך קיבלתי ת'כבלים, ומאז קיבלתי מספר ip ועד היום הוא לא השתנה

אפילו שהמודם עבר איתחול כמה פעמים, והמחשב היה מכובה הרבה פעמים.

שהתקשרתי לאינטרנט זהב הם אמרו לי לעשות ip config/release ואחרי זה renew גם זה לא עזר..

התקשרתי שוב ונציג אחר אמר לי שהמספר נשאר קבוע למשך כל התקופה שאני מנוי שלהם בכבלים

התעצבנתי וביקשתי שיחליפו לי מספר, והם אמרו לפנות לשירות לקוחות, בטח הם ירצו לקחת ממני כסף בשביל להחליף מספר.

אז למישהו יש פיתרון אחר? חוץ מלהגיד להם ביי ביי, או לראות אם הם יביאו לי איזה מחיר מוזל "בגלל הטרחה" ....

????

פורסם

הכי פשוט בארץ:

תפתח את המחשב....תוציא את הכרטיס רשת, תכניס אותו חזרה ב PCI SLOT אחר, אם אתה ב XP הבעיה נפתרה מייד, אם לא, פנה לתמיכה טנכית שיחברו אותך מחדש.

פורסם
  • מחבר

אני על 2000 pro ...

טוב אני יתקשר אליהם כבר ..תודה בכל מקרה

פורסם

פשוט חברת האינטרנט הגדירה בשרתים אצלם את משך כתובת ה IP להגדרה מחודשת, הרבה לא תוכל לעשות ברגע שכתובת ה MAC

של כרטיס הרשת שלך חוברה עם מספר ה IP שלהם

יש שני פתרונות

אחד להחליף כרטיס רשת אחר, אוטומטי תקבל כתובת אחרת

דבר שני, פתח שרת EXCHANGE ושרת WEB ושרת DOMAIN NAME

עם אתר ששלך

כתובת IP קבוע עולה הרבה כסף

פורסם

אפשר גם לנתק את המודם מהחשמל, לכמה ימים וככה הוא לא יסכרן עם ה DHCP ואחרי זה זה יביא לך כתובת אחרת..

אבל מה מפריע לך שהיא קבועה?

פורסם
  • מחבר

מפריע לי שהיא קבועה כי יכולים לפרוץ לי ....(אני יודע שיש בכבלים פיירוול אבל עדיין)

פורסם

די להיות כל כך פרנואיד, הסיכוי שמישהו יפרוץ לך הוא 1 למיליון.

פורסם

אבל עדיין יש סיכוי זאת הבעיה אז ככה שתקשיב לעצה שלי תבטל את ההסכם שלך אם תבל ותעבור אינטרנט מהיר אחר ותאמין לי גם אינטרנט בכבלים אחר לא יעשה לך כזאת בעיה אבל אם תישאר אל תידאג רק מישהו חכם מאוד שמבין מאוד טוב במחשבים יוכל אולי לפרוץ לך למחשב!!!!

פורסם

אל תידאג רק מישהו חכם מאוד שמבין מאוד טוב במחשבים יוכל אולי לפרוץ לך למחשב!!!!

אממ... לא.

פורסם

די להיות כל כך פרנואיד, הסיכוי שמישהו יפרוץ לך הוא 1 למיליון.

וכידוע, יש משהו כמו 6 מיליארד אנשים על הכוכב...

הסיכוי שמישהו יפרוץ אליך הוא אפסי, כל עוד אתה משתמש ב Firewall (כגון ZoneAlarm, שניתן להורדה בחינם).

פורסם

הוא לא אפסי מתוך ה6 מיליארד אנשים יכולים לך לפרוץ למחשב בעך חצי מליון אם לא יותר וזה לא מוגזם!

פורסם

איזה בולשיט.

לפי ההכרות שלי איתך פורצים בשבילך הם גם ליימרים קטנים ואהבלים שמתלהבים מ-NetBUS, הם לא יכולים לעבור אפילו פיירוול הכי דפוק שיש.

בשבילי פורצים זה האנשים שמצליחים להכנס לשרתי ה-FBI/פנטגון/בית לבן/כל מוסד ענקי בעולם, הם לא יבזבזו את הזמן שלהם על סתם מחשבים שאין להם צורך בהם.

פורסם

פיירוול לא יעזור...כי ניתן להפיל אותו ולפי דעתי אייפי קבוע זאת ברכה מכיוון שכאמור...אייפי קבוע עולה מלא כסף.

ואגב אייפי של כבלים משתנה כל כמה זמן ....לייש אינטרנט בכבלים כ-3 חודשים והוא התחלף 4 פעמים עד כה....

ביניהם שבוע שבו בייתי באילת והמחשב לא נדלק...

פורסם

כן האייפי הקבוע של הכבלים משתנה מדי איזה חודש חודשיים או אפילו כמה שבועות..

לדעתי האינטרנט בכבלים יותר מסוכן כי אתה מקבל שתי כתובות IP ככה שאתה חשוף משני כיוונים...

אבל זאת רק דעתי....

פורסם

אצלי משתנה כל פעם שאני עושה התחברות מחדש לספק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים