פורסם 2002 בספטמבר 1523 שנים אוקייי לפני שבועיים בערך קיבלתי ת'כבלים, ומאז קיבלתי מספר ip ועד היום הוא לא השתנהאפילו שהמודם עבר איתחול כמה פעמים, והמחשב היה מכובה הרבה פעמים.שהתקשרתי לאינטרנט זהב הם אמרו לי לעשות ip config/release ואחרי זה renew גם זה לא עזר..התקשרתי שוב ונציג אחר אמר לי שהמספר נשאר קבוע למשך כל התקופה שאני מנוי שלהם בכבליםהתעצבנתי וביקשתי שיחליפו לי מספר, והם אמרו לפנות לשירות לקוחות, בטח הם ירצו לקחת ממני כסף בשביל להחליף מספר.אז למישהו יש פיתרון אחר? חוץ מלהגיד להם ביי ביי, או לראות אם הם יביאו לי איזה מחיר מוזל "בגלל הטרחה" ....????
פורסם 2002 בספטמבר 1523 שנים הכי פשוט בארץ:תפתח את המחשב....תוציא את הכרטיס רשת, תכניס אותו חזרה ב PCI SLOT אחר, אם אתה ב XP הבעיה נפתרה מייד, אם לא, פנה לתמיכה טנכית שיחברו אותך מחדש.
פורסם 2002 בספטמבר 1523 שנים פשוט חברת האינטרנט הגדירה בשרתים אצלם את משך כתובת ה IP להגדרה מחודשת, הרבה לא תוכל לעשות ברגע שכתובת ה MACשל כרטיס הרשת שלך חוברה עם מספר ה IP שלהםיש שני פתרונותאחד להחליף כרטיס רשת אחר, אוטומטי תקבל כתובת אחרתדבר שני, פתח שרת EXCHANGE ושרת WEB ושרת DOMAIN NAMEעם אתר ששלךכתובת IP קבוע עולה הרבה כסף
פורסם 2002 בספטמבר 1523 שנים אפשר גם לנתק את המודם מהחשמל, לכמה ימים וככה הוא לא יסכרן עם ה DHCP ואחרי זה זה יביא לך כתובת אחרת..אבל מה מפריע לך שהיא קבועה?
פורסם 2002 בספטמבר 1523 שנים מחבר מפריע לי שהיא קבועה כי יכולים לפרוץ לי ....(אני יודע שיש בכבלים פיירוול אבל עדיין)
פורסם 2002 בספטמבר 1523 שנים אבל עדיין יש סיכוי זאת הבעיה אז ככה שתקשיב לעצה שלי תבטל את ההסכם שלך אם תבל ותעבור אינטרנט מהיר אחר ותאמין לי גם אינטרנט בכבלים אחר לא יעשה לך כזאת בעיה אבל אם תישאר אל תידאג רק מישהו חכם מאוד שמבין מאוד טוב במחשבים יוכל אולי לפרוץ לך למחשב!!!!
פורסם 2002 בספטמבר 1523 שנים אל תידאג רק מישהו חכם מאוד שמבין מאוד טוב במחשבים יוכל אולי לפרוץ לך למחשב!!!!אממ... לא.
פורסם 2002 בספטמבר 1523 שנים די להיות כל כך פרנואיד, הסיכוי שמישהו יפרוץ לך הוא 1 למיליון.וכידוע, יש משהו כמו 6 מיליארד אנשים על הכוכב...הסיכוי שמישהו יפרוץ אליך הוא אפסי, כל עוד אתה משתמש ב Firewall (כגון ZoneAlarm, שניתן להורדה בחינם).
פורסם 2002 בספטמבר 1523 שנים הוא לא אפסי מתוך ה6 מיליארד אנשים יכולים לך לפרוץ למחשב בעך חצי מליון אם לא יותר וזה לא מוגזם!
פורסם 2002 בספטמבר 1523 שנים איזה בולשיט.לפי ההכרות שלי איתך פורצים בשבילך הם גם ליימרים קטנים ואהבלים שמתלהבים מ-NetBUS, הם לא יכולים לעבור אפילו פיירוול הכי דפוק שיש.בשבילי פורצים זה האנשים שמצליחים להכנס לשרתי ה-FBI/פנטגון/בית לבן/כל מוסד ענקי בעולם, הם לא יבזבזו את הזמן שלהם על סתם מחשבים שאין להם צורך בהם.
פורסם 2002 בספטמבר 1523 שנים פיירוול לא יעזור...כי ניתן להפיל אותו ולפי דעתי אייפי קבוע זאת ברכה מכיוון שכאמור...אייפי קבוע עולה מלא כסף.ואגב אייפי של כבלים משתנה כל כמה זמן ....לייש אינטרנט בכבלים כ-3 חודשים והוא התחלף 4 פעמים עד כה....ביניהם שבוע שבו בייתי באילת והמחשב לא נדלק...
פורסם 2002 בספטמבר 1623 שנים כן האייפי הקבוע של הכבלים משתנה מדי איזה חודש חודשיים או אפילו כמה שבועות..לדעתי האינטרנט בכבלים יותר מסוכן כי אתה מקבל שתי כתובות IP ככה שאתה חשוף משני כיוונים...אבל זאת רק דעתי....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.